ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Как да продължа?

Започната от Nom, януари 13, 2021, 01:12:11 pm

« назад - напред »

Nom

И така писах в друга моя тема, ще пиша и тук. 15 години търсене на мястото сред работодателите в голям град. Откази много, загуба на работа три пъти. Около средата на декември миналата година, получих отказ отново. Това ме срина, защото бях се подготвила добре, все пак имам опит. И отказ, чувствам след този отказ,че не съм аз. Надявах се да бъде това ново начало за2021. Тъжна съм, много откази години, и въпросът Как да продължа. Сега се разплаках. Разочарована съм и незнам Как да продължа?

aleksandra2000

Всичко ще бъде наред. Бъди уверена и не мисли за миналото. Добър човек си и още повече стойностен. Заслужаваш много повече, затова недей се предава. По-добро ще дойде.
Мога да ти погледна на карти или кафе но не виждам в този сайт как да ти пиша. На обикновени карти гледам отскоро но са доволни хората на които съм гледала. Вярвам в теб че можеш.

Nom

Всички заслужаваме. Всеки следващ ден е по труден от предишния. Исках онова от миналото, което не мога да имам днес. Понякога вярвам понякога не. Как да продължа, още не съм намерила отговор?