Къде сгреших в тази ситуация и сгреших ли? - Безплатни съвети от непознати - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 22, 2020, 08:16:47 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Къде сгреших в тази ситуация и сгреших ли?

Започната от Nom, Ноември 16, 2019, 01:23:52 pm

« назад - напред »

Nom

Здравейте, имам нужда да споделя тежи ми и ме боли от вътре! В живота ми години наред имаше една жена, която аз ценх и уважавах, която никога няма да забравя и която безкрайно много ми помогна наистина. Къде сгреших и сгреших ли? 
Сгреших,че я потърсих, сгрешихче поисках обяснение, сгреших ли, че исках да довършим започнатото то миналото. Не получих отговор нито веднъж, получих само Благодаря, когато тя имаше празник. Някой дребни пожелания също. Не съм я виждала повече от година, кгреших и че си потърсих правата, че потърсих информация за здравето си. Аз съм добре, ако трябва ще и се извиня, което искам да направя, но исках всичко да завършим заедно от миналото. Сгреших ли и къде сгреших?

kika777

Всеки човек греши,няма безгрешни.Обясни това което си писала тук на жената,че ти е мъчно за нея и ако си сбъркала някъде,че искаш да се поправиш.Важното е да разбереш,защо жената се е отдръпнала от теб и да се поправиш.Няма не поправимо неща.Ако и ти си и била ценна както тя на теб ще ти прости и ще продължите приятелството си :)

Nom

@kika777 не съм приятел с жена, която беше лекар, на когото имах голямо доверие. Тя е лекар, не ми е приятел, а е лекар и то аз съм сгрешила - сгреших, че си потърсих правата, сгреших че нея я потърсих, знам че няма безгрешни хора, но тя ме презира усещам го и усещам че много трудно ще бъде от тук нататък да възстановя контакти  с нея, и да довършим всичко заедно започнато от миналото. Аз исках да довършим заедно неща от миналото, искам да и се извиня в очите. Но вече ме е страх от нея.

Enona

@Nom, ти просто си прекалено чувствителна. Не си сгрешила с нищо тук. Твое право и задължение е да се грижиш за физическото си, психическо и духовно здраве.  Приеми просто, че тя ти е била изпратена за момента да ти помогне. Явно не е чувствала твоя случай толкова специален за нея, колкото ти си мислиш. Имала е време и желание и е помагала. Сега ги няма. Продължи напред. Все ще се намери и друг добър лекар.

Nom

Някога тя казваше "ти си ми като дъщеря", аз ще и се извиня, трябва да го направя, а от тук нататък правя каквото трябва, пък да става каквото ще.

Nom

Въпреки,че ме е е страх, вярвам че някой ден ще се изясним може би.

Nom

@Enona и тя сгреши, и аз, нещата сега щяха да бъдат различни,  потърсих я, два, три, пъти, не получих отговор, нататък няма да продължавам. Сгреших защото я потърсих не един път,  вече не съм на себе си след последния път когато я сънувах. Вероятно аз съм виновна тук.

Enona

Както казват "Така е трябвало да стане". Може би за да покажеш повече смелост, че можеш и сама да се справяш с трудностите. Остави я, не се занимавай повече с нея

Nom

Това че я сънувам е знак че иска да подновя контакти с нея. Че имаме незавършени неща  и че трябва да се изясним, вероятно ме презира и други силни думи, който не искам да казвам. @mozila казваше,че ще се изясним. Аз не я търся, може би някой ден ще се засечем отново. Такъв ми е характера @Enona, чувствам се силна за да преодолея това и не само това.

Morena

Цитат на: Nom в Декември 04, 2019, 12:27:14 amТова че я сънувам е знак че иска да подновя контакти с нея. Че имаме незавършени неща  и че трябва да се изясним, вероятно ме презира и други силни думи, който не искам да казвам. @mozila казваше,че ще се изясним. Аз не я търся, може би някой ден ще се засечем отново. Такъв ми е характера @Enona, чувствам се силна за да преодолея това и не само това.
така е ще се изясните някой ден. Ще имате втори шанс да говорите. Поне при мен винаги е било така.
Ном, може ли да те питам нещо , понеже с бившия ми приятел се разделихме доста лошо. Не сме си говорили от 4 г. Обаче той сега ще се връща на коледните празници и негов приятел ме кани да празнуваме заедно. Има ли вероятност да се видя с бившия ми? Есента негов приятел ми писа да ходим заедно до неговото село, но уговорката пропадна , а бившия ми си замина на Англияч

Nom

@Morena  усещам да мислиш за бившия ти приятел. Струва ми се,че някаква случайност ще Ви събере и ще бъдете заедно на някакво събиране около средата на декември месец. Мисля че, той сам ще те потърси. Мисля,че ще получиш подкрепа от мъж и ще бъдете заедно след Нова година. Става въпрос да живеете заедно.

Morena

Цитат на: Nom в Декември 04, 2019, 06:07:50 pm@Morena  усещам да мислиш за бившия ти приятел. Струва ми се,че някаква случайност ще Ви събере и ще бъдете заедно на някакво събиране около средата на декември месец. Мисля че, той сам ще те потърси. Мисля,че ще получиш подкрепа от мъж и ще бъдете заедно след Нова година. Става въпрос да живеете заедно.
Благодаря ти. Имам банкет другата събота ,но не работя с него.
Негов приятел иска да првзнуваме Коледа заедно. Искам само да си изясним отношенията с него и да ми се извини. Нямам чувства към него, а към друг по-голям мъж.

Nom

@Morena според мен ще имаш възмжност да се изясните. Но дори и да имаш възможност една вечер се отпусни, мисля че този по възрастния ще ти помогне с работа и ще живеете в бъдеще заедно. Този, който е по-голям.

Nom

@Morena може ли една прогноза, когато можеш. Става дума за жената от темата. Може ли твоята прогноза най накрая  ще успея ли да я видя и да говорим лекар - пациент за здравословен проблем мой от миналото и неговото разрешаване? 
Става дума до края на този месец, както и  в следващите 2-3 месеца?

Morena

Цитат на: Nom в Декември 05, 2019, 12:16:27 pm@Morena може ли една прогноза, когато можеш. Става дума за жената от темата. Може ли твоята прогноза най накрая  ще успея ли да я видя и да говорим лекар - пациент за здравословен проблем мой от миналото и неговото разрешаване?
Става дума до края на този месец, както и  в следващите 2-3 месеца?

След голям застой ще има комуникация около празник. Съвсем скоро ще е комуникацията, писмена .

Когато имаш възможност би ли ми гледала за един мъж И., той е по-голям от мен и има едно дете. Често го сънувам, понякога ги сънувам и двамата, работихме заедно на старата ми работа. Благодаря.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019