Къде сгреших в тази ситуация и сгреших ли? - page 11 - Безплатни съвети от непознати - Форум UFOport - Page 11
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 01, 2020, 08:21:45 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Къде сгреших в тази ситуация и сгреших ли?

Започната от Nom, Ноември 16, 2019, 01:23:52 pm

« назад - напред »

enetra

Драги форумци, нощес сънувах старата ми работа, работех в детско заведение, сънувах децата, колежките скоро не ги бях сънувала, по принцип при мен периодично се явяват едни и същи сънища на определени периоди, това е сънят от бившата ми работа преди много години и вторият сън е свързан с човек които се виждах по това време. През призмата на времето, нито хората с които работех, нито този човек се оказаха читави,но въпреки всичко това за мен си остава един от най-щастливите периоди в живота ми, просто така се чувствах.
 Според вас има ли някакво скрито послание в тези неща, или е свързано със силен стрес, които в момента ме държи много силно.

 

Nom

@emetra това е подсъзнателна реакция. Мислите ти се отразяват на сънищата ти. Била си щастлива, и понеже това е останала назад ти сънуваш  всичко това, защото си спомняш за тези дни, понякога.

enetra

Цитат на: Nom в Януари 19, 2020, 09:34:24 pm@emetra това е подсъзнателна реакция. Мислите ти се отразяват на сънищата ти. Била си щастлива, и понеже това е останала назад ти сънуваш  всичко това, защото си спомняш за тези дни, понякога.

Привет Ном, значи когато ми е скапано, подсъзнателно се връщам в щасливите и по-безгрижни дни в сънищата,може би така "бягам" от реалността или поне съзнанието ми на подсъзнателно ниво се опитва да отреагира стреса.


Nom

По скоро на подсъзнателно ниво се опитваш да се отървеш от стреса.

enetra

Може и така да е, всеки си има някакви проблеми и произтичащ от това стрес в някаква степен.Аз се надявам  при теб да има някакво положително развитие финанси и/или работа.Лека ти желая!

enetra

Ном, виждаш ли дали ще имаме нова кола, наистина, нова или отново ще вземем втора ръка. другото което ме интересува е, ще прехвърли ли фирмата на собственото си име баща ми.

Nom

@enetra баща ти ще успее с прехвърлянето на имената, тоест да запише фирмата на своите си имена. Не бързайте с покупката на автомобил, ще имате трудности, няма да е втора ръка, ще е до 10 години, но това ще се сучи - закупуването някъде март, април месец.

Morena

Ном, според теб бившият ми ще се върне ли март месец?

Искам да сверя с моите карти.

Morena

Цитат на: enetra в Януари 20, 2020, 07:03:02 pmНом, виждаш ли дали ще имаме нова кола, наистина, нова или отново ще вземем втора ръка. другото което ме интересува е, ще прехвърли ли фирмата на собственото си име баща ми.

Ще си вземете нова кола. Мисля,че ще е от вашия регион.

Ще успее да я смени. Обаче като че л е нервен, обезпокоен е. Ще има срещи с хора.

Nom

@Morena искам да те попитам нещо -аз още си чакам вестите, и деня на срещата със жената, но утре е 21/01  е професионален празник, още се колебая да ходя ли до болницата, защото ме е страх и дори да ме види незнам как ще реагира?

Morena

Цитат на: Nom в Януари 20, 2020, 10:21:09 pm@Morena искам да те попитам нещо -аз още си чакам вестите, и деня на срещата със жената, но утре е 21/01  е професионален празник, още се колебая да ходя ли до болницата, защото ме е страх и дори да ме види незнам как ще реагира?
Теглих ти дали да й честитиш.
Според мен ще се разочароваш. Не е била честна с теб. Постъпила е подло с теб.

Nom

@Morena бившия ти ще се върне по рано и до март месец ще сте заедно. Скоро ще получиш вести от него самият, но ще възобновите контакти най-неочаквано за теб самата, той иска ново начало и за двама Ви, възможно е дори и да живеете заедно.


enetra

Цитат на: Morena в Януари 20, 2020, 09:03:45 pmЩе си вземете нова кола. Мисля,че ще е от вашия регион.

Ще успее да я смени. Обаче като че л е нервен, обезпокоен е. Ще има срещи с хора.

Ном, Морена благодаря!


Morena

Цитат на: Nom в Януари 20, 2020, 11:03:24 pm@Morena бившия ти ще се върне по рано и до март месец ще сте заедно. Скоро ще получиш вести от него самият, но ще възобновите контакти най-неочаквано за теб самата, той иска ново начало и за двама Ви, възможно е дори и да живеете заедно.Благодаря ти. 🍀🌞😄❤

Nom

Поздравих жената, но от уважение, със смс.  Разплаках се. Дори преди бабинден на 8/01 я сънувах,че не беше съридта, беше щастлива да ме види, радваше, се говореше нормално в съня ми. Нямаше и намек да е била сърдита

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019