Къде сгреших в тази ситуация и сгреших ли? - page 17 - Безплатни съвети от непознати - Форум UFOport - Page 17
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 25, 2020, 11:23:45 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Къде сгреших в тази ситуация и сгреших ли?

Започната от Nom, Ноември 16, 2019, 01:23:52 pm

« назад - напред »

enetra

@Странен, благодаря за мен бешее чест да се отзовете на моят пост, Морена благодаря също, извинете, че вероятно доста ви обремених с написаното, но каквото дойде такова!Бъдете Здрави!

Nom

@enetra винаги може да споделиш, и мен не си ме притеснила защото напълно те усещам и усещам този човек, виждам го.  Надявам се в бъдеще да има подобрение,  а ти поне малко да се усмихнеш.

enetra

Цитат на: Nom в Февруари 22, 2020, 06:33:59 pm@enetra винаги може да споделиш, и мен не си ме притеснила защото напълно те усещам и усещам този човек, виждам го.  Надявам се в бъдеще да има подобрение,  а ти поне малко да се усмихнеш.

Благодаря Ном, да се надяваме!

Nom

@benji ще се радвам и на твоето мнение по тази тема. Чувствам се много объркана, не знам дали си  чел темата, или  пое имаш някакъв поглед, тъжна съм, чувствах е тази история ще завърши много скоро и че с тази жена ще се видим, изясним и разберем какво ще правим и какво не, но сега ак се чувствам объркана!

Nom

Благодаря на всички @enetra, @Morena и др. Считам историята за приключена, поздравих жената за 8 март, но само това. Нататък ми е ясно какво следва!

lavieebelle

@Nom,

Понякога в най-тежките и трудни моменти , сякаш Вселената ни изпраща даден човек, който да ни помогне и подаде ръка в труден момент, но не всеки път пътят ни продължава заедно, понякога се разделят, но важното е да усвоиш урока, който е искал да ти предаде : )

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019