Моят живот, който непрекъснато се подобрява - page 3 - Безплатни съвети от непознати - Форум UFOport - Page 3
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 22, 2020, 07:38:33 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Моят живот, който непрекъснато се подобрява

Започната от Тара, Април 22, 2018, 12:57:01 am

« назад - напред »

Тара

Цитат на: ely313 в Април 24, 2018, 01:24:30 am
Цитат на: Тара в Април 22, 2018, 02:53:32 pm
За всички ентусиасти, които са решили да подобрят живота си - надявам се, че сте успели да стигнете до 100  ;). Не обръщаме внимание на заобикалящата среда, и на шумовите замърсявания ... те нямат грам значение. Концентрацията е единствено върху нас самите и нашите усещания.  :)  :)  :) Няма други, има само Аз - фокуса е в мен. Аз съм единствено отговорен за живота си - това е мотото ни. Всичко, което ни е нужно вече го имаме в нас.

А защо 100? Мисля, че и 10 стигат.

Категорично 10 не стигат! Ако не можете да стигнете до 100 неща, които харесвате в себе си - харесайте си един косъм на главата, който стърчи по особен начин и го включете в списъка  :) Говоря сериозно, вие решавате какво да запишете в списъка. Може да си харесвате някоя бенка ... Сериозните неща, като изготвяне на този списък, също могат да бъдат забавни. За тези, които харесват филмчето "101 далматинци" - може да запишете 101 неща, които харесвате в себе си, но се постарайте да стигнете до 100!  8)
Тук скромността не е на преден план - напишете постиженията си - завършили сте първи клас, втори и т.н. има какво да се пише.
Живота има нужда от ярки индивидуалности - та дори ако ще да е стърчащ перем или харесвам зелената си коса и как ми стои жълтият лак за нокти.  8)

Тара

Надявам се да сте проявили търпение и усърдие при изпълнението на първото задание, защото е време за промяна на фокуса  :)

Заданието за втората седмица е насочено към темата за: Благодарността!

Вибрацията на благодарността буквално ни изстрелва към хубавите неща в живота, защото чрез нея ние оказваме признателността си към самия живот за щедрите подаръци, които вече сме получили от него.

Още от сутринта започнете с благодарността за това, че е настъпил нов ден, през целия ден не забравяйте да благодарите на всеки един човек за вниманието и времето, което е отделил за вас, интересувайки се от това дали се чувствате добре или просто ви е поздравил с "Добро утро". Ако ви попитат как сте, отговорете с "Благодаря, добре съм". Тези наглед малки неща са основата върху която градите своето собствено щастие.
Благодарете за това, че имате ръце, с които да си служите, крака с които да се придвижвате, очи, с които да се наслаждавате на красивите планини и небето, уши - за да слушате музиката, която изберете и т.н.

Не забравяйте да благословите храната си, благодарейки на хората, които са отгледали доматите за вашата салата, на хората осигурили транспорта, за да стигнат тези домати до вас и на самите себе си, че сте вложили усилия и сте си направили салата. ;D

Започнете да забелязвате хилядите неща около вас, които вече имате и благодарете за всичко.

Но най-вече благодарете на хората, които сипят обиди и клевети по ваш адрес, защото тези хора вземат от вашата карма и я стоварват на собствения си гръб. Тежестта на вашата раница олеква, а тяхната натежава.

Усмихнете се на живота, за да започне и той да Ви се усмихва  ;)
Бъдете благословени и благодарни за всичко в живота си!

За да се настроите за деня: (това е бонус - който реши може да го направи  :) )
Сутрин ставайки, задължително стъпвайки с десен крак на пода кажете: "Ставам и стъпвам с десен крак, за да ми върви през целия ден и да ми е леко!".

Още можете да благодарите на пералнята си, на лаптопа, който ви служи добре, благодарете за Интернета и на хората, които са изобретили всички неща, улеснявайки живота ни  :) Успех!


Nom

Брей кога стана  втора седмица, аз се изложих. Не съм минала първата.

Тара

Цитат на: Firegirl в Април 29, 2018, 08:24:21 pm
Брей кога стана  втора седмица, аз се изложих. Не съм минала първата.

Ха така  :) за теб ускорен курс  ;) и двете заедно

Debora

Колко сьм сьгласна с Тара! Как е вьзможно, когато сме нещастни да се радваме на щастието на другите и да правим другите около нас щастливи.Щастието е заразяващо както и омразата.Тук не говорим за егоцентризьм а за позитивен егоизьм.Методьт помага.Сьрдечно го препорьчвам на всички.

Тара

Всичко, което ни заобикаля е важно. Важно е с какво се обграждаме - като хора, вещи. Обграждайте се с красиви неща и отвръщайте поглед от грозното.
Всичко, с което се идентифицираме - като Аватар (картинка) - привлича качествата на картинката (Аватара). Идентифицирайте се с красиви и живи неща.
Пример: Ако носите дрехи с картинки на черепи, или зомбита - привличате негатив в живота си, привличате смъртта.
Това е нещо много сериозно - имайте го предвид.
Още един пример: череп с корона - буквално човекът е коронясал смъртта, кани я да царува в живота му. Обърнете внимание на тези неща. Изпреварвам малко темата за другата седмица - това, с което сме заобиколени. Ще напиша и други важни неща по-късно.

Тара

Фокусът за третата седмица е заобикалящата ни среда. Тук се включват не само предметите, с които сме обградени, но и хората с които общуваме.
Ако не сте направили пролетно почистване - направето го сега. Почистете прозорците, премахнете праха, огледайте внимателно навсякъде и докато чистите може да направите наричане "както изчиствам жилището си, така изчиствам и обновявам живота си".
Прегледайте дрехите, които носите - ако има изтъркани места по тях, нещо скъсано - по-добре ги изхвърлете. Прегледайте дали съхранявате ненужни кутии и/или бурканчета, не е хубаво да се държат празни - напълнете ги или ги изхвърлете. Дрехи, които са ви малки или не носите - подарете. Всичко, което вече не ви служи и не ви радва - благодарете му и се разделете.
Не е хубаво да носите дрехи с кръпки или скъсани такива - тъй като това привлича бедност, а не изобилие към вас.
Относно отношенията - изчерпаните отношения е хубаво да бъдат прекратени. Вселената е изобилна и ще ви предостави възможност за нови запознанства и приятелства, не дръжте старото, а обновете живота си. Природата през пролетта се събужда за нов живот - внесете тази свежест и във вашия живот.
Това са трите най-важни стъпки за подобряване на живота Ви: да харесвате/да обичате себе си - разберете, че Вие сте главния герой във вашия живот; да бъдете благодарни, за всичко, което вече имате; да се заобикаляте с неща и хора, които ви радват;
Дори и в най-неблагоприятните условия благодарността ви издига на друго ниво, учете се да бъдете благодарни. Не се дръжте/не се вкопчвайте в стари/неща - отпуснете с благодарност.
Не приемайте за себе си неща, които не харесвате. Приемайте съвети и напътствия от хора с висока вибрация, учете се от тях.
И най-важното не спирайте да мечтаете, разширете мирогледа си!
Мога да напиша много неща, но истината е, че вече има изписани безброй книги от хора, които са променили и подобрили живота си.
Всичко е във вашите ръце - бъдете дръзки, мечтайте, обичайте, благодарете, пуснете старото да си отиде, обновявайте се, радвайте се на живота като малко дете и знайте, че всичко е постижимо - има ли желание, ще се намери и начин!

Domin0

тара здравей , мога ли да задам въпрос на картите относно работа, моля. кандидатствах за държавна работа, подадох документи. дали ще ме изберат за позицията?

Nom

кику позволявам си да отговоря. До края на юни месец трябва да намериш работа, подобна на това с което си се занимавал. За този позиция, в момента виждам кандидат избран, един вид почти нагласен конкурс. Работа трябва да имаш към 15 юни по мое виждане. не държавна, нещо с което си се занимавал преди и ще ти хареса. Дано да мога да помогна.

Domin0

2ма ще изберат, ами аз много се надявам за там пък ще видим...дано благодаря

Тара

Реших да продължа темата, защото при мен даде много добри резултати, всичко е лично изпробвано и работи :)

За тези, които решат да се присъединят - фокусът за седмицата е чувствата. Нека да наблюдаваме, да бъдем осъзнати за чувствата, които изпитваме през следващата една седмица, като можем да започнем веднага, разбира се. Изпитвате ли страх, в депресивно настроение ли сте, или може-би отчаяние, паника, чувствате ли се като в капан? В какви чувства пребивавате в момента?
Нека да превключим фокуса си към изпитване на чувства като радост, благодарност, вдъхновение, възхита, удивление, омиротворение. Започнете да наблюдавате чувствата си и да ги коригирате. Най-бързата корекция е чрез музиката. Пуснете си песен, която много обичате или ви напомня за щастливи времена, музиката може да ви върне дори към детството. Друг начин да коригирате чувствата си е да се заемете с дейност, която ви харесва и вдъхновява - може-би обичте да рисувате (започнете да си драскате нещо, не дръжте особено на резултата, какво ще се получи - удоволствието е в процеса), а може-би обичате да четете приказки или комикси, откога не сте чели вицове? А какво ще кажете за стихове? Ако ви харесва да готвите може да изпитате радост и да забъркате нещо ново - ако не се получи достатъчно добре - следващия път ще го направите по-добре. Ако се получи - похвалете се, изпитайте възторг от това ваше творение! Знаете ли, че дори да сте в лошо настроение можете да започнете да се усмихвате (дори да не ви е до усмивки в момента) и така давате сигнал към тялото си, че искате да се чувствате добре. Освен това имате интернет - някои хора използват това, за да пият кафе с приятелите си онлайн и да поговорят с тях, дори може да вечеряте виртуално заедно (забавно е). Като се замисли човек - едно време няма телефони, интернет, телевизия, радио, не е имало и електричество - колко сме облагодетелствани в това отношение - веднага ми идва да благодаря до безкрайност дори само за пералнята, която имам и така автоматично минавам към по високовибрационни чувства на благодарност и радост :). Започваме ли с това предизвикателство, какво решавате? Успех на всички, които вземат решение да се чувстват добре през цялата седмица, независимо от всичко! (...и още по-добре и след това).

Тара

Фокусът на вниманието ни за следващата седмица е насочен към качеството любознателност. Включете в себе си любопитството, изберете си нещо ново и вълнуващо, което да навлезе в живота ви. Това може да бъде например: решавате да научите интересни и любопитни факти за викингите, за средновековните замъци, за живота на интересна личност (певец, актъор, финансист, лекар, философ). Направете проучване по въпроса, потопете се в темата, която сте избрали. Може да проучите например различни методи за преподаване, да прочетете мисли на известни писатели, възможно е да имате интерес към спорта - проучете интересни факти за даден спорт, може да решите да изучавате нов език или да започнете да тренирате кунг-фу например или чигун, юан гонг и т.н. Интересът ви може да се насочи към индийски танци например или бели денс. Носочете се към нещо ново и вълнуващо, внесете свежест в живота си. За най-големите ентусиасти - можете да направите проучване на няколко теми, интересни за Вас. Важно е непрекъснато да научаваме нови неща, да бъдем любознателни и да разширяваме мирогледа си през целия ни живот, внесете нотка на откривателство в ежедневието си. Кой знае, може нещо така да завладее вниманието ви, че да стане ваше ежедневие. :D

Тара

Надявам се да сте проявили своята любознателност тези дни и да продължите да я проявявате през целия си живот.
Темата, която избрах за фокус на следващата седмица е физическото тяло и по-точно спорт и упражнения за поддържане на нашето здраве. По-нататък ще пиша и за хранене (евентуално; не виждам никой да се включва по темата и да споделя и вероятно не ви е интересно..). Тялото, като храм на Душата трябва да бъде поддържано активно. Ако не спортувате активно, то е необходимо поне като минимум да си изработите навик за редовни физически упражнения всеки ден (15 минути за начало). С какво могат да помогнат физическите упражнения? Освен за здраве и добра форма, като минимум изграждат дисциплина и воля. Волята е безценно качество, което помага за преодоляване на много предизвикателства в живота, без воля има само упадък и деградация. Човек трябва да се стреми да изгражда качества в себе си. 
Подходящи упражнения на закрито могат да бъдат различни упражнения за разтягане, клекове, пози от йога, енергийни практики като чи гун, юан гонг, някой могат да предпочетат танците като метод за поддържане на добра форма. Започнете с ентусиазъм и не се отказвайте, резултати винаги има - всичко е във вашите ръце - развивайте постоянство, упоритост и търпение. Успех на всички!

Тара

Пиша, докато имам Интернет все още и за тези от Вас, на които им е интересно и са приели предизвикателството да подобрят живота си. Фокус - храната. Важно е как се храним, отношението ни към храната, с какво се храним. Можете да приемете за практика да благославяте храната на трапезата си, да благодарите на хората, които са отгледали тази храна и са я доставили до вашата трапеза, да благодарите на себе си, за това, че сте заработили средства, за да си купите тази храна, да благодарите и на Създателя за огромното разнообразие и изобилие, което е предоставил за всички. Храната е вибрация, с каквото се храним - такива са и вибрациите ни. Яденето на месо сваля вибрациите до ниво страх за оцеляване и смърт. Яденето на определени плодове и зеленчуци ни помага да развием определени качества. Сигурна съм, че можете да намерите информация за това стига да търсите и да искате да знаете и да взимате информирани и осъзнати решения за себе си. Как се храним,с каква цел - да задоволим лакомията си, да се поддържаме здрави и в добра форма, по навик, имаме ли режим за хранене, храним ли се дори без да изпитваме глад, слушаме ли тялото си (то често подсказва от каква точно храна се нуждае), пристрастени ли сме към дадена храна? - въпроси, на които е хубаво да обърнем внимание и да си отговорим на тях. И още нещо (препоръка) - не приемайте храна, сготвена от болен човек или от човек, който е агресивен и злобен. Храната се насища с тези вибрации. Когато се храните бъдете спокойни (не спорете на масата). Това са няколко неща, на които да обърнем внимание, но може и да решим да задълбочим познанията си в тази сфера, дерзайте! :)

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019