Омръзна ми да се боря! - page 4 - Безплатни съвети от непознати - Форум UFOport - Page 4
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 25, 2020, 05:14:53 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Омръзна ми да се боря!

Започната от Nom, Март 04, 2018, 07:00:04 pm

« назад - напред »

Lanfear

Не казвам да се върнеш на тези места.
А да търсиш фирми, които предлагат подобни позиции.
Помисли тогава защо не стигаш одобрение. Кое те спъва в представянето ти. Ако трябва изисквай обратна връзка.
Аз съм го правила.
И съм изчела един тон сайтове как да се представям на интервюта.
Успех ти желая и не падай духом.
Ако толкова много държиш да работиш точно определено нещо - ок. Но трябва да работиш през това време нещо, нали?
Имам познати са се хващали на длъжности, които не им харесват, но е било временно, докато постигат целите си.


kika777

Здравей :).Не съм чела всички коментари и не съм чела други твои теми,но исках да ти кажа само да не се отчайваш.Всеки човек има трудности в един даден период от време.Моя съвет е да се радваш на живота.Според мен е много важно с какви хора си заобиколена на работното място.Ако хората са готини и се разбираш с тях,то ще ти е хубаво с кеф да ходиш на работа.А ако искаш длъжност,която не можеш да я достигнеш не се притеснявай..всеки иска нещо,за което се бори.

Nom

@Lanfear там където искам няма как да се върна. Това беше преди 4 години. Трябва да продължа да търся.

Enona

@Nom, според мен започни някоя лека работа, с която знаеш че ще се справиш, дори и да не ти е много присърце. Когато укрепнеш душевно и финансово може да търсиш друга. За теб е важно да си сред хора. Нормално общуване и т. Н.

Activis

И аз това съм и казвал много отдавна.

Nom

Към момента нямам какво да избирам. Става дума за работа и работни места, така че да се чувствам леко и комфортно, повече се чувствам тъжна. Някак излъгана като че ли. Инае знам,че трябва да търся, това с което лесно ще се справя. Може би се крие в срещата утре.
Друе въпросът, че работа която да ми харесва, да е лека и приятна за мен от година и осем месеца не съм срещала, така че да мога да съм сред хора.

Nom

Здравейте, срещата мина. Беше в самия магазин, до 3-4 дена ще върнат отговор, не почувствах нищо особено. Не ми допадна работата по около 14 часа , комуникативно място но ще видим, нямаше други хора, беше среща с управителката на магазина.

Nom

Напрежението пак ескалира, страх ме е да не стане и по лошо.

Morena

Цитат на: Nom в Декември 01, 2019, 09:25:01 pmНапрежението пак ескалира, страх ме е да не стане и по лошо.

В смисъл?
Няма ли къде да отидеш при приятелка за няколко дни?

Nom

Аз нямам приятели, една не съм я виждала 4 години,  друга работи в чужбина, още едно момиче е женена с дете, друга моя позната се връща тия дни от чужбина, но  сигурно и тя ще се върне на работа. Нещата идват от там,че аз нямам работа постоянна сигурна, разчитам на хобито си, от там се карам с хора около мен понякога.

Morena

Обади се на приятелката ти   която се връща от чужбина. Ако не е семейна помоли я да останеш за медец , два докато стъпиш на крака.

Nom

Всички имаме такива моменти, и това се случва не само на мен. Дали мога да остана при някого много трудно, би се случило такова нещо. Благодаря @Morena.

Enona

За съжаление има такива моменти, човек и сам не може да си помогне, колкото и да му повтарят, че от него зависи всичко и трябва да се стегне. Но ще мине. Нищо не е вечно @Nom,  дори и страданието. Както казва една гадателка - ти си там, където трябва да си. Гадно ти е, безсилен си, плачеш, крещиш. Значи точно през това трябва да преминеш.

Activis

Ном казах ти, че трябва да спреш да се оплакваш, защото така предизвикваш това, което искаш,в обратен ефект. Освобождаваш съзнанието, нещата за коита до сега си говорила за всякакъв невървеж си ги пазиш за теб без да ги коментираш с който и да е и нещата ще се оправят. Инане си се блокираш сама. Не е упрек, а съвет.

Nom

Не блокирала, повече отчаяна. Не съм блокирала, чувствам се предадена. Когато търсиш, търсиш, търсиш, търсиш и пак търсиш, е нормално да се отчайваш, и да ти омръзва да търсиш и да се бориш.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019