Проблеми в работата - Безплатни съвети от непознати - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Януари 27, 2020, 07:14:28 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Проблеми в работата

Започната от Krisity0919, Юли 21, 2019, 04:18:25 pm

« назад - напред »

Krisity0919

Здравейте, от 4 дни съм на работа. Първият ден всичко беше наред, от втория ден до днешния 4 ден ме наричат с един прякор, когато го извикат аз не им обръщам внимание дори не се обръщам. Мисля утре да кажа на шефката да вземе някакво отношение. Правилно ли ще постъпя ако кажа на шефката. Не знам имам нужда от съвет работата ми трябва.

Lanfear

Недей да търпиш такова отношение. Ако трябва бъди рязка.
Ако ти кажат пак прякора, отговори, че се казвеш еди как си  и прякори да лепват на майка си и баща си. Ако ли не им обясни, че и ти можеш да им лепваш прякори.
Не бива да си мълчиш и да търпиш такова отношение. Никога повече. Трябаше още първия път като ти кажат прякора да ги поставиш на място.
Ако виждат, че не правиш нищо, ще те правят на луда още доста време.
Казвам го като съвет, не съм ясновидец.

FairyTale

най добре гледай твоята работа и задачите, към момента не е удачно да съобщаваш на ръководството. Това е тормоз на работото място, но ти слушай и изпълнявай, до 1 година ще ис ан това работно място, но постепенно ще отминат нещата и ще свикнат старите с новото попълнение.

Krisity0919

Аз съм тук 14 дни и ми остават 10 дни на това работно място. Това е временна работа. Миналата година пак бях там, казах им на всеки с този прякор да вика на майка си, но  пак си продължиха, всеки път им отговарях така, докато не спряха. И тази година дойдоха двамата подстрекали и се почна.

FairyTale

Можеш да кажеш на шефката, все пак е част от ръководството добре е да знае. Стискам палзи повече да не си обект на обиди,а на уважение.

Krisity0919

Благодаря много за съветите на всички.

FairyTale

А направи ли нещо по въпроса с оплакването към ръководството. Мисля че е добре да знаят, че си унижавана и тормозена на работното място. Другото е,че се уведомява инспекцията по труда, а ти небива да обръщш внимание и да си вършиш работата. В краен слуай потърси друго място, ако  не можеш да издържаш.

Krisity0919

Уведомих ръководството, днес ме сложиха настрани от всички колеги, работих на керамиката и почиствах работното си място. 4 човека от колегите ми се извиниха, които ме обиждаха. Другите 4 ми казват прякора в отсъствието на ръководството.

FairyTale

Абстрахирай се от обидите, рякорите и си върши работата. Сиура съм че и останалите ще ти се извинят. Прекалено много вярваш на чуждите думи, а не бива Пожелавам ти да бдеш ценена и уважавана на това работно място макар и временно  да е то.

Morena

Търсили и ди намерили жертва.
Виждат ли, че се връзваш на думите им може да станат и по -брутални.

Krisity0919

Искам да благодаря на всички за съветите, ръководството изгони подстрекателя и нещата потръгнаха нормално и нямах проблеми с колегите до края на временната работа.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019