Съвет за деня - Безплатни съвети от непознати - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 01:13:54 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Съвет за деня

Започната от Тара, Октомври 22, 2020, 04:21:39 am

« назад - напред »

Тара

Съвет за днес 22.10. постарайте се да говорите положително, не влизайте в пререкания, поддържайте добро настроение, не пожелавайте никому лошо, следете какво говорите! Пожелайте си здраве, може да си пожелаете намиране на подходяща работа и подходящ партньор. Енергиите на деня да особени, така че следете какво казвате, или мълчете, ако не можете да говорите положително. Успех!

Тара

Съвет за деня: Вярвайте! Вярвайте в доброто, вярвайте, че сте обичани от Бог. ВярваЙте, че всичко, което ви се случва е за Ваше добро - дори и лошото!
Ще ви споделя нещо, което е лично мое съкровено преживяване, но вярвам, че трябва да го споделя с вас, тези които ще го прочетат.  Случва се понякога да изгубим надежда по пътя си и да не виждаме изход. В един такъв момент се обърнах към Бог и му казах "Обичам те и много искам да ми кажеш, че ме обичаш" - плачех. Може да ви се стори странно, но ..след няколко минути ровейки в интернет попаднах "случайно" на послание от Бог. Пуснах го и .. можете ли да познаете? Не, не беше послание "Обичам Ви (в множествено число)", а беше лично послание към мен - всичките ми въпроси, всичките ми терзания, всичко, което исках да чуя и трябваше да чуя, точно в този момент и също така "Обичам те". Бог ми каза, че ме обича.
Вярвайте в чудеса, за да ви се случват, търсете Бога и се обръщайте към него - той Ви чува. Не бъдете егоистични - не мислете само за себе си, помагайте си - нали затова сме хора да си помагаме един на друг, а не да враждуваме помежду си и да гледаме да се надхитрим един друг! Стремете съм към светъл идеал, дайте посока и цел на живота си, а какъв по-светъл идеал от Него? Правете избори в живота си осъзнато, винаги има избор. Вие какво избирате?

benji

Много хубав опит Тара си преживяла. Със сигурност и аз вярвам, че има сила, която ни помага и ни прави силни, когато трябва да сме такива. Благодаря ти. Аз имам наблюдения обаче че хората се страхуват да кажат "обичам те" особено ако са влюбени. Много тъпо но е така, има много умрели връзки зареди тези предрасътки и егоизма. Всеки има нужда да бъде обичан, но не всеки иска да е искрен и да дава любов.

Debora

Да,Тара действително Бог отговаря но тогава,когата човек е отворен към него и тогава когато има нужда и то реална!Много пьти сьм си задавала вьпроса има ли го или го няма и защо има толкова много страдания и позволява всичко това да се случва.От житейският си опит се научих че всичко,което ми се е случило е било за мое добро и защото така е трябвало стане Благодаря ти че го сподели с нас и за мьдрите съвети които даваш!!!

Тара

Цитат на: benji в Октомври 30, 2020, 07:59:28 amМного хубав опит Тара си преживяла. Със сигурност и аз вярвам, че има сила, която ни помага и ни прави силни, когато трябва да сме такива. Благодаря ти. Аз имам наблюдения обаче че хората се страхуват да кажат "обичам те" особено ако са влюбени. Много тъпо но е така, има много умрели връзки зареди тези предрасътки и егоизма. Всеки има нужда да бъде обичан, но не всеки иска да е искрен и да дава любов.

Здравей, benji! При мен този опит не е еднократно изживяване, а перманентно, точно поради това, че си позволявам да вярвам в чудеса.  Всъщност вярата ми е много по-малко, отколкото знанието, тъй като преди да повярвам в нещо държа да знам защо нещо е такова, как работи, търся и проверявам многократно, анализирам и ако се случи така, че нещо противоречи по някакъв начин на нещо друго, не преставям да ровя и да питам, докато със сигурност мога да кажа, че знам и съм го изпитала на собствения си гръб. Много по-лесно е просто да вярваш, но при мен се включва рационалното ми мислене и желание да си обясня защо нещата са точно такива, а не онакива, защо се случва така, а не иначе, търся причините и съм разбрала, че всичко си има причина. Съответно причината води до резултат. Когато си осъзнат знаеш, че садиш домат, знаеш, че от това семенце ще израсне домат, а не краставица. Така че, всичко опира до знание, не толкова до вяра. А вярата идва в последствие да се довериш, че докато семенцето е в земята, след някакво време ще израсне при правилни грижи за него.

Тара

Цитат на: Debora в Октомври 30, 2020, 03:58:31 pmДа,Тара действително Бог отговаря но тогава,когата човек е отворен към него и тогава когато има нужда и то реална!Много пьти сьм си задавала вьпроса има ли го или го няма и защо има толкова много страдания и позволява всичко това да се случва.От житейският си опит се научих че всичко,което ми се е случило е било за мое добро и защото така е трябвало стане Благодаря ти че го сподели с нас и за мьдрите съвети които даваш!!!
:) Който търси - намира, точно така е!
Защо има толкова много страдания? - пиша набързо: тук е зоната на свободната воля т.е. имаме право да вземаме решения за себе си и за живота си. Когато имаме нужда от помощ трябва да кажем, да се обърнем конкретно с молба да кажем към Архангел Михаил или към Рафаел например (който може да ни лекува), никой няма да ни помага "насилствено", тъй като това нарушава свободната ни воля. Бог не ни е казал, нито ни е принудил да водим войни или да се мразим един друг. Ние сами взимаме решения дали да нараним някого физически или с думите си. Ние сами решаваме дали да търсим истината за нещата или да се самозаблуждаваме и да живеем в невежество. Когато обичаш някого ти не го държиш в клетка, а му даваш ключа от клетката (в случая ключът е свободната ни воля). А това, че страдаме е просто пради това, че например нямаме достатъчно знания за нещата, като пример не знаем например, че котлонът може да ни опари, но ако имаме знание за това просто ще знаем как да използваме котлона и няма да се опарим.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019