Музиката на Arcangelo Corelli лекува рак и други тежки заболявания - Алтернативна медицина - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Януари 27, 2020, 08:21:03 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Музиката на Arcangelo Corelli лекува рак и други тежки заболявания

Започната от Странен, Октомври 01, 2018, 04:43:52 pm

« назад - напред »

Странен

Днес попаднах на едно интересно изказване от един музикант. Той твърдеше абсолютно уверено, че е преборил рака с помощта на класическа музика. Arcangelo Corelli е композитора, които бил най-подходящ за слушана ако искаме болестта да отстъпи завинаги. Работата, била в това, че раковите клетки се стимулирали, най-вече от страха който изпитва болния и се разграждали при синхронните вибрации от музиката. От другата страна нервната и имунната система се активизират в режим отбрана и оздравяване. Достатъчно било, само да спрем да се страхуваме и да слушаме възможно повече музиката на великия италиански композитор  Arcangelo Corelli.
https://www.youtube.com/watch?v=oSNlhkt0JQQ

Activis

Аз съм чувал, че самото внушение от самата болест играе много лоша роля за болния, защото губи вяра

Teomi

Рака е нарушено деление на клетката,т.е.мутация.Няма как да се лекува с музика.Затова още не е измислен лек.Няма как една мутирала клетка с нарушени функции да "оздравее" с музика (за съжаление).Не вярвайте на всичко,което пише в интернет.

Activis


Nom

Аз обаче вярвам, че именно музика може да помогне при здравословни проблеми. Самата аз съм слушала музика за изчистване на, вируси, инфекция от тялото и чувства м ефекта.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019