Астрология за пътуване и релокация - Астрология и хороскопи - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 01:06:39 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Астрология за пътуване и релокация

Започната от miro, Октомври 22, 2018, 02:28:49 pm

« назад - напред »

miro

Вярвате ли в това, че където се преместиш да живееш трябва да гледаш рождената си карта с новия град? Relocation chart се нарича на английски, изчислява се като вместо рождения град, слагаш града където искаш да пътуваш/живееш и преизчисляваш времето (например за човек роден в 9:00 в София избира Берлин например и пише като час 8:00, защото когато се е раждал това е бил часа там). Отделно има тул AstroClick Travel с някакви линии.

Вярно ли е, че е лошо Сатурн да ти се пада в 4-ти дом на място за релокация? На мен така ми се пада в много страни в Европа, само в най-западните части на континента като Португалия Сатурн ми отива в 5-ти дом. От друга страна в голяма част на Европа (от Сърбия/Полша та назапад до по-голямата част от Испания), т.н. Медиум Цели ми е в Телец, а това не било хубаво за мен, защото имам Сатурн в опозиция с Венера, т.е. репутацията и кариерата ми да се управлява от Телец/Венера не било добре, защото е стресирана от Сатурн.

В източна Европа като БГ Вярвате ли в това, че където се преместиш да живееш трябва да гледаш рождената си карта с новия град? Relocation chart се нарича на английски.

Вярно ли е, че е лошо Сатурн да ти се пада в 4-ти дом? На мен така ми се пада в много страни в Европа, само в най-западните части на континента като Португалия, Галисия, Исландия, части на Ирландия Сатурн ми отива в 5-ти дом. От друга страна в голяма част на Европа (от Сърбия/Полша та назапад до по-голямата част от Испания), т.н. Медиум Цели ми е в Телец, а това не е хубаво за мен, защото имам Сатурн в опозиция с Венера, т.е. репутацията и кариерата ми да се управлява от Телец/Венера не било хубаво, защото е стресирана от Сатурн. В източна Европа като БГ МЦ ми е в Близнаци, а в Португалия, и най-запаните части на Испания е в Овен. Означава ли това, че трябва да избягвам страните по средата, където е Телец? Полша е интересна, защото Източна Полша ми е в Близнаци все още, а Варшава и на запад - в Телец. Работих на места където Медиум Цели ми беше в Телец и наистина професионалната ми репутация там не беше добра. Медиум Цели определяло кариерата и социалното положение.

Teomi

Защо сте толкова обсебен от тези хороскопи?Живота е такъв,какъвто си го направиш,независимо къде живееш и кога си роден.Ако постоянно мислите за нумерология дали дадено нещо според звездите е хубаво или лошо,сам си усложнявате живота.Не ви остава време да се радвате на малките неща и да се борите с проблемите както трябва.

miro

Не е точно така - без тогава да го знам живях близо до линията на Плутон (тя е най-лошата) и наистина местните не ме понасяха, държаха се гадно и имах най-различни странни болести. Като се преместих на лунната си линия беше по-добре, но бях свръх емоционален (имам родждена луна в скорпион), а понеже телец ми беше в медиум цели, то слабата ми венера управляваше репутацията ми и на работа бях съвсем невидим и игнориран, нулева репутация...

Activis

Тези неща ви внасят само негативи. Най- добре е да спрете да се ръководите от тези неща. Теоми е права. Ти сам си определяш живота...

miro

Ами може и да сте прави - София ми се пада уж близо до малка слънчева линия и до юпитерова такава, уж трябвало да е добра за кариерата, а тук винаги много трудно ми е вървяло в кариерата. Работа аз тук не мога да намеря, освен ако не е за минимална заплата. Отдавна знам, че не е моето място.

Activis

Отново свързвате всичко с тези неща. Според мен, ако не спрете, ще се депресипате още повече и ще затънете. Живейте си живота, не ръководейки се от тези неща. Усещам, че сте доста странна личност, човек затворен в себе си, с доста странни виждания за живота. Лесно изпадате в депресия при неуспех. Имислите доста негативно над нещата. Така вие предизвиквате лошото към вас. Ха в София, ако не можете да намерите работа....

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019