ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Астрологията определяща човек

Започната от Activis, октомври 25, 2018, 12:31:53 pm

« назад - напред »

Activis

 @Debora правя тази тема, защота ми стана интересно от това, което правиш. А и предполагам има и други съфорумници, които се интересуват.
Незнам за мен, какво показват звездите, моята дата е 06.11.1988г , роден съм в 15:15, като ден от седмицата неделя

Daniel

И аз съм 88 набор,но не съм скорпион,а близнаци.Нумерологично отговаряш на числото 7 - везни ( събери си всички дати и ги редуцирай до 1 число )Роден си в годината на Дракона,разрови се из нета,щом и час на раждане си знаеш,всичко ще намериш

Debora

Нищо особено не правя ктивис.Чрез нея просто опознавам себе си и хората ,които познавам.Това е за свободното време.Ще погледна и ще ти пиша.

Activis

Това е хубаво, аз не се занимавам с тези неща. Аз усещам човека срещу мен, горе долу какъв е по усета ми.

Debora

@Aktivis,набьрзо-луна Везни,Венера-Везни,Марс-Овен(сигурна бях:-)).Повече по късно днес сега отивам да взема детето от училище и след това подготовка за утре.

Activis

Цитат на: Debora в октомври 25, 2018, 03:00:57 pm
@Aktivis,набьрзо-луна Везни,Венера-Везни,Марс-Овен(сигурна бях:-)).Повече по късно днес сега отивам да взема детето от училище и след това подготовка за утре.

Благодаря ти.

Debora

@Aktivis ,Марс е планетата на действието в една начална карта показва как човек се бори защитава интересите си.При теб(и при мен)е в Овен.Това са енергични,динамични и смели хора.Рутината ги дразни.Успехьт е в техните ръце ако се научат да канализират енергиите си и да развият търпение и сьчувствие.Ако Марс е с лоши аспекти може да са раздразнителни и избухливи.Поставят ли си някаква цел нищо и никой не може да ги спре.По-кьсно ще ти напиша за Венера.Това беше за почивка между четенето с малкия:-)

Activis

Понакога ме бие тока , ако мога така да го кажа. Избухвам и се нирва бързо, но пък и ми минава бързо. Да описаното е така. Понякога нямам търпение за някой неща, но пък се стремя да го изградя. Това е една от причините, който ме скараха с това момиче, пони така аз си мисля. И за целта е така. Нямам спирка. Обърни внимание на детето да учи. Това е по- важно. Благодаря

Debora

@Aktivis,Венера е планетата на любовта и удоволствията.Знаейки къде се намира Венера може да си отговорим на следните въпроси
-какви вероятни партньори привличаме
-склонни ли сте към флирт
-какви таланти имаме
Показва как се отнасяме към противоположния пол,колко сме популярни.
За Венера вьв Везни хармонията,женитбата и .всичките обществени взаимоотношения са важни.Обичате да доставяте удоволствие на другите .Обичате красотата и лукса.Не обичате врявата и силният шум.Вьпреки че не сте ориентирани към парите,цените това което могат да се купуват тях.Вие сте привликателен и се стремите към срещуположния пол.В действително сте влюбен в любовта.Можете да бъдете лесно наранен, но не таите злоба.Благосклонен и снизходителен Вие сте с вечно млади сърце.С бизнес усет може да имате собствен бизнес.

Activis

Не флиртувам много много по принцип съм срамежлив отначало. Да брака за мен е важен. И всичко останало е така, както е описано. Благодаря. Да от доста време се замислям за нещо странично, но е още твърде рано, за такова нещо по мащабно. По принцип отделно се занимавам с дребна търговия, не че е кой знае, какво и изкарвам кой знае, колко, но пък да се занимавам с нещо. Благодаря.


А при нея освен материалното нещо повече излиза ли. 12.02.1990

Debora

Мога да ти напиша но се опасявам да не те разочаровам

Activis

Цитат на: Debora в октомври 26, 2018, 12:25:32 am
Мога да ти напиша но се опасявам да не те разочаровам


Спокойно няма проблем. Все пак съм я поопознал

Debora

Ще ти напиша за жените,които имат Марс в Козирог.Поставят си много високи цели и може да бъде привлечена от мьж в когото вижда авторитет и силен дори властен характер.Той трябва да стои твърдо на земята да е перспективен в това с което се занимава,но и да е отговорен и в състояние да се грижи за семейството.В личните отношения е повече прагматична отколкото сантиментална.Подхожда си с мьж сВенера или Луна в Земен знак-Телец,Дева,Козирог.
И все пак ти си човекът,който си живял с нея и я познаваш най добре.

Activis

Ами аз съм с доста силен характерр, но не обичам да съм властен и да се налагам. Смятам се за отговорен, а тя това го е видяла и че бих могъл да се грижа. Но в нейните очи незнам какъв съм...Тя по принцип е властен характер и не приема много много съвети. Незнам с какво съм я привлякъл

Debora

Имаш с какво:-).Не се сьмнявай в себе си!Имаш много положителни качества!Не те лаская.Може и да не е готова за семейство .Твърде сте млади.Но ти прави каквото е необходимо.Да си сигурен че си изчерпал всички възможни варианти.Мьжете Скорпиони не им харесва да им е лесно