Август 23, 2019, 02:14:41 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Август 23, 2019, 02:14:41 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Връзка между Жена ОВЕН и Мъж ВОДОЛЕЙ

Започната от Русева, Февруари 07, 2019, 02:12:17 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Русева

Овен съм и си отговарям на зодията на 100%. Особена съм, труден характер. Вероятно всеки срещал жена овен в живота си, знае за какво бедствие става въпрос. Човекът който харесвам е зодия Водолей. И двамата сме непреклонни и не отстъпваме. Имаме някои сходни черти от характерите си, но в същото време се получава и доста голям сблъсък на характери.

Имаме ли съвместимост за сериозна връзка и общо бъдеще ?
Какво ще излезе ?

Activis

В интернет има доста обширна информация за тези неща

Nom

Абе момче дъжиш се нагло вече, и се буташ винаги където не ти е работа и не може да отговориш.Nom

Жените Овни и мъжете Водолей се разбират изключително добре, когато са заедно, дори много добре. Поради естествената съвместимост, много от тези отношения ще започнат като приятелство и след това ще напреднат в романтичните отношения. И това може да бъде подходящо за мъжът Водолей, но жената Овен наистина трябва да бъде сигурна в чувствата си, преди тя да пресече тази линия, защото това, което тя смята, че е заложба на добър романс често е само заложба на добро приятелство. Това не означава, че жената Овен и мъжът Водолей не може да бъдат привлечени един към друг.Връзката на Овен и Водолей е много вълнуваща, приключенски настроена и интересна. Те ще се наслаждават на взаимната си компания, тъй като и двамата обичат забавлението и свободата. Въпреки че те споделят едни и същи личностни черти Водолеите се нуждаят от повече пространство, отколкото Овните, което може да предизвика търкане между тях. Водолеят винаги ще подкрепя спонтанността на Овена и на свой редтя ще се възхищава на креативността и новаторските му идеи.Жената Овен лесно може да се развълнува и наистина и отнема време да се охлади. В противен случай тя е много забавна, любяща и енергична. Един мъж Водолей обича приключенията и нестандартният начини начин на живот, които лесно могат да хипнотизират жената Овен. С редицата си качества, мъжът Водолей ще води динамичния им живот напред. Водолеят не винаги е точен и послушен. Той обича своята свобода и вярва в свободата на жена си.

Activis

@Nom мога да отговоря. Но при положение, че това са неща, които могат лесно да се намерят при едно търсене. Информация, колкото искаш... нали и ти си го копирала от интернет.. не се прави на интересна и ти...

anq_16

@Русева, здравей !
Мъжете водолей са големи сладури, много леко се общува с тях и като цяло са доста разбрани. С една дума - пичове са. Все пак всичко е въпрос на химия и напасване на характери ^^

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019