Жена ОВЕН Мъж ЛЪВ - Астрология и хороскопи - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 12:15:45 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Жена ОВЕН Мъж ЛЪВ

Започната от lucky, Септември 21, 2018, 03:10:08 pm

« назад - напред »

lucky

Имаме ли възможност за съвместно бъдеще ? Каква връзка според вас ще се получи помежду ни ?

anq_16

Според мен няма значение кой каква зодия е, кога е роден и т.н. Ако се обичате и искате да сте заедно, нищо друго няма значение. Аз също съм Овен и първата ми сериозна връзка беше с момче Овен. Изкарахме заедно близо 3 години и всичко си беше прекрасно. Дори когато се разделихме си останахме с приятелски отношения и последното нещо на което сме обърнали внимание е зодията. Всичко зависи от човека. Мое мнение :)

Nom


Жената Овен като знак се управлява от планетата Марс, чието символно значение е войнствеността.
Така че, можете да си представите характеристиките на тази неотразима предводителка. Тя е смела, уверена, независима и готова да се изправи пред всякакъв вид проблеми и изпитания, които се изпречат по пътя й към успеха. Тя винаги е настроена приключенски - в търсене на нещо ново и изключително от живота и иска да докаже на света, че може да постигне всичко, което поиска. Жената Овен е добър мотиватор и лидер също така. Вдъхновява всичките си приятели да се устремяват към постигането на техните лични цели. Без съмнение - тя проявява чувство на притежание към тях от време на време. Що се отнася до любовните взаимоотношения, жената Овен е наистина романтична, но в същото време очаква свобода и очертаване на личното си пространство спрямо това на партньора си.
Докато чувства, че получава онова, от което има нужда, жената Овен е най-добрият и лоялен партньор. Мъжът Лъв може да бъде описан само с три думи: внимание, възхищение и ласкателство. Ако сте попаднали на мъж Лъв, вие лесно може да го познаете по неговия чар и нежност. Обикновено той окупира центъра на вниманието в средата на своята група от приятели. На работното място един човек като него е много дипломатичен и компетентен. Във всеки един момент той е готов да поеме всяко предизвикателство. Лъвът предпочита да дава заповеди, следователно винаги се опитва да бъде в лидерска позиция. Той също така е с много романтично сърце и влага силна страст във взаимоотношенията. Лъвът не може да остане незабелязан дълго време, без да бъде въвлечен в страстни чувства и специална връзка.Акцентирайки върху съвместимостта на жената Овен и мъжа Лъв, може да се каже, че те се явяват перфектната двойка.
И двата знака имат много общи черти. Ако се преброят примерите за най-явните признаци на съвместимост между партньори, тогава жената Овен и мъжът Лъв са една от най-добрите двойки. Те споделят същата страст и желания в живота.Жената Овен и мъжът Лъв се нуждаят от независимост и свобода, ясно осезаеми в отношенията им. Ако някой от тях се опитва да доминира над другия партньор, може да се очакват яростни искри сред блестящото русло на пламенната им връзка.
Жената Овен винаги иска да изпълнява главна роля във всяка сцена от живота, докато Лъвът мъж предпочита да излезе към края на действието в пиесата и да събере овациите за своето изпълнение.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019