Да погледнем в бъдещето - page 17 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 17
 
Юли 04, 2020, 12:04:52 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 12:04:52 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Да погледнем в бъдещето

Започната от синева, Юни 12, 2020, 07:42:02 pm

« назад - напред »

Debora

Цитат на: Странен в Юни 25, 2020, 10:26:58 am@Синева, какво означават тези #228,#229?
Това са номерата на постовете...изписани са най отгоре.

Диня

Здравейте Синева, може ли да погледнете дали ще срещна подходящ за мен човек и кога? Нещата в работата ми ще се оправят ли? Благодаря за отговорите и отделеното време.

bebeshok

Здравей, @Синева! 
Пак се обръщам към теб, даваш надежда,знам усещам той се крие, не сядаме на заведения, кафе, само за няколко минути в колата и до там. Преди излизахме нз аз съм на път да се откажа вече, все пак 6 години едно и също, като се разбере какъв му е здравословния проблем със стомаха и се оправи, мисля да се отдръпна, търси ме само да му минава времето и да се успокоява като говорим за проблема. Не виждам да прави планове да си вземе жилище под наем да е сам и аз да живея с него. Все пак 6 г. не са малко без никакво развитие, какво да правя има ли лъч надежда, макар, че тази надежда май вече взима да ме съсипва и здравословно и мен защото много го обичам и искам да прекарам остатъка от живота си с него !!

Тара

Здравей, синева. Ако имаш възможност би ли погледнала дали ще се преместя и евентуално кога. От няколко месеца го обмислям. Сякаш искам напълно да се обнуля, не ми е за първи път. Остатъчни енергии ми изплуват и искат отработка, доколкото виждам много бързо вече ги преобразувам. Но сякаш мястото вече не ми отговаря и ме дразни. Имам и два варианта 1 вариант - В, 2 вариант - С и евентуално да не се местя 3 вариант. Предварително много благодаря!

Sun

Здравейте,Синева искам пак да ви питам за моя шеф З.,споделих ви че го харесвам тайно от години,това ми пречи в живота,не съм щастлива,не мога да сменя работата си,принудена съм да го виждам всеки ден,не ми се е случвало до сега знам че не си струва,но не мога да заповядвам на сърцето си?Според вас кога ще го преодолея това увлечение?Кога ще бъда спокойна и щастлива без да мисля за него?

Ines Said

Здравей Синева , моля да погледнеш дали ще успея пак да емигрирам - от година съм в България , не свиквам , чуждо ми е , самотно , нямам среда , предпочитам да съм чужда в чужбина честно казано отколкото чужда сред свои:(

Lanfear

Синева, и аз имам терзания.
За любов няма да питам. Там ми е ясно. Не ми върви :D
Ама за работата. Фирмата ще се мести на доста далечно място до няколко месеца.
Ще успея ли до 4-5 месеца да намеря друга работа?

Цитат на: Sun в Юни 28, 2020, 05:23:13 pmЗдравейте,Синева искам пак да ви питам за моя шеф З.,споделих ви че го харесвам тайно от години,това ми пречи в живота,не съм щастлива,не мога да сменя работата си,принудена съм да го виждам всеки ден,не ми се е случвало до сега знам че не си струва,но не мога да заповядвам на сърцето си?Според вас кога ще го преодолея това увлечение?Кога ще бъда спокойна и щастлива без да мисля за него?

Била съм в това положение.
Трябва да напуснеш иначе вечно ще си в това положение.
Другия вариант е да си намериш приятел, но предвид чувствата ти, мисля че нямаш голям шанс.
Далеч от очите, далеч от сърцето.
Докато си там, няма да бъдеш нито спокойна, нито щастлива, а ще живееш в нещастни илюзии.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019