Да погледнем в бъдещето - page 35 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 35
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Септември 26, 2020, 09:47:30 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Да погледнем в бъдещето

Започната от синева, Юни 12, 2020, 09:42:02 pm

« назад - напред »

LilyMarleen

Здравейте, моля за вашата помощ - ще срещна ли скоро подходящ мъж за семейство, времето минава, а самотата ме убива...

pate

Здравейте, @синева! Не си спомням кой в този форум преди 1-2г ми каза нещо, но си спомням, че ми каза нещо важно и то се случи. Мисля,че бяхте Вие! Тогава не го осъзнах, но в последствие го изпитах! Не знам какво трябва да дам за целта, не ми се чете толкова сега...Имам връзка с човек с буквата С, аз съм с буква Н. На 40г съм. Той е малко по-малък от мен. И двамата сме с деца... Ние ги гледаме. От различни градове сме. Имаме отношения вече година и половина. Бих казала доста сериозни. За момента нашата връзка е от разстояние. Но имаме големи планове и големи трудности... Може ли да кажете нещо затова? Какво ни очаква? Искаме да се съберем. Но е много трудно като цяло.Предимно финансови проблемите са, но не само... Виждате ли нещо? Много благодаря!

CrystalHeart

Здравей, @синева! Пиша, за да дам обратна връзка за един мой въпрос преди време за взаимоотношенията ми с П.И. - беше казала, че чувствата му са изстинали и че все пак щяло да има разговор между нас за това. Разговор нямаше, но и нещата не са се променили - държи се незаинтересовано. Искам и да те помоля да погледнеш и за друго. Покрай мен се върти друг господин - А.А. Имам ли шанс за хармонична любовна връзка с него и искрен ли е към мене? Тъпото е, че се чувствам объркана и имам привързаност все още към П.И., а към А.А. имах необясним рязък интерес, който в момента сякаш е изчезнал и даже ме дразни и пак чувствам влечението въпреки това...

Addele21

Здравейте,
искам да попитам в скоро време ще имам ли романтична връзка и какво ме очаква в професионален план?

Странен

Цитат на: Addele21 в Септември 18, 2020, 12:05:29 pmЗдравейте,
искам да попитам в скоро време ще имам ли романтична връзка и какво ме очаква в професионален план?
Здравей, разкажи малко повече за живота си. Нека въпросите не са толкова общи.

Addele21

Наскоро се разведох,останах сама с дъщеря си,искам да знам ще имам ли скоро връзка с мъж.Отделно и по-конкретно ме интересуват отношенията ми с шефа?Ще имам ли връзка с този човек и той изобщо харесва ли ме?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019