Да погледнем в бъдещето - page 35 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 35
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 26, 2020, 02:51:08 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Да погледнем в бъдещето

Започната от синева, Юни 12, 2020, 09:42:02 pm

« назад - напред »

LilyMarleen

Здравейте, моля за вашата помощ - ще срещна ли скоро подходящ мъж за семейство, времето минава, а самотата ме убива...

pate

Здравейте, @синева! Не си спомням кой в този форум преди 1-2г ми каза нещо, но си спомням, че ми каза нещо важно и то се случи. Мисля,че бяхте Вие! Тогава не го осъзнах, но в последствие го изпитах! Не знам какво трябва да дам за целта, не ми се чете толкова сега...Имам връзка с човек с буквата С, аз съм с буква Н. На 40г съм. Той е малко по-малък от мен. И двамата сме с деца... Ние ги гледаме. От различни градове сме. Имаме отношения вече година и половина. Бих казала доста сериозни. За момента нашата връзка е от разстояние. Но имаме големи планове и големи трудности... Може ли да кажете нещо затова? Какво ни очаква? Искаме да се съберем. Но е много трудно като цяло.Предимно финансови проблемите са, но не само... Виждате ли нещо? Много благодаря!

CrystalHeart

Здравей, @синева! Пиша, за да дам обратна връзка за един мой въпрос преди време за взаимоотношенията ми с П.И. - беше казала, че чувствата му са изстинали и че все пак щяло да има разговор между нас за това. Разговор нямаше, но и нещата не са се променили - държи се незаинтересовано. Искам и да те помоля да погледнеш и за друго. Покрай мен се върти друг господин - А.А. Имам ли шанс за хармонична любовна връзка с него и искрен ли е към мене? Тъпото е, че се чувствам объркана и имам привързаност все още към П.И., а към А.А. имах необясним рязък интерес, който в момента сякаш е изчезнал и даже ме дразни и пак чувствам влечението въпреки това...

Addele21

Здравейте,
искам да попитам в скоро време ще имам ли романтична връзка и какво ме очаква в професионален план?

Странен

Цитат на: Addele21 в Септември 18, 2020, 12:05:29 pmЗдравейте,
искам да попитам в скоро време ще имам ли романтична връзка и какво ме очаква в професионален план?
Здравей, разкажи малко повече за живота си. Нека въпросите не са толкова общи.

Addele21

Наскоро се разведох,останах сама с дъщеря си,искам да знам ще имам ли скоро връзка с мъж.Отделно и по-конкретно ме интересуват отношенията ми с шефа?Ще имам ли връзка с този човек и той изобщо харесва ли ме?

lina-lina18

Цитат на: синева в Август 22, 2020, 04:49:24 pmЗдравей lina-lina18
много благодаря, но можете ли да ми кажете нещо повече, интересно е, защото не харесвам немските момчета, благодаря ви отново много

ГГ

Здравей синева, преди време бях задала въпрос за един американец с който си писахме, случи се точно каквото каза прекъснахме връзка...сега обаче съм пред друга дилема запознах с двама мъже за които въпроса ми е ще имам ли сериозна връзка с някой от двамата ако да със кой, единият се казва Ивайло, другият Станислав? Благодаря предварително за отделеното време.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019