ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Да погледнем в бъдещето

Започната от синева, юни 12, 2020, 09:42:02 pm

« назад - напред »

Tanitka


[email protected]

@синева, благодаря! Така е да, доста е привлечен от азиатската култура. Той ми писа вчера пак, в отговор на моето съобщение, пита ме как съм, каза ми че мислел да направи събитие във фейсбук за неделя свързано с пиене на кафе в парк в една група на която съм член, а той я организира. Аз обаче бих предпочела да се видим само двамата и се надявах това да има предвид, като каза че ще се постарае да се видим този уикенд, защото не ми се иска много да се виждам с него и още хора. Дали ще поиска да се видим само двамата? Той по принцип само ми спомена за това излизане с групата като идея, не ме е попитал дали искам да отида. Така че се надявам да ме попита отделно дали искам да се видим двамата. Права си, че не е стабилизиран в много отншения, може би за това не е готов за сериозна връзка.

Аз искам ако е удобно да ти задам и един допълнителен въпрос. Снощи излизах с едно ново момче, с което си писах от едно приложение - Х. на 27г. Пак поради факта, че не съм се виждала с Д. от повече от две седмици, реших да се разведря малко излизайки с някого. Много добре си прекарах всъщност с това момче. Беше като приятелско излизане, много приятна разходка и разговор. Симпатичен ми беше. Той ми каза, че му е било много приятно и на него и ме  попита дали искам да се видим пак. Какво виждаш относно него? По принцип харесвам Д. много, но ако не е готов за връзка, се опитвам да търся и други варианти, за да не съм наранена накрая.

S

Здравей, Синева! Взаимоотношенията между мен и близкия ми приятел се пооправиха. Той пак е резервиран. В момента съм болна и той го знае и не се обажда да ме чуе как съм, а преди не се държеше така. Наближава рожденият му ден и се чудя ще иска ли да празнува с мен и как да реагирам. Притеснявам се да не нахалствам, ако  му честитя.

синева

Здравей [email protected]

като че ли Д. не прави планове да се видите само двамата и като че ли контактите ви ще си останат на приятелско ниво.
Х. излиза че е леко влюбен в теб и те намира за много интелигентна и хубава. Той по принцип е с нагласа за сериозна връзка, така че нещата ще се нареждат между вас прогресивно. Той иска да те покани на среща. Ти от твоя страна си по - резервирана и чувствата ти не са със същата интензивност като Х. Все пак Д. е още част от мислите ти. Но лека полека ще се влюбиш в него - до 1 - 2 месеца. Х. е с доста качества - с отгворен характер, емпатичен и мил характер. Той е с нагласа за деца и семейство. Добре ще е да си поговорите по тази тема, за да сте сигурни дали сте със същата нагласа. Може и по приятелски да го попиташ. Ако той добре приеме инициативата ти това ще е положителен знак

[email protected]

@синева, аз малко се обърках относно Д., защото вчера каза, че той ме харесва и иска отношенията ни да продължат със същия ритъм, и че ще се видим този уикенд. А ние по принцип сме повече от приятели. Но той е променил решението си относно това ли? Аз самата мислех да го попитам дали иска да се видим само двамата, но не искам да го притискам, понеже вече му писах аз първа преди няколко дни и така.
А отноно Х., ние сме се виждали само веднъж, снощи, така че е рано да се каже какво ще стане, но съм склонна да му дам шанс и да видя.

синева

[email protected]

доколкото си спомням бях ти казала че ще се видите още 1 -2 пъти март месец и че после ще срещнеш друго момче за сериозна връзка. Д. те харесва и е по - соро с нагласа да се виждате от време на време в смисъл без задълбочаване на връзката. Като че ли Д. почти е загубил физическо привличане към тебе. Според мен не можем да променим съдбата умишлено. Със свободната воля я изграждаме всеки ден, но предсказанието разказва това което e станало в бъдещето. Във всеки случай това е основния принцип.

Morena

Синева, ако имаш време би ли погледнала за нова работа в близките месеци.
Както й с човек , бивш колега Д. ще работим ли отново заедно.

Благодаря.

синева

Здравей S

като че ли той чака да оздравееш за да възобнови контакт. Притеснява са малко за тебе. Няма да го притесниш за рождения ден, но като че ли ще се почерпите в друг момент.

синева

Цитат на: Morena в март 04, 2021, 10:33:05 pmСинева, ако имаш време би ли погледнала за нова работа в близките месеци.
Както й с човек , бивш колега Д. ще работим ли отново заедно.

Благодаря.

Здравей Morena

като че ли с Д. няма да работите отново заедно. Излиза че ще напуснеш настоящата работа, за да започнеш нещо собствено. Няма нов трудов договор подписан.

[email protected]

@синева, благодаря! Разбирам сега нещата по-добре. За това, че Д. наистина не иска задълбочаване на връзката съм наясно по принцип тъй като той го е казвал, но за това, че почти е загубил физическо привличане към мен, съм малко изненадана и натъжена. На какво се дължи това? Омръзнала съм му ли? Но вярвам, че може и да е възможно, тъй като преди той беше този, който настояваше да се виждаме, аз бях тази, която по-често отказваше и казвах, че съм заета. Надявам се да не е в мен причината за това. Той на няколко пъти през последните две седмици ми беше казал, че аз сигурно се виждам с други момчета и дори звучеше малко ревнив. Но така или иначе разбирам, че нищо не става на сила.

S

Благодаря ти, Синева! Чувствам се неуверена и не на място. Много се притеснявам и за подаръка и картичката, които намислих. Не знам, защо се чувствам така, а преди това беше друго.

синева

[email protected]

Д. те е ревнувал малко, но като че ли е поотминало. Някои неща стават спонтанно. Затова е добре човек да може да се обърне към бъдещето, за да намери перспектива след съмненията. Най- важното е да не cе закотвяме в негативни ситуации и да гледаме напред в границите на възможното. С Д. все пак е имало взаимни чувства и ще ви трябва време и на двамата да решите в каква посока ще продължат нещата. 

синева

S

съвсем нормална ти е реакцията. Той не те подкрепя директно в такъв деликатен момент. Той реагира адекватно от негова гледна точка, но е нормално че това те наранява. Но в такива моменти разбираме доста неща. Ти трябва да решиш дали да поговорите двамата за поведението му. Това ще ти даде индикации за чувствата му. Подари му подаръка щом така си планувала и той ще го оцени.

S

Благодаря ти, Синева! Не съм сигурна дали искам да говоря с него. Даже мисля само да му честитя, без подаръци и картичка. Едва ли ще го оцени, щом сега се дърпа така. Явно вече не иска да сме приятели. Може би съм крайна, но преди винаги е намирал начин да се чуем и да разбере как съм, а сега една седмица ни вест, ни кост. Нещата вече не са както преди явно. Само не разбрах, защо стана така.

KIARA

Здравей, синева! Интересуваме един мъж, който е приятел на мои приятели. Виждали сме се два пъти, но те често ми говорят за него. Какво е твоето мнение? Ще се видим ли пак скоро и ще се случи ли нещо между нас? Блаходаря ти!