Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 25, 2020, 06:01:51 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 08:23:05 pm

« назад - напред »

Странен

Гледаме на кафе онлайн в дните за гледане вторник и петък. Само във тези дни темата ще бъде отключена и ще можете да изпращате своите чашки от кафе на ясновидците, които да ви разкажат каква ще бъде вашата съдба.


Какво е нужно за да ви гледат на кафе онлайн ?

  • Сварявате кафето - обезателно на джезве. След това го наливате в чиста порцеланова чашка, която е най-добре да е бяла на цвят. Вземете хубава чашка с чинийка, захар може да си добавите, ако обичате кафето сладко.

  • Изпивате кафето и докато пиете си мислите за нещата, които искате да ви се случат или за въпросите, които искате да зададете на съдбата.

  • След, като изпиете кафето,разклатете  останалата утайка от кафето и обърнете чашката във чинийката за да се отцеди хубаво от излишна влага

  • Снимайте  своята чашка, и качете снимката в тази тема на форума. Към снимката, опишете възможно най-обемно това,  което искате да разберете в текстов вид. Снимки които не са придружени от обемен текст( поне 5-6 изречения) нямат да бъдат разглеждани от гадателите.
    Снимките, който качвате на сайта трябва да са с големина под 1 мб.

  • Изчакайте, гадателите да разгледат вашата чаша и да ви дадат отговор на въпроса, който сте си задали докато сте пиели кафето.   Гледането на кафе от сега на татък ще се осъществява само в тази тема!

bochka787

По рано се допитах до вас за помощт с моя приятел. Искам сега да разбера от чашата ми как ще се развият нещатат между нас, ще бъдем ли отново заедно?

Странен

Съвсем скоро ще получите известие от вашият любим. Вие ще застанете на кръстопът и ще трябва да избирате, възможно е да имате предложение за брак от друг мъж, който още не познавате. Много тежък избор ви предстои. Имате в живота си две жени, които постоянно мислят за вас едната обаче е почина.

bochka787

да починалата жена е баба ми, тя винаги е с мен и друг път са ми го казвали.

bochka787

А можете ли да ми кажете известието дали ще е хубаво или лошо?

Странен

Ще е свързано с нещо, което сте почнали да правите заедно. Може да не е толкова хубаво,колкото очаквате.

bochka787

Надявам се след направената магия от вас нещатата да се развият в положителна насока

Странен

Да нещата отиват в това направление, което желаете след три дни трябва да се направи само, че нов магически обред. Той ще ускори ефекта.

Маг Гала

За мен чашата ви говори,че сега изпитвате много трудности.Скоро ще поемете по правилния път и в края на този път ще ви чака мъж.Между другото пътя няма да е лесен,но вие ще се справите.

bochka787


bochka787

След три дни да ви пиша ли отново за магическият обред?

Странен

Разбира се, трябва да го направим. Не може всичко да стане на един ден. Трябва малко време и  да се направят нещата поетапно

bochka787

Добре, след три дни ще ви пиша отново.

Павлета

Нещо ме подтиква да изпратя чашката без въпрос. Просто усещам, че трябва да слушам, това , което ми казват. Благодаря ви!

Странен

Ех много, изразителна чаша имате. В дъното на чашата се намирате вие, има човек от който зависи вашето бъдеще но той се държи ревниво към вашите успехи. Подтисната сте, чувствате се като птица която не може да излети. Вие искате да излетите а той Ви дърпа за краката.
Има жена, която сте допуснали близо до сърцето си, но тя не ви мисли доброто пазете се от такива приятелки всеки момент ще ви нанесе внезапен удар,като змия е. Най-верният си приятел сте оставили на последен план, около вас има много други хора, но човекът които истински държи на вас е надалеч от вас. той обаче, ще ви помогне да преодолеете голямо препятствие на него може да разчитате, когато ви е най трудно. Сам ще ви намери, когато имате нужда от него.
Очакват ви няколко добри новини през този месец и една не толкова добра. Ще трябва съвсем скоро да вземете решение за себе си от това решение ще зависи много. Правилно ще е да послушате сърцето не разума.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019