Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 2 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 2
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 20, 2020, 01:58:22 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 08:23:05 pm

« назад - напред »

оля

Ето я и моята чашка кафе.Бих искала да попитам дали  ще ме сполетят промените,които чакам толкова отдавна.Ще намеря ли човека,който ще ме направи истински щастлива и ще сменя ли местожителството и работата си.Очаквам с нетърпение вашия отговор.

Странен

В вашата чаша се вижда, човек който ви закриля. Някъде от далече имате подкрепа на добър човек, който се отнася към вас приятелски.  Бъдете внимателна в къщата Ви има два звяра, които се мъчат така да се каже да ви изкарат на чиста вода. за вас се следи. Обърнете внимание на лицемерна приятелка, около нея има някакви сладкиши и други сладки работи тя може да ви подведе.

evian

Здравейте,

Честит празник!

Със закъснение сутрешното кафе. Интересува ме бъдещето на определени документи, ще ги има ли изобщо? Упражних малък натиск по време на почивните дни и обвиних човека че е не компетентен как да се справи, макар че отлично знам че не там е проблема. Но все пак има ли шанс за развой в положителен аспект за мен?
Аз обаче не съм сигурна дали изпращам линк към снимките правилно, миналият път се получи.


Странен

И пак във вашата чаша се виждат добри новини от далече,но за съжаление този път те  са малко по-далеч във времето.
Ще трябва да преминете през три етапа преди да си реализирате плановете, най тежък за вас ще е втория етап, той е преграда за да постигнете целите си. Първият етап го преминавате в момента, той за вас е почти незабележим. Има една жена влиятелна, която ви пречи да се развивате тя не иска да се стремите на там на където сте тръгнала. Пазете се от енергийни вампири.
Ще получите помощ от приятел от далече, той ще ви помогне с документите. Това не е човека, на който сега разчитате.

evian


Павлета

Благодаря! Живот и здраве да е, на всичко друго се намира оправията!  :)

mavaka

Въпроса ми беше защо нещата не се получават.Дали има някакъв проблем?

Странен

Благодаря, че споделихте вашата, чашка но няма да ви отговоря аз лично. Защото не сте написали подробрно нещо за т себе си на над чашата, погледнете първото мнение в тази тема за повече информация.

mavaka

Въпроса ми беше защо напоследък не ми върви в нищо.Излизах с един мъж,но нещата се провалиха без видима причина.След това пробвах с друг,но по същия начин нещата се провалиха без причина.Незнам какво се случва ще имам ли някаква промяна в бъдеще?

Магьосница Гледачка

не на последък , от дете не Ви върви. Магията е направена, когато сте били още бебе. Направена е не от жена, а от мъж. Трябва да се работи със вас за разваляне на проклятието.

yan

Здравейте,
Прилагам си снимката тук , според изискванията. Докато си пих кафето си мислих за 2-3 неща - работата ми- какво ме очаква като развитие , приятеля ми - как ще се развие връзката ми с него ( или може би ще има друг мъж по- нататък ) и други положителни неща. Въпросите ми са от общ характер за бъдещето ми развитие.Магьосница Гледачка

Вие сте толкона растерзана дърпат ви от една страна теглят ви на друга. Ама жена, леко пълна която хем иска да ви помогне хем ви пречи в живота. Много искате да успеете в работата си но може би се замисляте и за нещо по-добре. Въпреки вдичко ще останете така като сте сега още дълго време. Приятелят ви, ще ви донесе добра новина съвсем скоро обърнете внимание, на това което ще ви каже, то ще бъде важно за вас.

yan

Благодаря за анализа, но мисля ,че нещо е неточен - намерих си мечтаната работа исках да знам как ще се развия в нея в бъдеще. И наистина не познавам пълна жена , която да ми мисли добро или лошо ...

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019