Смяна на работа - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Юли 04, 2020, 11:45:45 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 11:45:45 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Смяна на работа

Започната от eleonora1967, Април 13, 2020, 04:25:20 pm

« назад - напред »

eleonora1967

Здравейте,
Искам да започна нова работа, дали ще успея в близките месеци?
Е.П. на 53 г.

Nom

Цитат на: eleonora1967 в Април 13, 2020, 04:25:20 pmЗдравейте,
Искам да започна нова работа, дали ще успея в близките месеци?
Е.П. на 53 г.
Да, ще имаш късмет, но ще е трудно. Предстоят ти не лесни срещи от следващия месец, но ти си изпълнена с оптимизъм, а и мисля че човек който е влюбен в теб самата, ще ти попаде ръка за ноо начинание заедно с него. Някакви новини ще научиш скоро и ще те зарадват, новини вързани с ново начинание.

d.m.v21


Здравейте,съкратиха ми работното време и заплатата.Дали отново ще си получа предишната заплата. Шефката Г. така обеща но мисля че беше умишлено.Приятен ден.Д.В.на 45г

Али

Искам да сменя работното си място. Вярвам, че ще успея! дали наистина ще се случи тази промяна? И кога да уведомя сегашния ми работодател за намеренията си - сега или като намеря нова работа? Инициалите са ми С.Л.К.

Странен

Цитат на: Али в Май 21, 2020, 01:47:54 pmИскам да сменя работното си място. Вярвам, че ще успея! дали наистина ще се случи тази промяна? И кога да уведомя сегашния ми работодател за намеренията си - сега или като намеря нова работа? Инициалите са ми С.Л.К.
Ако си смениш работат няма да си много доволна. Успех!

zlatii

Здравейте, през последните два месеца работат ми стана тройно по-тежка, а тя и без това си беше тежка. Дали ще се появи скоро някаква възможност за по-лека работа, имам чувства, че тялото ми няма да издържи физически просто. Чувствам се постоянно изтощена, нямам сили за друг живот, просто работя, прибирам се, спя и пак на работа. Самотна съм и самотата много ми тежи

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019