Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 119 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 119
 
Юли 05, 2020, 09:01:22 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 05, 2020, 09:01:22 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 pm

« назад - напред »

Nom

Betyy чашката ти казва,че ти предстои пътуване, може би със служебна ццел, вероятно е пътуването да бъде по скоро  развлекателно. Видях в чашата ти получаване на пари, дано не греша. възможно е да ти бъде отправено предложение за пътуване, но трябва да се замислиш дали да приемеш, то ще е от непознат човек, вероятно мъж. Възможно е да се влюбиш изненадващо в него, защото чашката ти казва че ти предстои нова любов.

Nom

Това е следобедна чашка, който иска може да я разтълкува. 
Кафето е специално за джезве, много трудно я снимах.

Wisteria

@Nom, аз в горната част на чашата виждам черна роза и една голямо листо. Според мен ще имаш парични постъпления скоро. Виждам и хора в чашата.

Nom

Следобедна чаша кафе, надявам се да е хубава, че кафето не ми хареса. 
Който иска може да я погледне.

mozila


Nom

@mozila  Запознанство с тъмен мъж, който ще промени живота ти корено и към по добро, който ще те направи истински щастлива. Предстои ти нова любов, в живота ти навлиза коренна промяна, която е за добро. Успехи в любовта, ти предстоят. Тъмнокосият мъж не е човекът с когото си разделена.

Нели

Здравейте ! Може ли да погледнете и в моята чаша и да ми кажете какво виждате в нея ? Интересуваме какво виждате за миналото , настоящето и бъдещето ми ? http://prikachi.com/images.php?images/694/9575694v.jpg

[email protected]

Здравейте! Може ли да погледнете моята чаша и какво ме очаква в близкото бъдеше. Интересува ме скоро ще си намеря ли работа понеже точно сега завърших магистратура. Дали ще си намеря работа в държавата, в която живея сега или в друга?Дали скоро ще срещна любовта?

Странен

Много интересна чаша имате, ще си намерите работа но ще е различна от това, което търсите. Имате много тревоги обаче, ще ви се помогне от друго място за да ги решите.

Нели

Цитат на: Нели в Май 24, 2019, 10:52:28 amЗдравейте ! Може ли да погледнете и в моята чаша и да ми кажете какво виждате в нея ? Интересуваме какво виждате за миналото , настоящето и бъдещето ми ? http://prikachi.com/images.php?images/694/9575694v.jpg
Много ми е интересно какво има в моята чаша . Моля ви да я разтълкувате ! Искам да знам дали за напред ще ме потърси мъж от миналото ми и какво виждате в нея ?

FairyTale

@Нели предстои ти пътуване най вероятно със служебна цел, но има хора около теб който обаче не гледат добре на теб самата и не ти желаят доброто, враждебно са настроени спрямо теб. С човек от миналото ще се видиш, той ще те потърси с молба да се върнеш на старото си работно място, не заради него. Възможни са материални затруднения.

mirela

 Здравей @FairiTale дали ще можеш да погледнеш и моята чашка в страница 119 ако имаш време.

FairyTale

@mirela предстои ти нова любов, която обаче е все още далеч, но ще се влюбиш. Това ще е романтично приятелство и запознанство, с мъж, който ще ти поиска помощ и ти не бива да му отказваш, но трябва ди си търпелива. Любовта скоро ще дойде при теб. Все още има пречки по пътя към любовта, но те скоро ще бъдат преодолени. Предстои ти ътуване, най вече с увлекателна цл, отново с мъж до те самата.

FairyTale

Една чашка от кафе, дано да е хубава. Нищо че не е вторник или петък.

Morena

Здравейте,
Бихте ли погледнали моля, ако ви се занимава.
В момента имам проблеми на работа и бих желала да знам какво ме очаква в близките месеци и с мъж И.Ц дали ще подновим комуникация.
Благодаря Ви предварително.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019