Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 123 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 123
 
Юли 05, 2020, 08:01:41 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 05, 2020, 08:01:41 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 pm

« назад - напред »

FairyTale

@Bube прави кафето с повече утайка, това което мога да кажа,е че ти предстои запознанство, в началото приятелство, тъмнокос мъж. Но любовта е още далече, а и има вероятност да не я забележиш или усетиш. Това ще е неочаквано запознанство, в най неочакван момент. Но трябва да си търпелива.

bube

Благодаря Ви @FairyTale за отделеното време.Да,нетърпелива съм,защото вече съм много отчаяна...Края на седмицата прекъснахме отношения с едно момче и то точно преди рождения ми ден,държа се много лошо с мен.Отделно се скарах с много близък за мен приятел,просто не знам какво се случва..дали в мен е причината или все не си подбирам хората около себе си... и тази любов никаква я няма,а ми се иска вече семейство да създам :( Но сте права,ще чакам..няма какво друго да направя.. Благодаря още веднъж! :)

FairyTale

Чашката ми от днес, днес само разливам и то кафе.
Не ми хареса кафето, ще се радвам на тълкуване. Нямам конкретни въпроси към чашата.

Модератор

Правиш магииюи това се вижда в чашата ти. Спри се, защото сиюсе завлекла с чернилки. Може да имаш неприятности с силен човек.

FairyTale

Вече се сблъсках със силен човек, вече бях смъмрена за случилото се. Дано има нещо хубаво в тази чаша, благодаря от сърце.

FairyTale

@Morena аз като ги погледнах ми се виждат еднакви двете, може би просто трябва да мине малко време, да се променят нещата в чашката.

Morena

Цитат на: FairyTale в Юни 11, 2019, 05:22:28 pm@Morena аз като ги погледнах ми се виждат еднакви двете, може би просто трябва да мине малко време, да се променят нещата в чашката.

Аз преди два месеца бях ходила при една жена. За И.Ц ми беше казала, че няма да се видим повече, както ,че има друга жена и затова не ме е потърсил. 😢 Седмица по -късно се видяхме на старата работа. Един месец след това още веднъж. Не знам на какво да вярвам. Същото ми казваш , каквото са ми казвали и на таро. Може би трябва да съм по-търпвлива.
Благодаря ти още веднъж .

Wisteria

@FairyTale, аз виждам един делфин на дъното на чашката ти.

Wisteria

привет! Може ли да погледнете кафенцето ми? Струва ми се по- различно от обикновено. Ще съм благодарна някой ако се включи с тълкуване.

Модератор

Цитат на: Wisteria в Юни 11, 2019, 08:09:43 pm@FairyTale, аз виждам един делфин на дъното на чашката ти.
Големи илюзии храните към мъж. Паун такъв с голяма опашка, много говори малко върши. Представя се в изгодна за него светлина, но нещата са различни.Хубаво е че ангелът ви хранител се е включвал вече два пъти...

Wisteria

@Модератор, предполагам, че за моята чаша сте писали? Имате право за пауна. На работата имам един такъв "паун", който се дуе и отговаря точно на описанието. А ангелят хранител е по- скоро реален закрилник, отново на работата ми. 

Цитат на: Модератор в Юни 12, 2019, 09:36:53 am
Цитат на: Wisteria в Юни 11, 2019, 08:09:43 pm@FairyTale, аз виждам един делфин на дъното на чашката ти.
Големи илюзии храните към мъж. Паун такъв с голяма опашка, много говори малко върши. Представя се в изгодна за него светлина, но нещата са различни.Хубаво е че ангелът ви хранител се е включвал вече два пъти...

bube

@FairyTale , Здравейте!Извинявам се предварително ,че днес не е вторник или петък.Много Ви моля,когато имате време ако можете да погледнете чашката ми,сега съм сложила повече утайка и се надявам ако има нещо различно от това,което ми казахте,да се види по-добре.Повече няма да досаждам :) Прекрасен ден Ви желая!Извинявам се ако снимките не ги качвам правилно.Благодаря Ви много!
FairyTale

@bube чашката е хубава, любовта е далече, и те първа ще се появи, като трябва и търпение, от ваша страна. Неочаквано запознанство, ще ороди у Вас чувства на симпатия, и по лека ще се влюбите. Този човек ще Ви помогне, ще постигнете промяна в професионален план, но ще трябват известни жертви, за да спечелите сърцето на човека с когото ще се запознаете в бъдеще. Предстои ви пътуване, по скоро увлекателно. Дано да съм била полезна!

bube

@FairyTale , МНОГО,МНОГО Ви благодаря за отделеното време!!

Morena

Може ли да видите тази чашка за работа и любов. Благодаря.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019