Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 142 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 142
 
Юли 11, 2020, 09:31:08 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 09:31:08 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 pm

« назад - напред »

Nom

Ще успееш да си вземеш  шофьорския изпит най накрая @Morena. Предстоя ти успехи,  мисля че и в работата ти предстои успех. Пътуване има в чашката ти,  макар и кратко ще ти помогне да се успокоиш.Врагове, и зли очи има около теб-пази се,  очаква те среща с любовта на живота ти съвсем скоро. Разочарование има у теб, наранена си. Като че ли не ти харесва сегашното работно място, и си разочарована от това.

kiki9

Просто кажете ако нещо се вижда в чашата.Свързано е с това дали ще си сменя жилището.

kiki9


Activis

Цитат на: kiki9 в Ноември 17, 2019, 09:03:15 amПросто кажете ако нещо се вижда в чашата.Свързано е с това дали ще си сменя жилището.
   http://prikachi.com/images.php?images/503/9690503Z.jpg

Много тъмна чаша.. Другия път сложете по- малко кафе. На въпроса ви не смятам, че ще го смените. Има една умислено лице, гледащо към дъното. Има тъга.

Morena

Цитат на: Nom в Ноември 16, 2019, 09:32:04 pmЩе успееш да си вземеш  шофьорския изпит най накрая @Morena. Предстоя ти успехи,  мисля че и в работата ти предстои успех. Пътуване има в чашката ти,  макар и кратко ще ти помогне да се успокоиш.Врагове, и зли очи има около теб-пази се,  очаква те среща с любовта на живота ти съвсем скоро. Разочарование има у теб, наранена си. Като че ли не ти харесва сегашното работно място, и си разочарована от това.
Благодаря ти много. Предстои ми пътуване с колеги. Относно работа наистина така се чувствам. Все още търся своето призвание. Чашата показва ли този мъж къде ще го срещна? Напоследък нямам желание да излизам никъде.

Nom

Успях да запомня чашката на @kiki9. Тя казва предстои ти щастие, ще си заобиколен/а от добри приятели и хора, който искат да ти помогнат. Ще се влюбиш скоро, може би в семейството ти брак. Няма пречки да смениш жилището, именно заради това си умислен/а, избираш между различни варианти за ново жилище. Ще успееш и именно това ще те направи щастлив/а.

Divakinia

Докато пиех кафето си мислих само за нещата ми в любовен план. В началото на годината имаше проблясъци за възстановяване на връзка с човек на когото много държа. Имахме връзка дълго време, като се бяхме разбрали до къде ще се простират отношенията ни. Всичко вървеше нормално, но един ден той се отдръпна въпреки, че нямаше причина. Преди шест-седем месеца се срещахме няколко пъти, но само разговаряхме. При разговорите той правеше планове как ще възстановим връзката си и ми даде много надежди, но после нищо не се случи. През времето до момента, няколко пъти ми писа, че ще продължим да се виждаме и да имам търпение. До момента обаче това не се случи, интересуваме имат ли шанс нашите отношения?

Nom

@Divakinia Семейството ти ще успее да се увеличи, но след много трудности. Няма пречки да имаш семейство, здрава си, около теб има жена, която е тайно влюбена в този мъж. Предстои ти пътуване,  това ще ти помогне и ще ти даде сили, може би е служебно  това пътуване. Имало е причина той да се отдръпне, чужди очи, пречка между Вас двамата. До края на годината, той сам трябва да направи крачка към теб. Ще е трудно, но ще успеете да се съберете.

Activis

Ном аз видях че в тази чаша има мъжка и женска фигура. Обърнати един към друг с гръб. Не знам, кой ня кого в случая е обърнал гръб, но има едно черно петно, което ги разделя. И това ми подсказва, че тука нещата са приключили. А и до мъжа има друга жена. Като цяло чашата е опъстрена в много тъмно. Затворени пътища има. На една от стените има и много мъжки лица.

Nom

Има жена, която седи по между им, нея виждам като пречка те да са заедно. Ще е много трудно,  тя го обича. Това са злите очи, който видях в чашата й, очи който не желаят той да е с друга.

Nom

Здравейте, това е чашка от бързо изпито кафе, вчера следобед. Благодаря на всеки който може да я разтълкува. Нямам никакви въпроси към нея. 

http://prikachi.com/images/542/9692542O.jpg

Activis

Тава на джизве ли е?

Иначиена дъното видах една звезда и едно женско лице. Но пак има лека тъга.

Nom

@Activis това е чашка на едно плачещо, отчаяно момиче. Това съм аз, това са моите сълзи, аз съм различна, човек със строга индивидуалност, момиче което има нужда от любов, от добра дума, от приятели, от работа. За това тя плаче.

Enona

Здравейте! Не е вторник или петък, но ми се сетих за гледането на кафе, отдавна не съм си го правила. Ако някой има желание и вдъхновени, може да погледне. Благодаря

Cherry

Здравейте, това е моята чаша, понякога човек изпада в съмнения и му се иска да знае нещо повече или му е нужен просто съвет. Мен ме вълнува, човека до мен, но не съпругът ми, защото си имам съпруг и човек, който също е семеен. Връзката ми с него е премерена и дискретна, не го ревнувам от жена му и семейството му, защото и аз имам семейство, но се улавям да го ревнувам от други жени. Може би чашата ми ще покаже дали имам основание да се притеснявам или не. Предварително благодаря!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019