Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 145 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 145
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 25, 2020, 04:21:50 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 pm

« назад - напред »

Activis

Чашата обаче я гледах като е по правило- дръжката към теб. Значи видях. На дъното жена седяща на бюро. Отстрани видях 2 ясно изразени мъжки лица. Единият е с мустаци,но са по- възрастни. И имаше още едно лице на млада жена. Но пак има и тъга.

Nom

@Morena имам усещането,че искаш да се върнеш на работа, всъщност там откъдето идваш, и да се събереш със стара любов. До януари месец ще си на това работно място, но  най-вероятно сама ще напуснеш, хората ще искат да ти дадат шанс отново, но ти не се чувстваш готова за тази работа. Човек от миналото ще ти подаде ръка, ще живеете заедно, възможен е брак в бъдеще. Успехив любовта видях в чашката ти.

Nom

@Activis едното момиче в чашката съм аз самата. Това е бъдещето има в чашката, по възрастен мъж ще ми подаде ръка за започване на работа и развитие, работа на бюро, в екип с още момичета. Тъгата е сега и то аз съм тъжна в момента. Благодаря ти.

K_Love19

Здравейте, ще съм много благодарна ако някой погледне моята чаша!

Nom

@K_Love19 като че ли ти предстои да търсиш щастието си другаде, път в чужбина, има в чашата ти. В добро здраве си, но все пак бъди предпазлив/а, и се пази именно от болести дори и настинка. Предстои ти да вземеш някакво решение и трябва да си по смел/a тук. Искаш да си щастлива.


Activis

Аз в тази чаша видях тъга. На дъното има и едно тъжно момиче. Зад нея има и мъжка глава сякаш и той е тъжен. А по стената има доста птици

Nom

Здравейте, това е моята чашка кафе от този следобед. Надявам се да съм успяла да оставя повече утайка. Благодаря, на отзовалите се с тълкуване.

Activis

По стените ми се видяха прелитащи птици. На дъното чашата пак е тъмна. Има малки лица, но има и едно женско лице отличително. Държи нещо и гледа. Може да е огледало. Кръгло е с дръжка, може и нещо друго да е, че не се вижда много хубаво.

Nom

@Activis момичето, което си видял съм самата аз и от този път се получава изключително интересно защото чашката показва огледален образ, а именно изпито кафе и  човекът който държи чашката си. Изпиваш си кафето, а чашката показва момента, когато то е изпито и отцедено и когато аз самата разглеждам чашката. Тук има заплащане за положен труд, както и куче - приятел, който да подаде ръка.

Activis


Morena

Как ще се развият отношенията ми с този мъж до няколко месеца.... благодаря .

http://kachi-snimka.info/vij.php?id=klz1575227913k.jpg


Activis

Лошо е качеството на снимката. Виждат се иначе изразени лица, Има и тъжни и загърбени. Но от качеството на снимката не може да се види толкова детайлно.  Но от това , което се вижда  няма да има отношения.

Нели

Здравейте ! Може ли да погледнете във моята чаша и да ми кажете какво виждате във нея ? Нямам въпроси , нека ми кажете това което чашката сама показва. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=jdv1575288012a.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=viu1575288069a.jpg

Nom

@Нели, предстои и ти среща с човек от миналото ти, вероятно мъж, както и пътуване, увлекателно пътуване. Харесвала си този мъж преди, била си влюбена в него. Непостоянна си в любовта,  като че ли повече си разочарована там. Често сменяш приятелите си.

Нели

И аз така си мисля , че ще се срещна със мъж от миналото ми във който съм била влюбена а може би и още съм . Напоследък взех да виждам някои фигури в чашата и във чашата ми , ако я няма неговата буква във нея ще е лицето му и в тази чаша виждам лицето му. Сигурно ще се срещнем някъде случайно защото от много време не сме се виждали и непотдържаме никакъв контакт . Страх ме , че когато го видя ще замръзна или ще рухна . И искам до го видя и не искам да го виждам.
Да разочарована съм във любовта , защото любовта ми винаги е била несподелена . Така и не немерих човек , който да го обичам от душа така както обичах този който ме е страх да срещна , а любовта ми към него е не споделена. Благодаря за отделеното време !

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019