Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 146 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 146
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Декември 11, 2019, 02:07:25 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 pm

« назад - напред »

Nom

@Activis едното момиче в чашката съм аз самата. Това е бъдещето има в чашката, по възрастен мъж ще ми подаде ръка за започване на работа и развитие, работа на бюро, в екип с още момичета. Тъгата е сега и то аз съм тъжна в момента. Благодаря ти.

K_Love19

Здравейте, ще съм много благодарна ако някой погледне моята чаша!

Nom

@K_Love19 като че ли ти предстои да търсиш щастието си другаде, път в чужбина, има в чашата ти. В добро здраве си, но все пак бъди предпазлив/а, и се пази именно от болести дори и настинка. Предстои ти да вземеш някакво решение и трябва да си по смел/a тук. Искаш да си щастлива.


Activis

Аз в тази чаша видях тъга. На дъното има и едно тъжно момиче. Зад нея има и мъжка глава сякаш и той е тъжен. А по стената има доста птици

Nom

Здравейте, това е моята чашка кафе от този следобед. Надявам се да съм успяла да оставя повече утайка. Благодаря, на отзовалите се с тълкуване.

Activis

По стените ми се видяха прелитащи птици. На дъното чашата пак е тъмна. Има малки лица, но има и едно женско лице отличително. Държи нещо и гледа. Може да е огледало. Кръгло е с дръжка, може и нещо друго да е, че не се вижда много хубаво.

Nom

@Activis момичето, което си видял съм самата аз и от този път се получава изключително интересно защото чашката показва огледален образ, а именно изпито кафе и  човекът който държи чашката си. Изпиваш си кафето, а чашката показва момента, когато то е изпито и отцедено и когато аз самата разглеждам чашката. Тук има заплащане за положен труд, както и куче - приятел, който да подаде ръка.

Activis


Morena

Как ще се развият отношенията ми с този мъж до няколко месеца.... благодаря .

http://kachi-snimka.info/vij.php?id=klz1575227913k.jpg


Activis

Лошо е качеството на снимката. Виждат се иначе изразени лица, Има и тъжни и загърбени. Но от качеството на снимката не може да се види толкова детайлно.  Но от това , което се вижда  няма да има отношения.

Нели

Здравейте ! Може ли да погледнете във моята чаша и да ми кажете какво виждате във нея ? Нямам въпроси , нека ми кажете това което чашката сама показва. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=jdv1575288012a.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=viu1575288069a.jpg

Nom

@Нели, предстои и ти среща с човек от миналото ти, вероятно мъж, както и пътуване, увлекателно пътуване. Харесвала си този мъж преди, била си влюбена в него. Непостоянна си в любовта,  като че ли повече си разочарована там. Често сменяш приятелите си.

Нели

И аз така си мисля , че ще се срещна със мъж от миналото ми във който съм била влюбена а може би и още съм . Напоследък взех да виждам някои фигури в чашата и във чашата ми , ако я няма неговата буква във нея ще е лицето му и в тази чаша виждам лицето му. Сигурно ще се срещнем някъде случайно защото от много време не сме се виждали и непотдържаме никакъв контакт . Страх ме , че когато го видя ще замръзна или ще рухна . И искам до го видя и не искам да го виждам.
Да разочарована съм във любовта , защото любовта ми винаги е била несподелена . Така и не немерих човек , който да го обичам от душа така както обичах този който ме е страх да срещна , а любовта ми към него е не споделена. Благодаря за отделеното време !

Wisteria

Привет! Може ли някой да погледне чашката ми от тази сутрин? Мисля, че има образувани фигурки. Благодаря предварително!

Nom

@Wisteria бориш се да завоюваш сърцето на почти недостъпен човек. Бориш се за трудна любов , но си на път да успееш. Предстои ти среща с този човек, възможно е дори кратко,  увлекателно пътуване, което ще те направи щастлива. Трябва ти известна доза търпение, за да се случи всичко това.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019