Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 147 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 147
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Декември 11, 2019, 01:37:27 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 pm

« назад - напред »

Wisteria

@Nom, благодаря ти ! На мен по принцип утре ми предстои пътуване със семейството. А и за останалото, ще видим дали ще стане. Още веднъж, много благодаря!

Nom

Здравейте, това е моята чашка от кафе. Благодаря на сички отзовали се с тъкуване, нямам въпроси към чашката. Кафето беше  почти  горчиво. 

Enona

@Nom, отново сълзи в чашата. В настоящето се занимаваш с гадни хора. На дъното има глиган, а върху неговата глава хиена. Близко бъдеще,  до към месец ядове и нерви с мъж, нагъл, нещо мами, алчен

Nom

Не се занимавам с никакви хора аз. Търся си работа и клиенти по хобито ми, сълзите идват от там от липсата на работа.

Activis

То Ном като гледам сама си тълкуваш чашите, губи се смисъла ние да ги гледаме..

Тъга има. Има някой лица, има и куче.

Nom

Благодаря и на двамата, кучето знам какво е, както и глиганът. Иначе понякога допълвам вече тълкуваното от останалите. А Хиената какво ли може да значи?

Activis

Хиената се води хищник. Тълкуването е забавяне на нещо.

Activis

Да видим

20191206_160959-600x800.jpg

20191206_160951-600x800.jpg20191206_161003-600x800.jpg

Nom

@Activis убягва ти любовта, далече ти е още, все едно има някакви пречки пред теб за да я изживееш отново. Отново виждам, че трябва да си търпелив именно за да може да се влюбиш отново, предстои ти запознанство, и наистина с повече търпение, може да започнеш и нова връзка. Като,че ли  нещо не се харесва у теб самия в характера ти.

Enona

Хм аз в чашата на Activis виждам жена с тъмна коса, държи на каишка 2 кучета хъски. А около нея свободно се разказват и други животни като кучета, котки и т.н  Ех какво улеснение щеше да е да съм видяла подробно бъдещата ти приятелка и като видиш момиче с хъски да знаеш че е тя :)

Activis

Абе, че съм особен хярактер съм. Ама търпелив съм. Преодолам съм всичко. Проблима е, че много трудно може да ме впечатли някое момиче. На възраст, в която дийствам пердпазливо, а и ги усещам. Имаше една пишех. Ама рядко изведнъж им праща наква снимка без повод . Вика ми това е бъдещия , при което аз отговарям подобаващо. Блокира ми съобщинията при което аз я махнах. Над тия неща съм. А и аз усищах, че не е тя. Продължавам наприд

Wisteria

@Activis , на дъното в самия център, виждам мъж и жена, които се гледат и мъжът сякаш повече обича, но и жената го гледа, има споделеност.
В долната част на чашата, което ще рече след дълъг период от време, виждам жена с дете.
А най-горе, т.е в момента, те виждам като усмихнато човече с накривена шапка.

Activis

Благодаря. Абе шантава работа е при мен. Иначе и аз видях такива неща, но не мога да ги тълкувам .

Morena
Какво ме очаква в работен план до три месеца?

Благодаря.

Nom

@Morena ще имаш връзка с човек от миналото ти. До март догодина вече ще сте заедно. Мисля,че той ще ти подаде ръка когато най малко очакваш,  и това ще те направи щастлива. Успехи в работата ти предстоят те първа. Нещо по добро от сега.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019