Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 146 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 146
 
Юли 09, 2020, 10:06:41 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 09, 2020, 10:06:41 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 pm

« назад - напред »

Wisteria

Привет! Може ли някой да погледне чашката ми от тази сутрин? Мисля, че има образувани фигурки. Благодаря предварително!

Nom

@Wisteria бориш се да завоюваш сърцето на почти недостъпен човек. Бориш се за трудна любов , но си на път да успееш. Предстои ти среща с този човек, възможно е дори кратко,  увлекателно пътуване, което ще те направи щастлива. Трябва ти известна доза търпение, за да се случи всичко това.

Wisteria

@Nom, благодаря ти ! На мен по принцип утре ми предстои пътуване със семейството. А и за останалото, ще видим дали ще стане. Още веднъж, много благодаря!

Nom

Здравейте, това е моята чашка от кафе. Благодаря на сички отзовали се с тъкуване, нямам въпроси към чашката. Кафето беше  почти  горчиво. 

Enona

@Nom, отново сълзи в чашата. В настоящето се занимаваш с гадни хора. На дъното има глиган, а върху неговата глава хиена. Близко бъдеще,  до към месец ядове и нерви с мъж, нагъл, нещо мами, алчен

Nom

Не се занимавам с никакви хора аз. Търся си работа и клиенти по хобито ми, сълзите идват от там от липсата на работа.

Activis

То Ном като гледам сама си тълкуваш чашите, губи се смисъла ние да ги гледаме..

Тъга има. Има някой лица, има и куче.

Nom

Благодаря и на двамата, кучето знам какво е, както и глиганът. Иначе понякога допълвам вече тълкуваното от останалите. А Хиената какво ли може да значи?

Activis

Хиената се води хищник. Тълкуването е забавяне на нещо.

Activis

Да видим

20191206_160959-600x800.jpg

20191206_160951-600x800.jpg20191206_161003-600x800.jpg

Nom

@Activis убягва ти любовта, далече ти е още, все едно има някакви пречки пред теб за да я изживееш отново. Отново виждам, че трябва да си търпелив именно за да може да се влюбиш отново, предстои ти запознанство, и наистина с повече търпение, може да започнеш и нова връзка. Като,че ли  нещо не се харесва у теб самия в характера ти.

Enona

Хм аз в чашата на Activis виждам жена с тъмна коса, държи на каишка 2 кучета хъски. А около нея свободно се разказват и други животни като кучета, котки и т.н  Ех какво улеснение щеше да е да съм видяла подробно бъдещата ти приятелка и като видиш момиче с хъски да знаеш че е тя :)

Activis

Абе, че съм особен хярактер съм. Ама търпелив съм. Преодолам съм всичко. Проблима е, че много трудно може да ме впечатли някое момиче. На възраст, в която дийствам пердпазливо, а и ги усещам. Имаше една пишех. Ама рядко изведнъж им праща наква снимка без повод . Вика ми това е бъдещия , при което аз отговарям подобаващо. Блокира ми съобщинията при което аз я махнах. Над тия неща съм. А и аз усищах, че не е тя. Продължавам наприд

Wisteria

@Activis , на дъното в самия център, виждам мъж и жена, които се гледат и мъжът сякаш повече обича, но и жената го гледа, има споделеност.
В долната част на чашата, което ще рече след дълъг период от време, виждам жена с дете.
А най-горе, т.е в момента, те виждам като усмихнато човече с накривена шапка.

Activis

Благодаря. Абе шантава работа е при мен. Иначе и аз видях такива неща, но не мога да ги тълкувам .

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019