Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 147 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 147
 
Август 14, 2020, 06:44:51 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Август 14, 2020, 06:44:51 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 08:23:05 pm

« назад - напред »

Morena
Какво ме очаква в работен план до три месеца?

Благодаря.

Nom

@Morena ще имаш връзка с човек от миналото ти. До март догодина вече ще сте заедно. Мисля,че той ще ти подаде ръка когато най малко очакваш,  и това ще те направи щастлива. Успехи в работата ти предстоят те първа. Нещо по добро от сега.

Morena

Цитат на: Nom в Декември 07, 2019, 07:38:05 pm@Morena ще имаш връзка с човек от миналото ти. До март догодина вече ще сте заедно. Мисля,че той ще ти подаде ръка когато най малко очакваш,  и това ще те направи щастлива. Успехи в работата ти предстоят те първа. Нещо по добро от сега.
Благодаря ти. Не се сещам за мъж от миналото. Може ли поне да го опишеш.

Nom


Nom

Здравейте, надявам се да успееда се види моята чашка от обедното кафе днес. Тъй като видях нещо на дъното се оитах да я обработя - да обработя снимката така че да се вижда по подробно. Благодаря, на отзовалите се  с тълкуване.

Activis

Има един мъж с пълно лице, прилича малко на пънкар, а срещу него едно момиче продпляло глава. И между тях все едно е опънала брадата на тоя. Това е от втората снимка. А от първата видях един шлем на рицър. Някакво семейство с деца, все едно са застанали за снима и до тях, двама по- възрастни и едно момиче.

Нели

Добър ден ! Може ли да погледнете във моята чаша и да ми кажете какво виждате . Чакам едно обаждане от 20 дни от инструктора ми , за да се явя на изпит пред ДАИ и най накрая да замина за чужбина . Обадих му се миналата седмица и той ми каза , че до сега не ми се е обадил защото ги няма изпитващите и за това няма свободни дати за изпит . Много взех да се притеснявам , че няма да замина до края на годината , защото моя инструктор ме забави . Вече взех да си мисля , че всичко е нагласено от него . Вие какво виждате дали нещата са такива каквито са или този човек си играе със търпението ми. Може да ми кажете и всичко друго което виждате във чашата ми . http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=arx1575970765d.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1575970821o.jpg

Enona

И аз да си покажа чашата с кафе, желаещите да си упражнят дарбата ;) Благодаря http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bwy1575971237v.jpg

Nom

@Нели този човек създава неоснователни пречки за твоето явяване на изпит пред ДАИ, измислил си е оправдание дори. Минали са и други през него,  има още хора, който бави, нарочно. Съветът на чашката е ако имаш възможност да се явиш при друг. В чашката ти има път, на далече. Ще имаш успех на този изпит.

Нели

И аз така усеещам , но не разбирам защо го прави . Можеш ли да ми кажеш причината .

K_Love19

Здравейте, ще съм благодарна ако погледнете днешната ми чаша! Интересува ме най-много какво ме очаква в любовен план и дали ще се справя в работата. Благодаря!

Nom

@Enona в тази чашка виждам спокойствието, което вече си успяла да си осигуриш. Нищо не те притеснява, дори е възможно да предприемеш кратък път повече с увлекателна цел. Има мъж с когото имаш някакви противоречия и не си сигурна дали искаш да бъдеш с него.

Enona

Браво, Ном. И благодаря разбира се :) В момента е точно така, както описваш.

Nom

@K_Love19 приливи и отливи и  негативни мисли. Те първа обаче като че ли ти предстои брак и съпружество,  отново ще се влюбиш, този път  е възможно да стигнете до брак. Чашката казва,че ще имаш съпруг до себе си. Ще се справиш в работата,  опитваш  се сама да си съдаваш пречки за неуспех,  всъщност ще успееш,  сама да се справиш. Като че ли плануваш пътуване, възможно е да е служебно това пътуване според чашката ти. Ще се появи човек в живота ти, който ще тенакара да се чувстваш безгрижно.

MorenaБихте ли ми погледнали чашата, ако имате възможност , какво ме очаква до три месеца?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019