Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 147 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 147
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Февруари 20, 2020, 04:30:23 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 pm

« назад - напред »

Nom


Nom

Здравейте, надявам се да успееда се види моята чашка от обедното кафе днес. Тъй като видях нещо на дъното се оитах да я обработя - да обработя снимката така че да се вижда по подробно. Благодаря, на отзовалите се  с тълкуване.

Activis

Има един мъж с пълно лице, прилича малко на пънкар, а срещу него едно момиче продпляло глава. И между тях все едно е опънала брадата на тоя. Това е от втората снимка. А от първата видях един шлем на рицър. Някакво семейство с деца, все едно са застанали за снима и до тях, двама по- възрастни и едно момиче.

Нели

Добър ден ! Може ли да погледнете във моята чаша и да ми кажете какво виждате . Чакам едно обаждане от 20 дни от инструктора ми , за да се явя на изпит пред ДАИ и най накрая да замина за чужбина . Обадих му се миналата седмица и той ми каза , че до сега не ми се е обадил защото ги няма изпитващите и за това няма свободни дати за изпит . Много взех да се притеснявам , че няма да замина до края на годината , защото моя инструктор ме забави . Вече взех да си мисля , че всичко е нагласено от него . Вие какво виждате дали нещата са такива каквито са или този човек си играе със търпението ми. Може да ми кажете и всичко друго което виждате във чашата ми . http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=arx1575970765d.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1575970821o.jpg

Enona

И аз да си покажа чашата с кафе, желаещите да си упражнят дарбата ;) Благодаря http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bwy1575971237v.jpg

Nom

@Нели този човек създава неоснователни пречки за твоето явяване на изпит пред ДАИ, измислил си е оправдание дори. Минали са и други през него,  има още хора, който бави, нарочно. Съветът на чашката е ако имаш възможност да се явиш при друг. В чашката ти има път, на далече. Ще имаш успех на този изпит.

Нели

И аз така усеещам , но не разбирам защо го прави . Можеш ли да ми кажеш причината .

K_Love19

Здравейте, ще съм благодарна ако погледнете днешната ми чаша! Интересува ме най-много какво ме очаква в любовен план и дали ще се справя в работата. Благодаря!

Nom

@Enona в тази чашка виждам спокойствието, което вече си успяла да си осигуриш. Нищо не те притеснява, дори е възможно да предприемеш кратък път повече с увлекателна цел. Има мъж с когото имаш някакви противоречия и не си сигурна дали искаш да бъдеш с него.

Enona

Браво, Ном. И благодаря разбира се :) В момента е точно така, както описваш.

Nom

@K_Love19 приливи и отливи и  негативни мисли. Те първа обаче като че ли ти предстои брак и съпружество,  отново ще се влюбиш, този път  е възможно да стигнете до брак. Чашката казва,че ще имаш съпруг до себе си. Ще се справиш в работата,  опитваш  се сама да си съдаваш пречки за неуспех,  всъщност ще успееш,  сама да се справиш. Като че ли плануваш пътуване, възможно е да е служебно това пътуване според чашката ти. Ще се появи човек в живота ти, който ще тенакара да се чувстваш безгрижно.

MorenaБихте ли ми погледнали чашата, ако имате възможност , какво ме очаква до три месеца?

Nom

Здравейте,   нямам конкретни въпроси  към чашката от обедното горчиво кафе. Видях че има фигури на дъното, както и че бих се радвала, ако някой я разтълкува. @Activis благодаря за тълкуване на предишната чашка. Знам кой е пънкаря с брадата. Бившия ми приятел! Другото нищо не ми говори.

Nom

@Morena тази чашка говори, че си  от хората, който често сменят познатите си и работата си. Непознат човек ще ти подаде ръка, очаква те известие и приятна изненада. Предстои ти промяна в любовта, и не само, на пътя ти има нов партньор който ще ти помогне да се стабилизираш. Той ще стане истински приятел за теб, ще те направи щастлива и влюбена.

aleksandra2000

Здравейте! Бихте ли погледнали чашката ми?


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019