Гледане на кафе онлайн във вторник и петък - page 158 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 158
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 01, 2020, 07:37:41 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 08:23:05 pm

« назад - напред »

Nom

@milena.kattym предстоят ти успехи и много щастие. Това означава че ще усееш да си вземеш шофьорския изпит. Положителна промяна в любовта, ново запознанство. М семейството ти ще има брак. Стремиш се към топлина и грижи от страна на партьнора ит, в бъдеще те ще ти бъдат подсигурени.

Ines Said

Здравейте, ще се радвам някой да погледне и моята чашка -               Аз го виждам като русалка , а сестра ми като полуостров Халкидики :))))

aleksandra2000


Nom

@Ines Said според мен ти предстои път, до мечтана дестинация, екзотично място. Винаги си искала да отидеш там.

Nom

@alekssandra2000 в бъдеще те очакват интересни запознанства, и трябва да бъдеш търпелива за да стигнеш до мечтаната от теб, връзка, в любовта. Ще получиш пари в бъдеще, семейството ти държи на теб, самата, и биха направили всичко за теб, ще имаш и запознанство с чужденци в бъдеще. Човек с много интереси си ти. Кратко пътуване в бъдещето, увлекателно, но ще внесе малко разнообразие.

Ines Said

Цитат на: Nom в Февруари 14, 2020, 05:19:31 pm@Ines Said според мен ти предстои път, до мечтана дестинация, екзотично място. Винаги си искала да отидеш там.
дай боже 🌟

aleksandra2000


Wood Nymph

Добро утро, Nom!
Майка ми ме помоли да ти изпратя чашата й. Иска да и гледаш за работа, любов и ситуацията вкъщи, какво да очаква в тези сфери?А това е моята. Интересува ме какво да очаквам в любовта? Ще има ли скоро някакво развитие по моята ситуация?


Странен

Цитат на: Wood Nymph в Февруари 15, 2020, 12:09:28 pmДобро утро, Nom!
Майка ми ме помоли да ти изпратя чашата й. Иска да и гледаш за работа, любов и ситуацията вкъщи, какво да очаква в тези сфери?А това е моята. Интересува ме какво да очаквам в любовта? Ще има ли скоро някакво развитие по моята ситуация?


Добре,нали знаете, че линквете към други сайтови НЕ са  желани. Моля качвайте снимките си по стандартния начин. Кортинката трябва да  се вижда на форума.

Wood Nymph

Цитат на: Странен в Февруари 15, 2020, 12:39:26 pmДобре,нали знаете, че линквете към други сайтови НЕ са  желани. Моля качвайте снимките си по стандартния начин. Кортинката трябва да  се вижда на форума.
Извинете, просто не зная как от самият форум да прикача снимка. Моля някой да ми обясни или ако някъде пише как става да ме насочи къде да прочета! Наистина съм забравила.

Morena

Цитат на: Wood Nymph в Февруари 15, 2020, 01:05:53 pmИзвинете, просто не зная как от самият форум да прикача снимка. Моля някой да ми обясни или ако някъде пише как става да ме насочи къде да прочета! Наистина съм забравила.
На мен не ми приема снимките от много време.

Странен

Еми пишите ми, че има проблем. Опитайте да намалите размера на снимките в настройките на камерата на телефона.

Аве

Здравейте! Това е чашата ми от днес. Как ще се развие живота ми в любовен план? От 3 месеца сме разделени с мъжа с който живяхме 5 години заедно. Засега съм сама. Предварително благодаря!IMG_20200221_085732.jpg

Nom

@Аве, скоро ще се срещнеш с човека, който ще завоюва сърцето ти. Възможно е да е от друг град, и да трябва да се преместиш там заради него. Ще се разбирате прекрасно за в бъдеще.

Amallia

Здравейте, това е чашата ми от днес. Ще съм благодарна, ако ми кажете какво мога да очаквам в любовен план.
No message is associated with this attachment.No message is associated with this attachment.No message is associated with this attachment.No message is associated with this attachment.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019