ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 23, 2021, 08:36:34 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, март 02, 2015, 08:23:05 pm

« назад - напред »

Wisteria

@Nom, здравей!
Може ли да погледнеш и моята чашка? Благодаря предварително!

Nom

Цитат на: Wisteria в ноември 16, 2020, 02:06:00 pm@Nom, здравей!
Може ли да погледнеш и моята чашка? Благодаря предварително!
Да, а ако искаш  и ти можеш да погледнеш  последните ми чашки. Иначе и ти си авантюрист, ердстои ти пътуване в бъдеще, със срещу положния пол. Чашата ти казва внимателно да подбираш риятелите си, срещала ис недобронамерени хора и си била обект на завист. Желанията ти за живот и любовта са непостоянни. Окоро теб има хора, изпитват ревност и завист , пази се, около теб има недоброжалатели.

Wisteria

@Nom
Благодаря за бързия отговор! Не знам дали хората, които съм срещнала са недобронамерени или по- скоро тези покрай тях.
На 2рата снимка и на мен това човече ми прилича, все едно е в голяма лодка. И оттам препратката за пътуването.
Тези недоброжелатели според теб покрай личните ми познанства ли са или служебните?
А в твоята последната ти чашка не виждам много ясно. Виждам някой с буква Г, но буквичката е малка, не отдаваш значение на този човек в момента. До ръба на чашата макар че точно там си отрязала снимката, някаква компания, която ти е много приятна. Може би мъж с буква х или к, не знам.. но приятна компания.

Nom

Какво да ти кажа просто се пази, навсякъде има лоши хора. Става дума и за лични и за служебни познанства. Аз се сещам за жена с Г. и то не една, но мъж, както и голяма весела компания, може би в бъдеще, защото сега съм и без работа, без приятели, а компания никога не съм имала. Сигурно това е в бъдещ план. Благодаря!

Wisteria

Аз не се изразих добре. Това е мъж, чиято компания ти е приятна. А не някакво голямо събиране. И вероятно ще се появи до месец- два предвид че е близо до ръба. Може и онлайн комуникация да е

Nom


Nom

Това е моята чашка от кафе този  следобед. Вячач въпрос към нея,  пускам я малко от любопитство. Благодаря, на желаещите да я разтълкуват.

Leanan

Здравейте,
Дали ще може някой да ми погледне чашката и ако вижда нещо да сподели... Благодаря предварително :)Nom


Jujka66

Импровизирах набързо за да успея да се включа, няма много фигури, но ще съм благодарна, ако някой успее да види все пак нещо. Предварително благодаря!

Nom


Jujka66


Nom

@jujka66 моят съвет да си купите кафе за джезве и да завъртитечашката след като изпиете кафето по посока на часовниковата стрелка три mъти и да отцедите поне 5 минути в чинийка. Тук виждам успехи в любовта и работата, ако работите,  брак в семейството, може би ваш и на близък човек. Възможно е някой да иска да ви навреди,  и да попречи на ваши планове в бъдеще.

Jujka66

Здравейте, спазих всички насоки с кафето. Животът ми напоследък е доста объркан, дано видите нещо, което да ми даде някакви отговори. Предварително благодаря!

Nom

@jujka66 заражда се ново начало в любовта. Запознанство с русокос мъж, ще те зарадва, но трябва търпение. Предстоящи успехи в любовта и работата. Поява на нови приятели.

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020