ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, март 02, 2015, 08:23:05 pm

« назад - напред »

Nom

Чаша на момиче с добро сърце,отзивчив човек. Бъди внимателна да не попаднеш в ситуация която повече може да ти навреди. Очакват те приятни новини, човек незнам дали си ти със сватба за която ти ще научиш. Няма приключения в живота ти - повече монотонност. Въпреки това ще има известно разнообразие и път с приятен човек до теб. Това ще те изненада. Копнееш за любов обаче това ти липсва, няма някой кото да ти я даде. Искаш романтика. 
@крека

крека

Благодаря Ном, така е , разочарована съм от мъжете и самотна, но се надявам че и за мен щв се намери достоен мъж. Бъди благословена

Nom

Здравейте, ще се радвам ако някой разтълкува една моя чашка от кафе, от днес, без да имам конкретни въпроси! 
Благодаря!

Nad

Здравейте! Някой може ли да ми каже нещо за моята чашка? Нямам конкретен въпрос. Благодаря!20210411_162027.jpg

Nad

Очевидно това е една и съща снимка! Как успях да я вкарам 2 пъти в поста не разбрах! Извинете ме, много съжалявам за невежеството ми! ::)

Nom

Правиш планове започване на нещо твое, като че.ли искаш да напуснеш сегашната си работа. Насочена си към творчеството, творческата сфера нещо като личен бизнес искаш да имаш. Необходим ти е.нов.път, трудолюбив човек си. Сегашната ти работа не ти носи удовлетворение. Не си решила какво да предприемеш. @Nad

Nad

Благодаря, Nom! Относно обратната връзка, има нещо вярно за идеята за личен бизнес свързан с творческа дейност. Тя стои в съзнанието ми от години, но не е избистрена като точно съдържание и форма. Сегашната ми работа е ок. Дали има човек, който да е изцяло удовлетворен от работата си?! Едва ли ;D Такъв план за напускане на работа и стартиране на личен бизнес не ми е на дневен ред, но ти благодаря, че върна мислите ми в тази посока! ;)

Anjelina123

Удобно ли е да погледнете и на мен. Благодаря

Nom


Anjelina123

Опитвам се да я кача, но не виждам от къде

Anjelina123

Може ли за малко съдействие. Благодаря

Nom

Под полето за публикуване има Attachments and other options.

Anjelina123

Има само проверка на правопис и публикуване

Anjelina123