Гадаене с "Цигански оракул" - page 7 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 7
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Февруари 18, 2020, 03:52:54 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гадаене с "Цигански оракул"

Започната от Wood Nymph, Август 07, 2019, 10:23:02 am

« назад - напред »

Lyubo

Благодаря. Незнам, коя е тази жена... да може би вече ми е самотно, но си излизам и не съм се затворил в себе си. Дори гледам да флиртувам, когато може.

Wood Nymph

Цитат на: bube в Август 09, 2019, 11:44:20 am
Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 10:51:56 am
Цитат на: bube в Август 08, 2019, 12:58:42 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 12:01:00 pm
Цитат на: bube в Август 07, 2019, 11:42:34 am@Wood Nymph с мъжа,за който ви питах по-рано,имахме сериозен разговор.Искам да Ви попитам:
1.Той какво мисли или как се чувства след него?
2.И все пак ще имаме ли връзка?
Обмислям и преместване в друг град,ако нещата с него не потръгнат.Но се притеснявам,че финансово няма да мога да се справям?
Интересува ме:
3.Дали ще предприема тази крачка да се преместя и дали ще успея да си намеря добра работа там,която да ми помогне да се справя сама финансово?

Благодаря Ви и прекрасен ден!:)


Той е много напрегнат от проведения разговор. Направо съкрушен, но те обича.
Сериозна и стабилна връзка ще имаш с него, + детенце. Няма да се преместиш защото ще имаш сериозна връзка с него.

@Wood Nymph не мога да повярвам!Наистина ли това показаха картите?!
Много ме зарадвахте,но това,кога ще се случи,защото той в момента не предприема никакви действия дори и да се видим..мислих си дори,че това е края.Много ме отблъсква с неговото бездействие,само от време на време ми пише някакви тъпотии и нищо повече :(
До колко време ще сме във връзка? Много Ви благодаря за отговора и отделеното време!Дано се случат нещата,ще Ви държа в течение :)
Няма да е скоро, имай търпение, чакай. Тези карти не показват време, нямат никакви числа по тях. Обикновено показват за 6 месеца напред. Да кажем че до края на годината. Излязоха карти с много бавна енергия.

Но,защо щом той има чувства към мен,толкова бави нещата?
Благодаря Ви, @Wood Nymph ,дано наистина си заслужава чакането! :)
Не знам, излиза ми конфликт с някакво дете. Не знам дали твоят човек има деца, може да е с по-млад член от семейството. Опитва се да избегне конфликт. Затова се бави. Но ще те потърси де, и то с добро предложение за сериозна връзка. Ще имате среща.

Wood Nymph

Цитат на: Enona в Август 09, 2019, 11:46:20 am
Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 10:56:27 am
Цитат на: Enona в Август 08, 2019, 01:17:00 pmАко може и аз да се наредя с въпрос. Хм точният ми въпрос е - какво трябва да направя, че да спре тая "духовна4 история с моя съсед? Ситуацията е, че от 2 години постоянно го сънувам, или ей така ми изскача в съзнанието в будно състояние. Любов аз не виждам. Незнам някаква карма ли е, спомени от предишен живот и предишна любов ли е? Та ако може да ми кажеш какво е туй чудо и какво се иска от мен, какво трябва да направя, защо е всичко това... Надявам се, че ме разбра. Благодаря предварително
Не искам да те плаша, но тук ми се струва че има чужда намеса на жена, враг голям ти е. Дала ти е нещо, или е оставено някъде покрай вас. Направена ти е магия да не можеш да спреш да мислиш за него, дори и да създадеш семейство с него. Дано картите ми грешат и да не са познали този път.
Първо благодаря за отделеното време и енергия...Малко ме изненада, понеже като започна това странно нещо ходих до ходжа и ми каза, че нямам магия. А за да създам семейство с този човек, се предполага, че той изпитва нещо към мен, няма как да го насиля да се женим. Аз съм омъжена и имам 2 деца. За него се знае, че е ерген.
Нещо ми излиза че има в една от стаите ви. Имали сте разговор с по-млада жена у вас, явно е идвала на гости. Прегледайте хубаво навсякъде, винаги е възможно и моите карти да бъркат, но сега ми излиза по категорично. Почистете добре стаята в която посрещате гости, хола.

Wood Nymph

Цитат на: Lanfear в Август 09, 2019, 12:14:39 pmWood Nymph, привет отново.
Ти наскоро ми отговори в другата тема, но не знам с кои карти си гледала.
Може ли сега да ми отговориш по въпрос за работата. Без работа съм вече, съкратена. След моренцето ще търся. Ще си намеря ли хубава работа по специалността или друга хубава скоро?
Ако на любовните ми терзания си хвърлила с други карти, може ли пак сега с Циганския оракул да видим какво ще излезе.
Имам чувства към М. Аз съм В. Вече не съм на тази работа и не се виждаме. Дали той ме харесва и ще установи ли контакт с мен? Или щастието ми е някъде другаде?
Възможно е приятел/ка да ти подскаже за някое работно място. Ще се срещнеш с нея и ще проведеш един сериозен разговор на тази тема. Той/тя ще иска да ти помогне искрено, но като че ли нещата няма да се получат. 2 пъти хвърлих картите и едни и същи изтеглих.
Така, относно любовта, той има чувства, но се чувства зле, като в капан. Той би се радвал ако след време създаде семейство с теб. Но ми излиза жена враг, която ако вече не е скоро ще му наговори някакви неща за да го обърка и ще стои отстрани да наблюдава какво се случва между вас. Той ще съжалява за глупостите на които се е вързал.

Wood Nymph

Цитат на: Psyxodelia в Август 09, 2019, 12:19:23 pm@WoodNymph би ли погледнала за мен и съпругът ми, кога се очертава да забременея?
Тези карти не показват време. Има пречки и трудности. И двамата сте тъжни за нещо, може би ако вече сте правили опити и не става. Струва ми се че покрай вас има възрастна жена която не те харесва. Може да ти създава емоционални проблеми и това да пречи.

Wood Nymph

Цитат на: prilep82 в Август 09, 2019, 12:29:06 pm@Wood Nymph а ще се съберем ли за напред с него ще създадем ли семейство и деца ,ще го потърся макар че не ми се искаше да се моля да ме обичат...
Има вероятност да се съберете, но има някаква по-млада жена която ще се опита да ти прави проблеми, може да ти е приятелка и да ти говори как той не е човека за теб и тн. Въпреки това се очертава хубав завършек.

Wood Nymph

Цитат на: veronik1 в Август 09, 2019, 01:04:45 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 10:38:58 am
Цитат на: veronik1 в Август 07, 2019, 10:54:22 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 08:19:27 pm
Цитат на: veronik1 в Август 07, 2019, 01:51:48 pmЗдравейте! Искам да попитам задава ли се сериозен и вълнуващ мъж на любовния фронт?💖
Сериозен и верен. Ще те изненада приятно. Доста по-голям е, улегнал мъж. Преживял е много.
Благодаря от сърце за отделеното време!💖 А може ли да знам дали вече го познавам ?💖
Да, познаваш го. Мъчно му е за теб, наблюдава те. Ще намери начин да разговаря с теб и да ти сподели че се измъчва.
Благодаря <3 Ами то ,ако не ми сподели или покаже някак за чувствата си .. няма как да разбера ,иначе аз имам емоциу към човек с бяла коса..дали е той <3
Аз мисля че да. Като че ли сте имали приятелски отношения.

Wood Nymph

Цитат на: alvena в Август 09, 2019, 01:53:49 pm
Цитат на: alvena в Август 07, 2019, 12:29:26 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 12:22:50 pm
Цитат на: alvena в Август 07, 2019, 12:18:23 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 12:10:45 pm
Цитат на: alvena в Август 07, 2019, 12:05:34 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 11:52:49 am
Цитат на: alvena в Август 07, 2019, 11:25:40 amЗдравей!Може ли и на мен едни карти ако е удобно.Вьпроса ми е ще срещна ли до края на годината мьж с когото да бьдем заедно?Аз сьм.А.Р.кестенява коса и кафяви очи над 40.Благодаря!
В миналото ти има несполучлива връзка от която трябва да си извлечеш поука. Мисля, че мъж с когото си била ти е изневерил. Притеснения около дете има в миналото. Ако си имала брак може би си се притеснявала за това как ще се отрази един развод на детето. Възможно е да срещнеш мъж, разведен или вдовец, ще имаш връзка с него.
Благодаря за отговора.Имах брак и сега се притеснявам от развод заради детето.Имах и притеснения за детето по здравословни причини.За минала врьзка не знам.но това е минало и вече няма значение.Сега ме интересува дали ще имам за в бьдеще такава и дали ще имам отново любов.Нещо повече може ли да кажеш за този мьж който е вьзможно да срещна,скоро ли ще се случи това?Благодаря!
Много отговорен мъж, преминал е през много трудности. Също като теб е имал несполучливи отношения. Ако в момента има връзка с по-млада, ще я приключи.
Извинявай,че толко питам,но много ме заинтругува.Кьде ще го срещна този мьж,кога,колко ще е голям?За другите неща позна,дано и това стане!
По-голям е от теб. Ще се сближите около работа. Ще го харесаш и сама ще започнеш да се ровиш и интересуваш за него. Възможно е ти самата да му изпратиш съобщение и да водите много задълбочени разговори. Но има някакво много младо момиче, възможно е да има връзка с него и да ти го спести. Ще избере теб пред нея.
Благодаря ти!Ще чакам и ще видя .Дано се случи най-сетне да открия любовта.Макар.че около работата ми има само жени,но никога не се знае!

Здравей!Може ли ако имаш вьзможност да погледнеш за още един вьпрос.Имах брак и сме разделени от 2 г. Ще се разведа ли скоро ,ще стане ли бьрзо и без проблеми или ще има трудности?Благодаря!
Ще има трудности. Спор за някакви имуществени въпроси, но ще бъде в твоя полза. 

bebeshok

Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 10:23:51 am
Цитат на: bebeshok в Август 07, 2019, 07:07:14 pm@ Wood Nymph когато можете, благодаря за новата тема  Ако може и на мен да изтеглите карти за мъжа с който съм в момента, много тежък характер е имаме връзка от 5 г. нещата изглеждаха добре искаме да живеем заедно, в момента имаме доста пречки пред нас и това го изнервя много дали ще успеем да се запазим чувствата и пречките да не ни разделят искаме и детенце да си имаме, нз колко ще издържи той аз съм по търпеливата в нашите отношения, благодаря предварително !!!
Както каза ти, той е с особен характер, излиза ми че много се интересува от материалното. Да, той е сериозен, ако нямате брак, то той би искал да се обвърже с теб. Ще ти предложи един сигурен начин на живот, но като че ли не с толкова любов. Той по-скоро е студен и не може да си изразява добре чувствата. Струва ми се че на теб ще ти омръзне от тази студенина и ще го оставиш. Отношенията ви ще останат чисто приятелски.

Благодаря ти @ Wood Nymph, нз толкова се борих за тази любов, твърди, че иска дете, а за пречките, които са помежду ни аз имам две деца едното го приема по големия не толкова, родителите също се дърпат нз всичко е много объркано , а ние искаме да сме заедно

alvena

Цитат на: Wood Nymph в Август 10, 2019, 09:15:47 am
Цитат на: alvena в Август 09, 2019, 01:53:49 pm
Цитат на: alvena в Август 07, 2019, 12:29:26 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 12:22:50 pm
Цитат на: alvena в Август 07, 2019, 12:18:23 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 12:10:45 pm
Цитат на: alvena в Август 07, 2019, 12:05:34 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 11:52:49 am
Цитат на: alvena в Август 07, 2019, 11:25:40 amЗдравей!Може ли и на мен едни карти ако е удобно.Вьпроса ми е ще срещна ли до края на годината мьж с когото да бьдем заедно?Аз сьм.А.Р.кестенява коса и кафяви очи над 40.Благодаря!
В миналото ти има несполучлива връзка от която трябва да си извлечеш поука. Мисля, че мъж с когото си била ти е изневерил. Притеснения около дете има в миналото. Ако си имала брак може би си се притеснявала за това как ще се отрази един развод на детето. Възможно е да срещнеш мъж, разведен или вдовец, ще имаш връзка с него.
Благодаря за отговора.Имах брак и сега се притеснявам от развод заради детето.Имах и притеснения за детето по здравословни причини.За минала врьзка не знам.но това е минало и вече няма значение.Сега ме интересува дали ще имам за в бьдеще такава и дали ще имам отново любов.Нещо повече може ли да кажеш за този мьж който е вьзможно да срещна,скоро ли ще се случи това?Благодаря!
Много отговорен мъж, преминал е през много трудности. Също като теб е имал несполучливи отношения. Ако в момента има връзка с по-млада, ще я приключи.
Извинявай,че толко питам,но много ме заинтругува.Кьде ще го срещна този мьж,кога,колко ще е голям?За другите неща позна,дано и това стане!
По-голям е от теб. Ще се сближите около работа. Ще го харесаш и сама ще започнеш да се ровиш и интересуваш за него. Възможно е ти самата да му изпратиш съобщение и да водите много задълбочени разговори. Но има някакво много младо момиче, възможно е да има връзка с него и да ти го спести. Ще избере теб пред нея.
Благодаря ти!Ще чакам и ще видя .Дано се случи най-сетне да открия любовта.Макар.че около работата ми има само жени,но никога не се знае!

Здравей!Може ли ако имаш вьзможност да погледнеш за още един вьпрос.Имах брак и сме разделени от 2 г. Ще се разведа ли скоро ,ще стане ли бьрзо и без проблеми или ще има трудности?Благодаря!
Ще има трудности. Спор за някакви имуществени въпроси, но ще бъде в твоя полза. 
Благодаря за отделеното време!

veronik1

Цитат на: Wood Nymph в Август 10, 2019, 09:11:25 am
Цитат на: veronik1 в Август 09, 2019, 01:04:45 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 10:38:58 am
Цитат на: veronik1 в Август 07, 2019, 10:54:22 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 08:19:27 pm
Цитат на: veronik1 в Август 07, 2019, 01:51:48 pmЗдравейте! Искам да попитам задава ли се сериозен и вълнуващ мъж на любовния фронт?💖
Сериозен и верен. Ще те изненада приятно. Доста по-голям е, улегнал мъж. Преживял е много.
Благодаря от сърце за отделеното време!💖 А може ли да знам дали вече го познавам ?💖
Да, познаваш го. Мъчно му е за теб, наблюдава те. Ще намери начин да разговаря с теб и да ти сподели че се измъчва.
Благодаря <3 Ами то ,ако не ми сподели или покаже някак за чувствата си .. няма как да разбера ,иначе аз имам емоциу към човек с бяла коса..дали е той <3
Аз мисля че да. Като че ли сте имали приятелски отношения.
От скоро общуваме...усещам приятелско и човешко отношение и някакво състрадание може би,понеже аз съм инвалид,но повече засега няма нищо и не е много по-голям от мен само три години..дали има някакви намерения спрямо мен за вбъдеще  💖

Lanfear

Цитат на: Wood Nymph в Август 10, 2019, 08:56:37 am
Цитат на: Lanfear в Август 09, 2019, 12:14:39 pmWood Nymph, привет отново.
Ти наскоро ми отговори в другата тема, но не знам с кои карти си гледала.
Може ли сега да ми отговориш по въпрос за работата. Без работа съм вече, съкратена. След моренцето ще търся. Ще си намеря ли хубава работа по специалността или друга хубава скоро?
Ако на любовните ми терзания си хвърлила с други карти, може ли пак сега с Циганския оракул да видим какво ще излезе.
Имам чувства към М. Аз съм В. Вече не съм на тази работа и не се виждаме. Дали той ме харесва и ще установи ли контакт с мен? Или щастието ми е някъде другаде?
Възможно е приятел/ка да ти подскаже за някое работно място. Ще се срещнеш с нея и ще проведеш един сериозен разговор на тази тема. Той/тя ще иска да ти помогне искрено, но като че ли нещата няма да се получат. 2 пъти хвърлих картите и едни и същи изтеглих.
Така, относно любовта, той има чувства, но се чувства зле, като в капан. Той би се радвал ако след време създаде семейство с теб. Но ми излиза жена враг, която ако вече не е скоро ще му наговори някакви неща за да го обърка и ще стои отстрани да наблюдава какво се случва между вас. Той ще съжалява за глупостите на които се е вързал.
Права си за него. Голям човек е, а се връзва на чужди приказки и клюки. Поне беше така докато работехме заедно.
Не знам какво ще става.

Аве

Здравейте! Пиша и в тази тема. Извинявам се ако досаждам! Живея с мъж Г. от почти 5 години. Отношенията малко ни се развалиха и смятам да го напусна. На практика аз го издържам. Той все е без пари. В живота ми се появи друг, В. Нямаме връзка. Знам само че той ме харесва. И аз не съм безразлична към него. В. в момента не е в България. Питането ми е дали В. ще се прибере в България и имаме ли шанс за връзка аз и той. Предварително благодаря!

Wood Nymph

Ще ви отговоря, или по-късно днес, или утре.

bube

Цитат на: Wood Nymph в Август 10, 2019, 08:45:11 am
Цитат на: bube в Август 09, 2019, 11:44:20 am
Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 10:51:56 am
Цитат на: bube в Август 08, 2019, 12:58:42 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 12:01:00 pm
Цитат на: bube в Август 07, 2019, 11:42:34 am@Wood Nymph с мъжа,за който ви питах по-рано,имахме сериозен разговор.Искам да Ви попитам:
1.Той какво мисли или как се чувства след него?
2.И все пак ще имаме ли връзка?
Обмислям и преместване в друг град,ако нещата с него не потръгнат.Но се притеснявам,че финансово няма да мога да се справям?
Интересува ме:
3.Дали ще предприема тази крачка да се преместя и дали ще успея да си намеря добра работа там,която да ми помогне да се справя сама финансово?

Благодаря Ви и прекрасен ден!:)


Той е много напрегнат от проведения разговор. Направо съкрушен, но те обича.
Сериозна и стабилна връзка ще имаш с него, + детенце. Няма да се преместиш защото ще имаш сериозна връзка с него.

@Wood Nymph не мога да повярвам!Наистина ли това показаха картите?!
Много ме зарадвахте,но това,кога ще се случи,защото той в момента не предприема никакви действия дори и да се видим..мислих си дори,че това е края.Много ме отблъсква с неговото бездействие,само от време на време ми пише някакви тъпотии и нищо повече :(
До колко време ще сме във връзка? Много Ви благодаря за отговора и отделеното време!Дано се случат нещата,ще Ви държа в течение :)
Няма да е скоро, имай търпение, чакай. Тези карти не показват време, нямат никакви числа по тях. Обикновено показват за 6 месеца напред. Да кажем че до края на годината. Излязоха карти с много бавна енергия.

Но,защо щом той има чувства към мен,толкова бави нещата?
Благодаря Ви, @Wood Nymph ,дано наистина си заслужава чакането! :)
Не знам, излиза ми конфликт с някакво дете. Не знам дали твоят човек има деца, може да е с по-млад член от семейството. Опитва се да избегне конфликт. Затова се бави. Но ще те потърси де, и то с добро предложение за сериозна връзка. Ще имате среща.

Радвам се да го чуя,ще чакам :) Иначе няма дете.Има брат,но разликата им в годините не е голяма,мисля 3г.
Брат му има приятелка,която е доста по-малка и са от 10г.заедно,приемат я,като част от семейството.
Да не би някой от тях да не ме одобрява или по-скоро тя?
Искам и да Ви попитам,когато можете да погледнете и дали до края на годината ще започна добре платена и постоянна работа,защото съм безработна вече от година време? Много Ви благодаря.Всичко добро Ви желая! <3

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019