Гадаене с "Цигански оракул" - page 9 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 9
 
Юли 05, 2020, 07:07:34 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 05, 2020, 07:07:34 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гадаене с "Цигански оракул"

Започната от Wood Nymph, Август 07, 2019, 10:23:02 am

« назад - напред »

KIARA

@Wood Nymph , може ли и на мен да гледаш? В работата има ли основание да се притеснявам от конкуренция? В личен план предстои ли ми промяна в скоро време? Нямам връзка или някой около мен, с който да имам някакви по-лични отношения.

mimozanikolova

Здравей,бихте ли погледнали дали ме очаква пътуване в чужбина?Благодаря

Wood Nymph

Ще гледам на всички ви. Имайте търпение! В петък ще гледам да ви отговоря! Най-късно в събота.

ninom

Здравейте.Бихте ли погледнали и на мен.Ще подновя ли отношенията си  с Т. ,ще поиска ли да има контакти с мен, има ли още чувства към мен.
Ако нещата не се получат между нас ще се появи ли скоро някой друг?И двамата сме над 40 г. светлокестеняви с пъстри очи.Благодаря предварително.

Wood Nymph

Цитат на: veronik1 в Август 10, 2019, 10:47:49 am
Цитат на: Wood Nymph в Август 10, 2019, 09:11:25 am
Цитат на: veronik1 в Август 09, 2019, 01:04:45 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 10:38:58 am
Цитат на: veronik1 в Август 07, 2019, 10:54:22 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 08:19:27 pm
Цитат на: veronik1 в Август 07, 2019, 01:51:48 pmЗдравейте! Искам да попитам задава ли се сериозен и вълнуващ мъж на любовния фронт?💖
Сериозен и верен. Ще те изненада приятно. Доста по-голям е, улегнал мъж. Преживял е много.
Благодаря от сърце за отделеното време!💖 А може ли да знам дали вече го познавам ?💖
Да, познаваш го. Мъчно му е за теб, наблюдава те. Ще намери начин да разговаря с теб и да ти сподели че се измъчва.
Благодаря <3 Ами то ,ако не ми сподели или покаже някак за чувствата си .. няма как да разбера ,иначе аз имам емоциу към човек с бяла коса..дали е той <3
Аз мисля че да. Като че ли сте имали приятелски отношения.
От скоро общуваме...усещам приятелско и човешко отношение и някакво състрадание може би,понеже аз съм инвалид,но повече засега няма нищо и не е много по-голям от мен само три години..дали има някакви намерения спрямо мен за вбъдеще  💖
За намерения не ми излиза нищо. Ще прпдължите да общувате, пък ще видим какво ще стане. Пожелавам ти ако наистина имаш чувства към него, нещата да ви се получат <3

Wood Nymph

Цитат на: Аве в Август 10, 2019, 11:19:52 amЗдравейте! Пиша и в тази тема. Извинявам се ако досаждам! Живея с мъж Г. от почти 5 години. Отношенията малко ни се развалиха и смятам да го напусна. На практика аз го издържам. Той все е без пари. В живота ми се появи друг, В. Нямаме връзка. Знам само че той ме харесва. И аз не съм безразлична към него. В. в момента не е в България. Питането ми е дали В. ще се прибере в България и имаме ли шанс за връзка аз и той. Предварително благодаря!
В. дали има семейство? Излизат ми някакви грижи по дете. Не ми излязоха карти за това дали ще се прибере в България, по-скоро ми излизат някакви семейни разговори, свързани със здравословно състояние на дете, възможно е да не е негово а да е на негов близък човек. Няма да останеш с приятеля си, точно това което ти казваш за парите, ще водите разговори и той няма да остане доволен, ще се изкарва жертва. Тогава е възможно В. да си дойде. Излиза ми къща и дете, за мен това означава че е възможно да създадете семейство заедно.

Wood Nymph

Цитат на: bube в Август 10, 2019, 12:58:10 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 10, 2019, 08:45:11 am
Цитат на: bube в Август 09, 2019, 11:44:20 am
Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 10:51:56 am
Цитат на: bube в Август 08, 2019, 12:58:42 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 12:01:00 pm
Цитат на: bube в Август 07, 2019, 11:42:34 am@Wood Nymph с мъжа,за който ви питах по-рано,имахме сериозен разговор.Искам да Ви попитам:
1.Той какво мисли или как се чувства след него?
2.И все пак ще имаме ли връзка?
Обмислям и преместване в друг град,ако нещата с него не потръгнат.Но се притеснявам,че финансово няма да мога да се справям?
Интересува ме:
3.Дали ще предприема тази крачка да се преместя и дали ще успея да си намеря добра работа там,която да ми помогне да се справя сама финансово?

Благодаря Ви и прекрасен ден!:)


Той е много напрегнат от проведения разговор. Направо съкрушен, но те обича.
Сериозна и стабилна връзка ще имаш с него, + детенце. Няма да се преместиш защото ще имаш сериозна връзка с него.

@Wood Nymph не мога да повярвам!Наистина ли това показаха картите?!
Много ме зарадвахте,но това,кога ще се случи,защото той в момента не предприема никакви действия дори и да се видим..мислих си дори,че това е края.Много ме отблъсква с неговото бездействие,само от време на време ми пише някакви тъпотии и нищо повече :(
До колко време ще сме във връзка? Много Ви благодаря за отговора и отделеното време!Дано се случат нещата,ще Ви държа в течение :)
Няма да е скоро, имай търпение, чакай. Тези карти не показват време, нямат никакви числа по тях. Обикновено показват за 6 месеца напред. Да кажем че до края на годината. Излязоха карти с много бавна енергия.

Но,защо щом той има чувства към мен,толкова бави нещата?
Благодаря Ви, @Wood Nymph ,дано наистина си заслужава чакането! :)
Не знам, излиза ми конфликт с някакво дете. Не знам дали твоят човек има деца, може да е с по-млад член от семейството. Опитва се да избегне конфликт. Затова се бави. Но ще те потърси де, и то с добро предложение за сериозна връзка. Ще имате среща.

Радвам се да го чуя,ще чакам :) Иначе няма дете.Има брат,но разликата им в годините не е голяма,мисля 3г.
Брат му има приятелка,която е доста по-малка и са от 10г.заедно,приемат я,като част от семейството.
Да не би някой от тях да не ме одобрява или по-скоро тя?
Искам и да Ви попитам,когато можете да погледнете и дали до края на годината ще започна добре платена и постоянна работа,защото съм безработна вече от година време? Много Ви благодаря.Всичко добро Ви желая! <3

Млада жена е, съпруга.
Възможно е да си намериш работа благодарение на друг мъж, който ще се влюби в теб. Но отново ми излиза жена която ще наговори на твоя любим лоши неща за теб и може да се опита да ви развали отношенията.

Wood Nymph

Цитат на: Margarita123 в Август 10, 2019, 01:56:38 pmБлагодаря за отговора!
Бих искала да попитам, ще имам ли дете от този мъж, с който ще имам отношения? Зарадвахте ме, надявам се наистина да се случи и да го срещна.
Ще имаш дете. Един от двама ви първоначално обаче няма да е доволен, като че ли това ще си ти. Както ти казах той ще те лъже, може би това ще е причината ти да не си удовлетворена от новината че си бременна, но той когато научи ще се промени, нещата ще тръгнат в добра посока.

Wood Nymph

Цитат на: svd в Август 10, 2019, 03:36:04 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 11:01:56 am
Цитат на: svd в Август 08, 2019, 05:01:00 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 11:56:02 am
Цитат на: svd в Август 07, 2019, 11:40:19 am@Wood Nymph , бихте ли погледнали и за мен, ако желаете, в бъдещето за любов?
Ще подновя ли отношения, ще потърси ли контакт, има ли още чувства В. към мен, в какъв срок и има ли друга?
Ако не е той, какво ме очаква, ще се появи ли скоро някой друг, какъв ще бъде той? Благодаря ви :)

Той ще се върне. Много е надут, наблюдава те, следи какво се случва покрай теб. Нещата ще се трансформират. Просто на този етап от гордост не предприема нищо. За срок не мога да кажа, тези карти не показват конкретно.

@Wood Nymph , благодаря! Ние сме на разстояние и много скарани, аз даже го премахнах от ФБ приятели. Чух че има отношения- сериозни или не с друга жена, не знам дали още е в България или е заминал? Бихте ли погледнали дали има друга? Ако потърси контакт, в каква форма ще е чрез социалните мрежи или ще се видим? Какъв ще е резултатътнот евентуално подновявнена отношенията има ли шанс за по-добро развитие? Аз съм оставила нещата така и не мисля повече да поемам имициатива. Мерси за отделеното време:)
За мен няма отношения с друга жена. Не е заминал никъде, обмислял е, но си е в България. Лична среща и разговор ще има. Ще ти предложи да се видите. Сериозни чисти и искрени отношения, сключване на брак, нищо лошо занапред между вас.

@Wood Nymph Благодаря за отделеното време. Засега нито вест, нито кост от него, няма и такива индикации, сигурно е видял, че съм го премахнала от ФБ приятели, а за другата ми каза негов приятел. Предполагам, че има и проблем с алкохола?По картите може ли да видите, дали някой му е говорил нещо лошо за мен, какво е отношението му към момента и дали срещата ще бъде до края на лятото?
Влюбен е и страда по жена. Това е причината да пие. Този мъж който ти ги говори тези неща не е с чисти намерения и лъже. Има добри намерения, страда и споделя с приятел. За период не мога да кажа, картите не ми показват.

Wood Nymph

Цитат на: Нели в Август 10, 2019, 07:08:00 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 10:32:15 am
Цитат на: Нели в Август 07, 2019, 07:35:31 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 12:16:53 pm
Цитат на: Нели в Август 07, 2019, 12:11:21 pmЗдравейте! Може ли и за мен да изтеглите карти ? Интересува ме кога ще срещна любовта сериознен човек със който да бъдем семейство ? Очаква ли ме пътуване извън България ?
Не мога да кажа срок. Тези карти не показват време.
Ще срещнеш сериозен мъж, дори ще надхвърли твоите очаквания. Враг от мъжки пол обаче ще ви прави проблеми, внимавай с бившите. Пътуване ще имаш, ще те хване голяма носталгия, но ще си доволна от заплащането и ще свикнеш. Ще се устроиш добре там и ще бъде за постоянно.
Много Ви благодаря за отделеното време ! Имам само още един въпрос може ли да ми кажете как изглежда мъжа който ще ми прави проблеми предполагам за един той е със тъмна коса и зелени очи понякога стават кафеви и неговото име започва с буква З
На тези карти не ми излизат отличителни черти на някой, но ще опитам да ти кажа нещо за живота му.
Този мъж е имал отношения с по-млада жена, голяма разлика в годините. Срещал се е тайно с нея, тя му е била любовница. Той от своя страна е имал жена и семейство, но е гледал на жена си като на една домакиня която да му готви, пере и чисти. Човек, който обича забавленията.
Благодаря за отговора ! За сега нямам такъв бивш . Бившите ми си имат семейства от година или две , но си държат на семействата . Може би това ще е бъдещия ми бивш . Има един мъж със който само се харесваме не сме излизали даже не сме си говорили за това той е семеен ,  но знам ли може вече да е разведен не си носи халката . Може ли да погледнете за него той започва с буква О на около 35-40 години е и работим на едно и също място . Ще стане ли нещо между нас или ще си останем само със харесването
Ами, той те харесва. Ще говори с теб за напускането му от семейството. За мен ще имате връзка.

Wood Nymph

Цитат на: [email protected] в Август 10, 2019, 08:00:59 pm@Wood Nymph, искам да те попитам какво виждаш за отношенията ми с момче Й. на 27. Запознах се с него, когато излизах с приятелки, много приятно си говорихме и мисля, че си допаднахме. Пишем си сега и той иска да се видим отново. Има ли някакъв потенциал за в бъдеще? Много ми хареса това момче и ми се иска да се опознаем и да се получи нещо, но ме е страх, че ще е поредното ми любовно разочарование.
Има потенциал за връзка, момчето въпреки годините си е сериозно. Но от приятелския ти кръг, жена, ще прави интриги.

Wood Nymph

Цитат на: Reni8 в Август 11, 2019, 04:38:32 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 08:33:13 pm
Цитат на: Reni8 в Август 07, 2019, 02:35:55 pm
Цитат на: Wood Nymph в Август 07, 2019, 11:35:01 am
Цитат на: Reni8 в Август 07, 2019, 11:13:30 amWood Nymph Здравейте казвам се Рени със светли очи и тъмна коса интересуваме момче на име Димитър с тъмни очи и коса , носи се с гола глава тъй като на места няма.  Имахме интимни отношения като си казахме без чувства , той сега е в Гърция и в понеселник се чухме и го питах дали ще се видим До края на седмицата тъй като аз заминавам по работа в Полша, а той Не знам не искам така без чувства не мога да спрем сега , че после щяла да е трудно. Говорихме още малко и той ме каза може и да няма повече и ми затвори телефона- не сме се чували ат тогава! Има ли някакви чувства към мен и ще се получи ли връзка.  Той казва че му е било уникално.
Категорично той няма сериозни намерения към теб. Единствените отношения които можете да имате са чисто сексуални. Каквото и да ти говори само ще те залъгва. Не си го причинявай. Внимавай, ако продължиш да имаш контакти с него, пази се от бременост за да не останеш сама и с дете на ръце.
А той ще ми се обади ли и ще се видим ли . Той танцува в моята школа за танци за любители, но сега сме в почивка до 15.08., а аз в момента съм в Полша и се прибирам на 13.08. Много искам да се видим.
Ще имате среща.
Може ли да ми кажете кога ще се срещнем и как ще се развие срещата.
Интимни отношения ще имате. Пази се от бременност. Не мога да кажа срок, картите не ми го показват.

Wood Nymph

Цитат на: Десислава_89 в Август 11, 2019, 06:48:05 pmЗдравейте!Имам интерес към мъж,8 години по-голям от мен,работим на едно и също място.Когато съм с него все едно съм в друг свят в които има само спокойствие и не мисля за нищо,не ми енапрегнато.Той е със светла коса и очи.От два месеца някъде се е отдръпнал от мен,не проявява почти никакъв интерес,както беше преди,мисля да му кажа,че по този начин ме отблъсква от себе си,защото повече не мога да търпя това положение.Дали ще направя грешка...би ли могъл да изпита чувства към мен?
Когато сте се срещали сте говорили за нещо, което на него не му е било приятно. Това го е засегнало и затова се е отдръпнал, още го мисли. Не му казвай нищо, според мен ще е по-добре, ако му кажеш ще те нарани. Картите казват, че е по-добре да изчакаш, нещата сами ще се наредят.

Wood Nymph

Цитат на: simonab в Август 12, 2019, 10:13:05 amЗдравей @Wood Nymph, може ли да ми кажеш какво показват картите за мъж, когото харесвам, казва се Христо и живеем в различни градове, което е голям проблем. Възможно ли е той да е мъжът с когото в последствие ще създам семейство? Ще има ли по честа комуникация между нас и срещи? Много странно но му имам доверие и ме успокоява. Благодаря ти!
Не мисля, че е той. Има нещо недобро покрай Христо, свързано с пари и имущество. Нещо ще те нарани той. Ще срещнеш човек с който чувствата ви ще са взаимни. Ще те потърси през социалните мрежи.
Но внимавай с този Христо, редя 3-ти път картите и ми излизат все лоши неща. Недей да му се доверяваш толкова, особено ако не го познаваш много добре.

Wood Nymph

Цитат на: Ines Said в Август 12, 2019, 10:55:09 amЗдравейте, бих искала и аз да задам въпрос - ще успея ли до края на годината пак да замина за чужбина? Върнах се в България преди няколко месеца , вече и работа имам, но не мога да се адаптирам , не се чувствам добре . Все повече имам усещането че връщането ми е грешка. Мерси!
Не ми излизат карти за заминаване обратно. Излиза ми по-възрастен мъж, който ще се влюби в теб и може би той ще те спре да заминеш, ще те задържи и ще водите разговори относно това да не заминаваш.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019