Гадаене с "Цигански оракул" - page 21 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 21
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Февруари 18, 2020, 03:38:21 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гадаене с "Цигански оракул"

Започната от Wood Nymph, Август 07, 2019, 10:23:02 am

« назад - напред »

bube

Цитат на: Passenger | Young As The Morning, Old As The Sea в Септември 11, 2019, 12:33:03 pm1. Ако става на въпрос за някакви снимки, не го е направил нарочно, просто си е такъв и харесва и други.
2. Ще имаш трудни периоди с него. Той ще крие разни неща, не излизат други жени, тук става на въпрос за някакъв друг мъж който ще ви се бърка. Може да е баща.

@Wood Nymph,благодаря! Става въпрос не само за снимки,но и разни коментари...принципно той си е такъв-закачлив,което много ме дразни и натъжава,защото без доверие няма как една връзка да е стабилна.
Тези неща,които ще крие от мен с този мъж ли ще са свързани или с други неща и с каква цел ще ги прикрива от мен?

Debora

Цитат на: Wood Nymph в Септември 11, 2019, 12:17:37 pmСпоред тарото ми, този мъж е много конфликтен, избухлив, трудно взима решения. Възможно е да е с тъмна коса и очи, възможно е и да е въздушен знак.
Благодаря ти още ведньж!!!Според тези х-ки е човекьт от моето минало.Надявам се да не е той!Скорпион е ,но се дьржи като Везна.

[email protected]

Цитат на: Wood Nymph в Септември 11, 2019, 12:21:58 pmДа, ще има и интервю. Не обичам така да говоря, но ще бъда честна .. Излиза че няма да се получи на тази работа. Но недей да се отчайваш, може картите да са отразили песимистичното ти настройване. Мисли по-ведро. Може проблемът и от мен да е, боли ме зъб и може и заради това така да е.
@Wood Nymph, благодаря ти! Радвам се за това, че беше честна. Предпочитам реално да знам какво ще стане отколкото да се залъгвам. Вчера направих теста, но още не са ми звъннали или писали за резултата. Аз пробвах да звънна, но никой не отговаряше на телефона. Това дали значи, че не съм се справила с теста?
А ако не стане с тази работа, виждат ли се някакви перспективи за друга работа скоро? И дали в Дания или в друга държава?

svd

@Wood Nymph, здравей, вчера бях на интервю за работа, казаха ми, че до края на месеца ще получа резултат, според теб как ще се развият нещата?Какво ме очаква в работен план има ли шанс и за чужбина, някакви промени скоро в живота ми излизат ли? Късмет и успех и ти благодаря още един път, че отделяш от времето си!

Reni8

Цитат на: Wood Nymph в Септември 11, 2019, 12:49:50 pmМисля че до 2 месеца. Мисли, но се е усамотил и му тежи някакъв конфликт в семейство. До 2 месеца ще имаш контакт с него, ще получиш някакъв знак от Вселената, Господ, всеки според разбиранията си, от някаква по-висша сила. Това ще ти помогне да направиш крачка напред към него и евентуално да задълбочиш отношения с него. Това което искаш ще се сбъдне.
дано чул те Господ това е най- голямото ми желание в момента. Просто това чакане и това негово не идване на танци при мен ме побърква. А може ли да ми кажеш как ще се случат нещата?

bubetooo

Здравей, имам двама колеги Г. и П., които харесвам. Може ли да погледнеш какво ще е отношението им към мен  в близките месеци и дали ме харесват? Беше ми казала, че ще бъда с някой, който харесвам. Благодаря!

simonab

Здравей @Wood Nymph, може ли да погледнеш дали през оставащите месеци от 2019г. ще започна любовна връзка с мъж. Самотно ми е, това ще се промени ли? Благодаря ти много!

[email protected]

@Wood Nymph, извинявам се, че пиша отново преди да ми е отговорено, но исках само да допълня, че ми се обадих за онлайн видео интервю, което ще бъде днес. Леко се притеснявам, но сякаш след като и ти каза, че няма да ме изберат, имам усещането че няма смисъл в това интервю. Днес картите показват ли по-положителен резултат от интервюто?

Wood Nymph

Цитат на: [email protected] в Септември 12, 2019, 09:46:05 am@Wood Nymph, извинявам се, че пиша отново преди да ми е отговорено, но исках само да допълня, че ми се обадих за онлайн видео интервю, което ще бъде днес. Леко се притеснявам, но сякаш след като и ти каза, че няма да ме изберат, имам усещането че няма смисъл в това интервю. Днес картите показват ли по-положителен резултат от интервюто?
В момента не мога да гледам, но не се хващай веднага за това което съм ти казала. Това са просто карти. Вярвай че ще успееш и не се отчайвай! Успех!

Wood Nymph

Цитат на: [email protected] в Септември 12, 2019, 09:46:05 am@Wood Nymph, извинявам се, че пиша отново преди да ми е отговорено, но исках само да допълня, че ми се обадих за онлайн видео интервю, което ще бъде днес. Леко се притеснявам, но сякаш след като и ти каза, че няма да ме изберат, имам усещането че няма смисъл в това интервю. Днес картите показват ли по-положителен резултат от интервюто?
Понеже е спешно ще ти отговоря. Противоречиви карти изтеглих. Нищо не зависи от теб. Сега ми излезе млад мъж, може да те интевюира, може и младото момче което те интересува да е. Ако е интервюиращият, ще имаш възможност да работиш и да заминеш там. Ако се отнася до младото момче, то той ще се премести при теб.

[email protected]

Цитат на: Wood Nymph в Септември 12, 2019, 11:51:06 amПонеже е спешно ще ти отговоря. Противоречиви карти изтеглих. Нищо не зависи от теб. Сега ми излезе млад мъж, може да те интевюира, може и младото момче което те интересува да е. Ако е интервюиращият, ще имаш възможност да работиш и да заминеш там. Ако се отнася до младото момче, то той ще се премести при теб.
Благодаря @Wood Nymph! Интервюиращите ще са две жени. Значи по скоро няма да ме одобрят за работата след интервюто?

Wood Nymph

Цитат на: [email protected] в Септември 12, 2019, 11:54:11 amБлагодаря @Wood Nymph! Интервюиращите ще са две жени. Значи по скоро няма да ме одобрят за работата след интервюто?
Не ми излизат карти които да показват че ще работиш там, но ти се постарай. Може аз да бъркам. Но и да не те одобрят, ако това момче се премести при теб на теб ще ти е по-удобно според мен. Пък и тъкмо така ще видиш готов ли е да зареже всичко само за да бъде с теб. :)

[email protected]

Цитат на: Wood Nymph в Септември 12, 2019, 11:57:26 amНе ми излизат карти които да показват че ще работиш там, но ти се постарай. Може аз да бъркам. Но и да не те одобрят, ако това момче се премести при теб на теб ще ти е по-удобно според мен. Пък и тъкмо така ще видиш готов ли е да зареже всичко само за да бъде с теб. :)

Благодаря отново, @Wood Nymph за бързия отговор! Ще се постарая. Много ми се искаше да отида там по скоро, защото с него не си пишем, той още не ми е отговорил, а също така той има и 1 година още преди да завърши образованието си. Също така ми се искаше и по-скоро да започна някаква работа, защото търсенето и чакането ме подтискат много.

aleksandra2000

Здравейте, можете ли да теглите карти и на мен, става въпрос за негативна енергия или магия дали имам направена. В последно време не се чувствам добре и не знам на какво се дължи.

[email protected]

@Wood Nymph, интервюто мина добре сякаш. Казаха ми, че ще ми се обадят скоро с отговора. Картите сега показват ли нещо различно? Извинявам се, че питам отново по този въпрос.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019