Гадаене с "Цигански оракул" - page 27 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 27
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 18, 2019, 11:14:27 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гадаене с "Цигански оракул"

Започната от Wood Nymph, Август 07, 2019, 10:23:02 am

« назад - напред »

mimi77

Цитат на: Wood Nymph в Септември 24, 2019, 01:02:45 pmНещата ще са добре, но ми излиза че жена ще ви създава главоболия. Мисля че ще имате стабилни отношения.

Здравейте,ще може ли отново да погледнете,за отношенията ни с Р ,от почти 1 месец не се виждаме,имам чувството ,че е под стрес/но въпреки,че не го казва и показва/зариди предстоящото му дело,което е скоро.Р ще ме потърси ли скоро ?

mimi77

Цитат на: Wood Nymph в Септември 24, 2019, 12:47:06 pmНе зная какво е делото. Излиза че има нечестност, не зная дали приятелят ти постъпва некоректно или другата страна. Ако той е честен излиза че нещата ще са в негова полза, но ако той не е откровен, другата страна ще спечели. 2 пъти редя картите и не излиза ясно. Сега отново проверих. Излиза че другата страна ще използват нещо срещу твоя приятел. Мисля че ще е в негова полза всичко накрая. Не мога да преценя с точност.

Понеделник,е датата за второто дело за попечителство,Р ще спечели ли делото ?

Reni7

Здравейте.Ще помоля да хвърлите едни карти и на мен във връзка с работа и любовни отношения.Аз съм на 35 години,с име започващо с буквичката Р,с тъмни очи.Благодаря предварително.

Morena

Цитат на: Vanessahudgins в Октомври 13, 2019, 07:33:17 pmЗдравейте, има ли шанс да бъдем заедно с мъж, с който бяхме само два дни заедно, или всичко приключи между нас. Дали някога ще ме потърси отново?
Не,  скарване ли е имало или си разочарована. Излиза Ви, че той си е заминал в чужбина и че живеете в различни държави.

Vanessahudgins

Той живее в друга държава, близка до България
Мислих си, че не всичко е приключило, но явно съм се заблудила и няма шанс за нещо между нас

Krisity0919

Здравейте, имам един проблем с бъдещето си. Майка ми иска да ме изпрати в Лозница да работя по специалността. Обаче аз искам големия град изобщо искам да съм независима като цяло. В момента уча в Русе последна година Предучилищна и начална училищна педагогика. Майка ми е човек, който се опитва да се меси в живота ми, дори и откъде да си избера приятел. Какво да направя, за да отстоя себе си.

Marym

Здравейте, може ли да попитам какво ме очаква в любовта?

bibi986

Здравейте искам да попитам дали ще се изнеса на квартира до края на Ноември? Ще е ли тази за която си мисля?
И дали нещата с И ще се получат? Виждате ли ни като семейство?

Wisteria

@Morena, можеш ли да погледнеш и за мен? Срещнах се с един мъж преди седмица. Дали ще се видим отново, има ли интерес към мен?

D.V 1

Здравейте, много се двуомя какво да правя за работа.Дали да напусна или да остана.

Activis

Цитат на: D.V 1 в Октомври 28, 2019, 03:14:59 pmЗдравейте, много се двуомя какво да правя за работа.Дали да напусна или да остана.

На първо врими остани. Вичи, ако не ти харисва започни да търсиш друга работа. Но ни напускай преди да имаш нещо сигурно, защото посли зле за теб.

veronik1

Цитат на: Wood Nymph в Август 09, 2019, 10:38:58 amСериозен и верен. Ще те изненада приятно. Доста по-голям е, улегнал мъж. Преживял е много.
 Благодаря от сърце за отделеното време!💖 А може ли да знам дали вече го познавам ?💖

Да, познаваш го. Мъчно му е за теб, наблюдава те. Ще намери начин да разговаря с теб и да ти сподели че се измъчва.
Срещнах един 15 години по -голям и се влюбих,ама очевидно несподелено 😕

Psyxodelia

Здравейте,бих искала да попитам относно бремеността ми, дали всичко ще бъде наред и дали на този етап може да се установи полът на детенцето ми? Ще се справим ли финансово?

Activis

Цитат на: Psyxodelia в Ноември 01, 2019, 08:56:49 pmЗдравейте,бих искала да попитам относно бремеността ми, дали всичко ще бъде наред и дали на този етап може да се установи полът на детенцето ми? Ще се справим ли финансово?

Тези въпроси не са за тук. Не се гледа за деца. Финансово ще се справите. Пола ще установите като отидете на преглед. Има доста информация за тези неща и без да се допитвате. По- голяма вероятност да е момче

Прашинка

Здравейте, бихте ли ми погледнали какво ме очаква с един мъж. Много го харесвам. Засега поддържаме някакви взаимоотношения, но всяка вечер ми звъни по глупави поводи, които не заслужават такова обсъждане. Това значи ли че търси контакт с мен? Той ще прерастне ли в някаква връзка, свързана с любов, секс и т.н. Ще ми признае ли че ме харесва и като жена? Името му започва с буквата Т, моето също.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019