Гадаене с "Цигански оракул" - page 28 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 28
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 18, 2019, 11:03:55 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гадаене с "Цигански оракул"

Започната от Wood Nymph, Август 07, 2019, 10:23:02 am

« назад - напред »

Morena

Цитат на: Прашинка в Ноември 07, 2019, 02:43:39 amЗдравейте, бихте ли ми погледнали какво ме очаква с един мъж. Много го харесвам. Засега поддържаме някакви взаимоотношения, но всяка вечер ми звъни по глупави поводи, които не заслужават такова обсъждане. Това значи ли че търси контакт с мен? Той ще прерастне ли в някаква връзка, свързана с любов, секс и т.н. Ще ми признае ли че ме харесва и като жена? Името му започва с буквата Т, моето също.
Мисля, че ти тълкувах. Най-добрият метод остава обаче разговорът. Картите могат да ти кажат някакви насоки или да те излъжат.

Ники

Здравей те бих те ли погледнал за взаимоотношенията между мен и приятеля ми надежда и господин

Непознат

Здравейте, имам връзка с мъж, но съм влюбена в друг. Объркана съм, не знам какво да направя, да си запазя ли сегашната връзка или да продължа с новия мъж в живота ми?

vility29

Здравейте!Може ли да погледнете и за мен.Въпросът ми е дали Петър има все още чувства към мен,ще подновим ли отношенията си и дали ще ми прости,имам ли шансове с него?Благодаря предварително :)

Activis

Тази връзка е изчерпана. Не желае да си връща назад.

Divakinia

 Бихте ли погледнали и на мен. Писах като отделна тема, но после видях, че отговаряте и тук. В началото на годината имаше проблясъци за възстановяване на връзка с човек на когото много държа. Имахме връзка дълго време, като се бяхме разбрали до къде ще се простират отношенията ни. Всичко вървеше нормално, но един ден той се отдръпна въпреки, че нямаше причина. В началото на тази година се срещахме няколко пъти, но само разговаряхме. При разговорите той правеше планове как ще възстановим връзката си и ми даде много надежди, но после нищо не се случи. През времето до момента, няколко пъти ми писа, че ще продължим да се виждаме и да имам търпение. До момента обаче това не се случи, интересуваме имат ли шанс нашите отношения?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019