Гледане на карти(Стари гадателски карти)! - page 19 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 19
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Април 07, 2020, 04:44:47 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, Март 12, 2020, 10:08:05 am

« назад - напред »

ket

Мн благодаря за отговора😊 Силно се надявам,чувствата ни да вземат превес над бъдещия конфликт и враждебността,а раздялата да остане наистина само вероятност😊

Нели

Здравей , Ном ! Може ли , ако си пропуснала да отговориш и на моя въпрос , който написах малко по нагоре ? Или не желаеш да ми отговориш защото така е по добре.

Nom

По добре е понякога човек да има търпение. 
Срок няма как да посоча, времето ще покаже дали този мъж и кога ще си признае чувствата към теб. Може би до края на месеца. @Нели

Nom

@ket той иска да се отдалечи, и ти трябва да приемеш това. Не се знае за колко време, но е по добре, той счита че не трябва да сте заедно, иска раздялата, заради себе си. Заради това са конфликтите който предстоят.

Нели


alvena

Здравей!По-конкрени вьпроси за развода-ще се сьгласи ли да е по взаимно сьгласие,ще има ли много проблеми около него,ще стане ли до края на годината.Много благодаря!


Nom

@alvena всъщност отговорих
 на предната страница!

Morena

Цитат на: Nom в Март 25, 2020, 11:44:38 am@alvena моля те остави ми конкретен въпрос за развода.
@Morena надявам се до май или края на юни да успееш да продадеш къщата, ще имаш трудни разговори, с мъж със семейство, а и ти ще искаш висока цена. Докрая на юни мисля че ще успееш.
благодаря.

alvena

Благодаря!Сега го видях!Значи да действам.

mozila

Ном една позната днес ми гледа, тя по принцип каквото каже става, каза ми, че О не може да реши да остави тази жена, можеш ли да погледнеш дали ще го направи...

lavieebelle

Цитат на: Nom в Март 24, 2020, 09:30:34 pmФалшив човек, който ще ти създаде проблеми. Някак си не го виждам до теб, новини ще получиш от него,  като е ли  ще получиш подкреа обаче за ново начало по между Ви неочаквано. Но ти освен че мислиш за него,  и желаеш да го обсипеш с любовта си, имаш  някакъв гняв в себе си, чувстваш се подтисната и неуверена. Има шанс но малък.
Какви проблеми може да ми създаде.Добре ли ше се държи с мен.

Nom

Цитат на: Nom в Март 25, 2020, 11:53:37 amИма шанс но малък по между за нещо сериозно. Странно е това момче по скоро има нещо фалшиво в него,  има намерения към теб,   но вероятно ти ще бъдеш разочарована. Неуверена си ,м кара че имаш чувства и искаш да го обсипеш с тях. Да му ги признаеш.
Незнам дали @lavieebelle си видяла второто ми мнение. В обобщение на въпроса ти - ти ще останеш разочарована. Макар че имаш чувства и и искаш да му ги признаеш. Фалшив човек, вероятно има и фалшиви намерения спрямо теб.

ket

Права си 😊наистина иска да си отдалечи, но е защото не иска да ме поставя в риск ... счита ме за безкрайно деликатна натура и не иска да ме поставя в опасност ...друг е въпроса, че не знам как ще го приема ...

Nom

Цитат на: mozila в Март 25, 2020, 07:44:30 pmне може да реши да остави тази жена, можеш ли да погледнеш дали ще го направи...
О. е непостоянен в желанията си, влюбен е, и твоите усилия по отношение на него ще бдат увенчани с успех. Ще бъдеш заслепена от някаква новина в бъдеще, ще имаш спор с него и трудни разговори точно заради тази жена. Той трудно ще я остави, защото е имал  планове за брак с нея. И именно заради това не може да я остави. Интересува се от теб което означава че най вероятно след като се скарате може и да се провалят неговите планове.

Nom

@Morena светлата част на облаците е насочена към парите, който тище получиш. Ще се срещнеш с човек, който се интересува от къщата ти, ще имаш разговор с негоу може би дори спору но  ще постигнете споразумение. В момента има забавяне, но облаците се разсейват, ще успееш до юни месец.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019