Гледане на карти(Стари гадателски карти)! - page 21 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 21
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 28, 2020, 03:18:45 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, Март 12, 2020, 10:08:05 am

« назад - напред »

no_name

@Nom, така е - той е много стабилен характер. С момичето което е в момента са заедно от около 5-6 години. Те са си официално заедно. Аз не съм му показвала симпатиите си. Напротив. По никкъв начин няма да се опитвам да ги разделям. Затова и питах за в бъдеще.
Благодаря ти :))

no_name

* емотиконката трябваше да е усмивка, а не смях...

Sun

Здравей Nom,ако може погледнете още веднъж за мен.На работата където работя харесвам един мъж,той е разведен,на моменти се интересува от мен,а в други сякаш се отдалечава.Благодаря

Nom

Цитат на: Sun в Март 27, 2020, 04:05:37 pmЗдравей Nom,ако може погледнете още веднъж за мен.На работата където работя харесвам един мъж,той е разведен,на моменти се интересува от мен,а в други сякаш се отдалечава.Благодаря
Този мъж е егоист, добре е финансово в смис, стабилен е, но е титър и поставя всичко на първо място. Дръж се на разстояние, той май е на висока позиция и това може да ти навреди, той самият може да ти навреди, прави се че го интересуваш, защото като чели има друг човек който иска твоето място. Възможно е да направиш грешка, да навлез в спор с него, и това да ти навреди. Не се доверявай много, ти ис ллеко в повече доверчива.

Morena

Ном, утре мисля да пиша на бившия ми.
Може ли да погледнеш, когато е удобно дали ще ми отговори?
Последно си писахме в понеделник
Не съм му отговорила. Разболях се , изчаквам да ми мине и не искам да го натоварвам.
Благодаря.

Nom

Цитат на: Morena в Март 27, 2020, 07:49:09 pmНом, утре мисля да пиша на бившия ми.
Може ли да погледнеш, когато е удобно дали ще ми отговори?
Последно си писахме в понеделник


Труден разговор с него, връщане към миналото. Труден разговор защото ти ще искашпомощ от него, в труден момент си и якой от двамата Ви ще иска пари. Той е по добре в това отношение от теб. Предстои ви ново начало и възраждане на нови чувства нови нови даде стари чувства от негова страна. Мечтата му е отново да сте заедно,  иска да започнете отначало. 

Leanan

Здравейте, Nom
Искам да попитам дали ме очаква нещо в любовен план с мъж, с инициали А.И.? Познаваме се от скоро, в чисто професионален план се запознахме, но на срещата усетих нещо и от тогава не мога да си го избия от главата.

Nom

Цитат на: Leanan в Март 27, 2020, 08:54:31 pmИскам да попитам дали ме очаква нещо в любовен план с мъж, с инициали А.И.?  

Мъж с добри намерения спрямо теб самата, сексуално влечение и приятелско настроение. Пази се от клюки на работното място, покрай желанието Ви за обща връзка - не само твоя но и негова. Връзка трудно ще имате защото отношенията Ви чисто професионални, но иззвън тях е възможно ново приятелско начало, тоест връзка като риятели, повече доста трудно.

Leanan

Ясно - ще се привличаме и нищо няма да направим, защото сме шматки. :D Можеш ли да ми кажеш дали има жена до него в момента?

Nom

Цитат на: Leanan в Март 27, 2020, 09:36:11 pmЯсно - ще се привличаме и нищо няма да направим, защото сме шматки. :D Можеш ли да ми кажеш дали има жена до него в момента?
Ще те разтърси някаква новина в бъдеще, от самият него. Мисля че няма,но той не е съвсем искрен, и е фалшив човек с пари, добре устроен, умее да лъже. Той повтаря едни и същи действия и ма не си само ти единствена.

HappinessBegins

Здравей Nom. Можеш ли да погледнеш какво ме очаква през следващите дни? Предстои ми една среща, как ще премине? Резултатът удовлетворителен ли ще е за мен? Ако да - това ли е правилната стъпка, която да предприема? А ако не - предстоят ли ми нови възможности?
Благодаря предварително.

Nom

Да, нови възможности ще имаш.
Трудна среща определено, мися че няма да си удовлетворена от нея както и от срещната страна. 
Някои има надежда за връзка  с теб, и мечтае да бъде с теб, иска да признае любовта си. Някой ще ти върне стар дълг и ще ти помогне. 
@HappinessBegins

Darling85


Здравейте,чувствам се в дупка, някакъв застой, не мога да преценя реално дали е така- покрай мен живота тече и се променя.Бих искала да попитам ще ми се случили ли СКОРО нещо, което та ме извади от този коловоз.Вероятно много хора ще кажат, че аз сама трябва да действам в тази насока, но съм такъв човек, че ми трябва мотивация ,вдъхновение.Ще ме потърси ли Г., или ще срещна друг, или пък мотивацията ще дойде от друго място?Скоро?

Nom

@Darling85 застоят е почти навсякъде, дори сама аз не усещам движение. Промени мисленето си от там ще дойде останалото. Не съдя никога и на мен ми е тежко. Лошото е че Г. ще иска край на отношенията, и това просто ще те застреля и сложи, ще имате труден разговор с него, но той като че ли иска да се оттегли. Дразни се защото като че ли ти се поставяш на първо място в отношенията Ви. Ти обаче като че ли ще огледнеш ведро на тази раздяла ,защото слънцето отново ще изгрее и ново начало ще се появи.

alvena

Здравей!Давам обратна врьзка- срещата премина спокойно и нямаше разговор за брак.Може ли това,което показаха картите,да не се отнася за този мьж,за който питах,а да е за друг или пьк да е за бьдещ период?Благодаря!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019