Гледане на карти(Стари гадателски карти)! - page 22 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 22
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 28, 2020, 04:43:20 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, Март 12, 2020, 10:08:05 am

« назад - напред »

Nom

@alvena може би става дума за ситуацията в момента защото ти искаш развод. Мисля че става дума за брака ти в момента.

HappinessBegins

Цитат на: Nom в Март 27, 2020, 10:29:35 pmДа, нови възможности ще имаш.
Трудна среща определено, мися че няма да си удовлетворена от нея както и от срещната страна.
Някои има надежда за връзка  с теб, и мечтае да бъде с теб, иска да признае любовта си. Някой ще ти върне стар дълг и ще ти помогне.
@HappinessBegins
Благодаря за отговора.Всеки път като ми гледаш, познаваш с невероятна точност. Права беше срещата премина, не беше толкова зле колкото очаквах. Но определено не съм удовлетворена от предложението. Дори мога да кажа, че съм разочарована и ме е страх дали не бъркам като отхвърлям тази възможност, дали изобщо ще имам друга. Би ли ми разяснила малко повече за този човек, който има очаквания към мен? Познавам ли го и кой изобщо може да бъде, тъй като в момента не поддържам връзка с никого?

Tanitka

Здравейте!Бих искала да попитам,ще бъдем ли за в бъдеще с приятеля ми,ще имаме ли съвместно съжителство занапред?Благодаря,предварително

mozila

Ном позна ми, този мъж О. адски много ме зарадва, можеш ли да видиш какво ни очаква? И ще ми предложи ли брак? За в бъдеще нещо с него? Благодаря ти ♥️♥️♥️

Nom

Цитат на: Tanitka в Март 29, 2020, 05:01:16 pmЗдравейте!Бих искала да попитам,ще бъдем ли за в бъдеще с приятеля ми,ще имаме ли съвместно съжителство занапред?Благодаря,предварително
Да, ще имате общ дом, по негова идея, защото  ще е по добре да бъдете заедно. Ще имате труден разговор помежду си защото ти ще предложиш да живее заедон, но  той трудно ке приеме това, не се чувства готов и въпреки това ще имате ново начало по между си. Нов дом заедно, ще ви бъде малко по леко заедно,  макар и  там да имате трудности отново.  говоря че могат да възникнат трудности от финансов аспект.

Nom

Цитат на: mozila в Март 29, 2020, 05:03:14 pmНом позна ми, този мъж О. адски много ме зарадва, можеш ли да видиш какво ни очаква? И ще ми предложи ли брак? За в бъдеще нещо с него? Благодаря ти ♥️♥️♥️
За в бъдеще този човек ще поставя себе си на първо място във връзката Ви, ще те обича много и ще те дари с доста любов, подкрепа и приятелство. Като че ли сте един за друг, някакви новини от него ще те разтърсят в бъдеще. Внимавай един от двамата ще изпита внезапен страх и ще се уплаши.

mozila

Да, ном аз вече ги получих, и внезапно се уплаших и смених темата дори, просто не го очаквах... Надявам се да е било това...но много ме зарадва, виждаш ли ни като щастливо семейство с деца, ако ти покажат картите много благодаря! ♥️🙏

Nom

Цитат на: mozila в Март 29, 2020, 07:09:55 pmНадявам се да е било това...но много ме зарадва, виждаш ли ни като щастливо семейство с деца, ако ти покажат картите много благодаря!
Деца, възможно е, да ще имате разговор по тази тема и пак ще бъдат трудни тези разговори по между Ви. Той не е готов за деца, за семейство да, защото те обича, но деца повече ти искаш.

Nom

Цитат на: HappinessBegins в Март 29, 2020, 03:13:44 pmДори мога да кажа, че съм разочарована и ме е страх дали не бъркам като отхвърлям тази възможност, дали изобщо ще имам друга. Би ли ми разяснила малко повече за този човек, който има очаквания към мен? Познавам ли го и кой изобщо може да бъде, тъй като в момента не поддържам връзка с никого?
Ти сама си преценила, разбирам те напълно, не си била готова. Ще имаш в близките 1-2 седмици и тогава ще се кобелаеш, но може би ще приемеш. Нов човек ще бъде, ново запознанство, от което имаш нужда.  Всичко с ремето си, всеки човек при запознанство има очаквания към другите така че напред.

mozila

Ном, защото той ми направи намек за деца, но аз нищо не казах... все пак има доста неща за вършене преди да се съберем... ном , а виждаш ли какъв е този страх, дали е това което ми сподели или тепърва предстои друго?

Nom

Цитат на: mozila в Март 29, 2020, 07:45:12 pmном , а виждаш ли какъв е този страх, дали е това което ми сподели или тепърва предстои друго?
Той ти е споделил вече, и ти знаеш, аз не защото страховете на хората трудно се виждат. Ти си го разбрала,  и деца ще имате, но  хубавото те първа предстои. Щом ти е намекнал значи иска деца. Така че... 

Всичко ще се подреди.

Morena

Ном, писах на бившия ми днес, но не ми е отговорил. Може ли да погледнеш, когато имаш време, ще ми отговори ли?

Пс Какво стана с интервютата? Има ли някакво развитие?

Nom

Цитат на: Morena в Март 29, 2020, 07:54:51 pmПс Какво стана с интервютата? Има ли някакво развитие?
Не, доста съм притеснена, и незнам как ще изляза от вкъщи дори. За сега няма развитие и хобито ми е в застои. Незнам как ще изляза ако се обадят и на лекар не мога да отида,а ми предстои среща по тази тема. Няма развитие, ще видя за бившия.

Nom

Цитат на: Morena в Март 29, 2020, 07:54:51 pmМоже ли да погледнеш, когато имаш време, ще ми отговори ли?
Мисля,че да,  но е ил възпрепятстван. Ще има забавяне в комуникацията по между Ви.

Alina

Здравейте,може ли да погледнете дали скоро отношенията със годеника ми ще се оправят,в момента е в една дупка,депресия,отчуждение Х на 34 г, аз съм 3 на 37 г,и дали ще сключим скоро брак.Много Ви благодаря,предварително.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019