Гледане на карти(Стари гадателски карти)! - page 25 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 25
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 28, 2020, 05:15:48 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, Март 12, 2020, 10:08:05 am

« назад - напред »

Nom

Цитат на: KIARA в Април 01, 2020, 02:05:22 pm@Nom моля те да ми гледаш на картите какво предстои в работата и вличен план? Благодаря ти!
Проблемите в работата ще бъдат изчитени в течение на времето. Постепенно отново щеимате оръчик, а ти ще поуиш парите който ти дължат и ще постинеш още успехи там, но трудно. Продължавай да полагаш усилия дори и в трудни времена. В бъдеще пътуване, ти плдстои, но за да се влюбиш отново небива да повтаряш грешки от миналото, ще се случат подобренияв любовта. И този път ще ти донесе късмет.

Nom

@Wood Nymph погледнах за теб и Д. има малък шанс да се получат нещата. Има възможност д амакар и малка, но се пази защото има вероятност да се скараш и с билзък човек, и не само или с Д. или с брат му. Единият от двамата има нужда от пари, другият си мечтае за брак с теб. Но плановете му може да се окажат неуспешни. Незнам но малко всичко което се случва е фалшивост. Ще ти искат пари назаем, най вече брат му защото са бедни. Д. търси  дълготрайна връзка както и ти, но незнам аз по скоро виждам намеренията му като нещо фалшиво.

Wood Nymph

Цитат на: Nom в Април 01, 2020, 03:15:08 pm@Wood Nymph погледнах за теб и Д. има малък шанс да се получат нещата. Има възможност д амакар и малка, но се пази защото има вероятност да се скараш и с билзък човек, и не само или с Д. или с брат му. Единият от двамата има нужда от пари, другият си мечтае за брак с теб. Но плановете му може да се окажат неуспешни. Незнам но малко всичко което се случва е фалшивост. Ще ти искат пари назаем, най вече брат му защото са бедни. Д. търси  дълготрайна връзка както и ти, но незнам аз по скоро виждам намеренията му като нещо фалшиво.
Да, в момента не са много добре финансово. На моите карти излиза майка ми след време нещо да работи с брат му, няма да и хареса какво е сътворил и ще се скарат за пари. Преди няколко дни на нея това и излезе като и гледах. Едва ли ще ми поискат на мен пари защото аз не работя нищо, а и с майка ми не са близки че да поискат от нея. Единственият начин е да я потърсят по работа или пък тя тях, малко вероятно е но е възможно защото и на мен ми излиза. Иначе относно фалшивостта, аз нямам никакъв контакт с Д., не знам изобщо какво си мисли и дали изобщо мисли за мен. Според мен тази фалшивост която виждаш е свързана с това че и той е объркан и не е сигурен какво точно иска от мен. В буквален смисъл няма как да е фалшив защото няма никаква комуникация с мен, няма как да ме излъже например че ме обича, а пък всъщност да не ме.

Нели

Здравей , Ном ! Мъжът , който ме харесва става втори път не ме отразява . Първия път си помислих , че Ю наистина не ме е видял , обаче втория път той не ме погледна въобще. Чак се смутих от неговото държание , но не му го показах. Във фейсбук ми харесва снимките , а като се видим пълен игнор . Може ли да ми кажеш какво му става да не съм го обидил със нещо или нарочно го прави за да не го усетя че ме харесва и да му стане неудобно?

Nom

С малко търпение, ще отговоря на следващите въпроси когато се поуспокоя а не съм спокойна,  ама никак.

Десислава_89

Здравейте Ном, извинявам се че не преставам да досаждам с въпроси. Днес ми съобщиха от работа,че минавам в неплатен отпуск и ако другия месец е така, ше се наложи фирмата да съкрати някого и това ще бъда аз.Притеснена съм виждате ли какво ще се случва за напред на тази работа и как се чувтва моят колега който ми каза тези неща? Аз не искам да си търся нова, харесва ми да я работя, пък и в това време едва ли ще намеря нещо.

Nom

@Десислава89   не мисля че ще си ти, а вероятно това е временно заради ситуацията сега. Подходи с оптимизъм , очакват те още успехи, но мися че това е временно. Някой се опитва да те подхлъзне и ми се струва, че това което правят е нарочно, и като че ли има друг за това място.До 1 месец трябва да имаш работа, скоро ще получиш пари от там, но някой се опитва да  ти навреди. Някой иска твоето място.

Morena

Ном, може ли те ми теглиш карти
Ще се явя ли скоро на изпит и какъв ще е резултатът.
Ако имаш въпроси остави ги в другата тема.

Nom

@Нели Ю. може би е ретърпял злополука, предстоят ти нови успехи в любовта, а за случващото се ще олучиш известие скоро. Може би ще загубиш човек на когото си разчитала. не е обиден, мисля че към момента има някакъв проблем. Мисля че се е отказал оради това,че е решил да се върне там от където идва.

Nom

Цитат на: Morena в Април 01, 2020, 07:48:55 pmНом, може ли те ми теглиш карти
Ще се явя ли скоро на изпит и какъв ще е резултатът.
Ако имаш въпроси остави ги в другата тема.
Надявам се и дано да е другия месец, но нещо не се чувстваш добре, въвиш на към провал. Въпреки всичко ще успееш да се мобилизираш и да си стъиш на краката за изпита, и да се приземиш с успех. Ще получиш известие за изпита в бъдеще до 2 седмици. Съсредоточи се много внимателно.

Десислава_89

Това ми го съобщи колегата за когото ви писах в по-предните постове в тази тема. Не можах да разбера дали изпитва чувства прятелски или изпитва любовни чувства,питам защото ме съмнява да го прави нарочно за да вкара някого на моето място и аз да се откажа защото ми се намаля заплатата.

Nom

Нарочно е по мое усещане за да те въвлече в интрига. Влюбен е в теб. Ти няма да се откажеш ще имаш работа.

veronik1

Аз искам да попитам в любовен план ще има ли развитие връзката ми 💖

Nom

Цитат на: veronik1 в Април 01, 2020, 08:50:52 pmАз искам да попитам в любовен план ще има ли развитие връзката ми 💖
Ох, ми незнам ще имаш късмет но по скоро виждам не толкова любовна връзка колкото приятелски отношения. Нещо разтърсващо ще ти се случи както и предстои ти получаване на пари. Повече приятелски отношения. Винаги когато имаш нужда може да се довериш на този човек.

veronik1

Цитат на: Nom в Април 01, 2020, 08:57:28 pmОх, ми незнам ще имаш късмет но по скоро виждам не толкова любовна връзка колкото приятелски отношения. Нещо разтърсващо ще ти се случи както и предстои ти получаване на пари. Повече приятелски отношения. Винаги когато имаш нужда може да се довериш на този човек.
Мнооого ти благодаря 💖 Ами каквото, такова.. Може пък с времето да се промени, от друга страна съм щастлива само като виждам усмивката му, ама с това извънредно положение.. 🙄

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019