Гледане на карти(Стари гадателски карти)! - page 53 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 53
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 01:21:34 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, Март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »

ninacherven

Добър ден знам че вече ставам досадна но съм леко объркана,миналия път като ми гледа каза че момчето с което си пишем ще ми отговори все пак и той наистина пише със забавяне но пише това което ме обърква е че винаги е много лаконичен и обран доста често се чувствам като натрапница,има ли шанс все пак да станем приятели или поне комуникацията ни да е по непринудена?Благодаря ви предварително!

Nom

@ninacherven нещата зависят от него, пише ти неща който не ти допадат, но на мен ми се струва че си пише не само с теб и за това държанието му е странно.  За това си поведение ти предстои да разбереш от него. Мисля, че сам ще ти каже какво се случва.

ninacherven

Цитат на: Nom в Ноември 20, 2020, 08:11:58 pm@ninacherven нещата зависят от него, пише ти неща който не ти допадат, но на мен ми се струва че си пише не само с теб и за това държанието му е странно.  За това си поведение ти предстои да разбереш от него. Мисля, че сам ще ти каже какво се случва.
Благодаря,не че не ми допадат просто е много лаконичен и да определено около него в момента има много жени това не е тайна,просто ми се искаше да се сближим поне малко..

Nom

@ninacherven ще имафмомент на постепенно, той не излиза с всички,с кой и общува.А и не иска. С теб ще излезе, ще те покани ,теб те харесва повече от другите.

ninacherven

Цитат на: Nom в Ноември 20, 2020, 08:54:24 pm@ninacherven ще имафмомент на постепенно, той не излиза с всички,с кой и общува.А и не иска. С теб ще излезе, ще те покани ,теб те харесва повече от другите.
Много благодаря,дано да се случи

[email protected]

@Nom, извинявай, че досаждам пак. Исках само да ти споделя, че това момче Д. на 29 не ме потърси днес също след като си постна че се е разделил с приятелката си. Аз утре пътувам за България за една седмица. Дали ще ме потърси тези дни? Какво се случва с него в момента. Имах надежда, че може понеже е петък да ме потърси днес, да иска да говорим, но все още нищо...

Nom

Мило момиче, напълно разбирам и двама Ви и него и теб - още е трудно да осъзнаеш какво се случва, аа него му етрудно и търси близост, общуване, внимание. И на двамата отдалечаването ще помогне , ще усети липсата и ще те потърси, сряда, четвъртак.

Nom

Здравей @Wood Nymph, позволявам си да дам отговор в моята тема на случката с онова момче с големия дълг което съм ти казвала. Не е идвал да връща нищо, търсил ме е началото на септември, но по друг повод. Благодаря ти! 


[email protected]

Цитат на: Nom в Ноември 21, 2020, 07:51:48 pmМило момиче, напълно разбирам и двама Ви и него и теб - още е трудно да осъзнаеш какво се случва, аа него му етрудно и търси близост, общуване, внимание. И на двамата отдалечаването ще помогне , ще усети липсата и ще те потърси, сряда, четвъртак.
@Nom, благодаря ти отново! Той ми писа още в петък,преди полета ми за България, който беше в събота. Ти беше права, че имаше шанс да се видим изненадващо, защото той ми писа към 11 вечерта, че обмислял да дойде до нас спонтанно пак както предния път но се бил спрял,тъй като щял да става рано. Значи пак е искал да ме види. После ме попита за колко време отивам в България и като му казах за една седмица той каза, че една седмица го устройвала, един вид да не е повече, аз така го разбрах. По принцип аз имам рожден ден този четвъртък така че се надявам да ми пише тогава, както казваш, защото ще се разочаровам малко ако забрави. Дори имах скрита надежда да ме изненада по някакъв начин за рождения ми ден. Не че толкова държа на това, но просто искам да усетя че държи на мен. Дали той ще измисли някакъв начин по който да ме изненада или ще забрави изцяло за това, че имам рожден ден?  Мен това отдалечаване за няколко дни определено ме кара да усетя липсата му и това, че го харесвам, че искам да продължа да работя в Ирландия и да бъда с него. Той дали ще усети нещо подобно тези дни? Аз по принцип си дойдох, за да си почина, да се отърся от всичко, но осъзнавам как мислено съм си там все още, мислейки си за това какво ще се случи като се върна.

Nom

Трудно ще се оттърсиш от това, казвам ти го защото те усещам. Аз ще ти пожелая да си здрава, обичана ида продължиш работата си  в Ирландия, да си щастлива. Трудно ще се отърсиш, мислите ти са за него, Какво се случва?, Той добре ли е? и всякакви подобни. Изненадите те първа предстоят, така че нищо не се знае, мисля че може и да те изненада. И двамата взаимно сте усетили липсата си, а той няма търпение да се върнеш.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019