ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 23, 2021, 08:29:14 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »

ninacherven

Добър вечер,искам само да дам обратна информация момчето с което комуникирахме и се надявах да се получи поне приятелство вече съвсем се отказа от общуването ни,така че явно нищо няма да се получи..

Nom

@ninacherven не бързай, защото това че е спрял да ти пише не означава рекратяване на комуникацията завинаги. До края на месеца трябва да ти пише отново и мисля,че ще ти каже защо е спрял временно. Харесване и привличане има от него към теб,  симпатия,  така че мисля,че комуникацията Ви ще продължи  съвсем скоро. Възможно е да има някакъв проблем, който временно да го спира.

ninacherven

Цитат на: Nom в ноември 25, 2020, 10:24:47 pm@ninacherven не бързай, защото това че е спрял да ти пише не означава рекратяване на комуникацията завинаги. До края на месеца трябва да ти пише отново и мисля,че ще ти каже защо е спрял временно. Харесване и привличане има от него към теб,  симпатия,  така че мисля,че комуникацията Ви ще продължи  съвсем скоро. Възможно е да има някакъв проблем, който временно да го спира.
Благодаря

Sun

Здрявей Nom,вие казахте,че ме виждате във връзка с друг мъж,с който ще работя,кога ще се случи това и ще бъда ли щастлива с този човек?В личен план не съм удовлетворена и от години мечтая да срещна точния за мен човек,но не знам дали такъв съществува.Благодаря

Nom

@Sun почти винаги казвам от 3 до 6 месеца, защото със сигурност на работното ти място ще има промени. мМоже и да настъпи радикала промяна като в един момент да намериш нова работа, и от там  също да се появи нов човек, но кога много трудно бих моглада кажа. В любовта винаги има изненади, азз също нямам чоек до себе си, от години. Любовта е там и идва, когато най-мако очакваш.

Nom

@[email protected] Честит рожден ден, бъди здрава, щастлива, усмината и влюбена с късмет и успехи във всяко начинание!

[email protected]

Цитат на: Nom в ноември 24, 2020, 06:58:41 pmТрудно ще се оттърсиш от това, казвам ти го защото те усещам. Аз ще ти пожелая да си здрава, обичана ида продължиш работата си  в Ирландия, да си щастлива. Трудно ще се отърсиш, мислите ти са за него, Какво се случва?, Той добре ли е? и всякакви подобни. Изненадите те първа предстоят, така че нищо не се знае, мисля че може и да те изненада. И двамата взаимно сте усетили липсата си, а той няма търпение да се върнеш.
@Nom, здравей отново, извинявай, че досаждам пак, но исках само да ти кажа че това момче не ми честити рождения ден днес... много се надявах, видях няколко пъти че е на линия във Фейсбук... Дали е забавил? Ще ми пише ли? Доста ме натъжи, аз много се бях постарала за неговия рожден ден, бях му честитила в полунощ още, а той от 6 дена вече не ми е писал.

[email protected]

Цитат на: Nom в ноември 26, 2020, 08:45:27 pm@[email protected] Честит рожден ден, бъди здрава, щастлива, усмината и влюбена с късмет и успехи във всяко начинание!
@Nom, благодаря!

Nom

Не си развалявай вечерта с негативни мисли. Дори и да не успее днес,  като се върнеш евентуално ще те поздрави,  може да е бил възпрепятстван, да не е имал възможност днес, всичко се случва.Не се натъжавай, имаш рожден ден, порастваш, а това не е повод за сълзи, той не е забравил. Всичко се случва.

[email protected]

Цитат на: Nom в ноември 26, 2020, 09:12:01 pmНе си развалявай вечерта с негативни мисли. Дори и да не успее днес,  като се върнеш евентуално ще те поздрави,  може да е бил възпрепятстван, да не е имал възможност днес, всичко се случва.Не се натъжавай, имаш рожден ден, порастваш, а това не е повод за сълзи, той не е забравил. Всичко се случва.
Права си, @Nom, най-малкото което е знам че няма какво да направя. Но понякога е трудно да контролираме емоциите си. Особено като знам, че той мн често влиза във Фейсбук, виждам го на линия. Знам, че няма как да не е видял, че имам рожден ден. Надявам се много все още да ми пише, но едва ли. По принцип си мисля, че от такива малки неща понякога може да разбереш един човек колко държи на теб. А в момента имам чувството, че е забравил, не само рождения ми ден, но и  мен като цяло..Но според теб той по-скоро е зает и не е забравил?

Nom

Вечерта е към края си, наслади  се и не се дерзай. Може и да е забравил, и да те потърси на по късен етап. Наслади се на празника си,  ако се върнеш в Ирландия и там се надявам да се видите. Но може и да се сети и късно и друг ден, може и да е ангажиран. Всичко се случва. Не си забравена от никого,  времето ще покаже даи тй наистина държи на теб, но настрой се положително,  според мен по късно ще ти потърси, ако не тази вечер, то  и в друг ден. Не вярвам да те забрави.

Reni7

Здравейте,бих помолила да погледнете за мен, намирам се в много труден период. Имам страшно неразбирателство с родителите си. Ще се оправи ли това положение, просто не се издържа вече. Ренета-20.11.1984

Nom

Цитат на: Reni7 в ноември 27, 2020, 12:03:29 pmЗдравейте,бих помолила да погледнете за мен, намирам се в много труден период. Имам страшно неразбирателство с родителите си. 
Предстои ти да получиш известие и помощ именно от човек от далече, който ще ти помогне да изгладите отношенията си с близки хора. Труден период, който с чужда помощ ще премине , спор за пари  ,  подялба и подобни,  има може би при Вас, но до 6 месеца ще се разберете. Предстои  стабилизирне натношения, но бавно. В семейството има ролем с арите,  или нещо по добно.

Wisteria

Здравей @Nom!
В момента закъсах здравословно. Дали ще оздравея. Благодаря предватително!

Nom

Цитат на: Wisteria в ноември 27, 2020, 12:52:08 pmВ момента закъсах здравословно. Дали ще оздравея. Благодаря предватително!
Избягвам въпросите за здраве, ще се почувстваш по добре до 2 седмици.

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020