ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 16, 2021, 12:27:46 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »

Wisteria

Цитат на: Nom в ноември 27, 2020, 01:18:34 pmИзбягвам въпросите за здраве, ще се почувстваш по добре до 2 седмици.

Благодаря!

Nom

@Reni7 човек от далече, скоро ще получиш известие от него, ще помогне споровете и проблемите да останат назад. Проблемът е свързан с пари вероятно единият има повече дугият по малко или няко на някого нещо дължи, но този човек ще помогне за сравяне на кризата в семейството. Проблемът трябва да бъде преодолян в идващите 6 месеца.

Psyxodelia

Здравей, Nom.
Би ли погледнала за мен и семейството ми?
Днес съм рожденничка :)
Всичко ще бъде ли наред с дъщеричката ми и между мен и съпругът ми?
Кога ще успея да отслабна и да си върна тялото от преди бременноста? Много ми тежат тези 17кг и се чувствам много зле.

Nom

@Psyxodelia въпросът дали всичкоще е наредмежду теб и мъжа ти не го разбрах с детето да, ти бъди жива и здрава, силна, щастлива и обичана. До 1година се надявам да върнеш нормалното си тегло. Кога не мога да кажа, въпросът ми е необичаен и е трудно дадам прогноза. Не се чувствай зле, а щастлива не само защото имаш рожден ден. Имаш детензце, а то ще бъде живо и здраво.

Psyxodelia

@Nom, благодаря ти. Дали мъжът ми ме обича и дали ще бъде до мен и дъщеря ни? По-скоро това ме вълнува. За килограмите, дано се окажеш права и по-бързо да върна формата си от преди. Благодаря ти за куража и пожеланията!❤

S

Здравей Nom, от дълго време съм сама, а вече не съм много млада. Ще срещна ли подходящ човек за сериозни взаимоотношения и семейство?

[email protected]

Цитат на: Nom в ноември 27, 2020, 12:34:03 amВечерта е към края си, наслади  се и не се дерзай. Може и да е забравил, и да те потърси на по късен етап. Наслади се на празника си,  ако се върнеш в Ирландия и там се надявам да се видите. Но може и да се сети и късно и друг ден, може и да е ангажиран. Всичко се случва. Не си забравена от никого,  времето ще покаже даи тй наистина държи на теб, но настрой се положително,  според мен по късно ще ти потърси, ако не тази вечер, то  и в друг ден. Не вярвам да те забрави.

@Nom, той ми писа в крайна сметка точно в края на вечерта, постна ми пожелание за рождения ден на стената във фейсбук. Но това което ме притеснява е, че не ми е писал лично съобщение вече от една седмица откакто не съм в Ирландия. Той по принцип знае кога се връщам, дали защото бях в почивка, не е искал да ме притеснява? До сега не се е случвало да не ми пише толкова дълго време. Ще се видим ли тези дни с него Ще има ли някаква промяна в отношенията ни като се прибера в положителна посока, както беше казала че ме очаква с нетърпение?

Nom

@Psyxodelia скоро ще получиш признание от мъжа ти. Няма пречки да бъдете заедно,  имате дете и освен това той ще ти помага и ще бъде твои приятел. Ще бъдете щастливи заедно.

Nom

@[email protected] съжалявам като го кажа - праиш от мухата слон. Дали съобщени е или на тената значение няма човека те е уважил, успокой се и наистина не прави за единия поздрав от мухата слон. Мисля, че ти готви изненада в Ирландия за сега няма да миа промяна.

Nom

Цитат на: S в ноември 28, 2020, 03:28:10 pmот дълго време съм сама, а вече не съм много млада. Ще срещна ли подходящ човек за сериозни взаимоотношения и семейство?
Да до 6 месеца. Човек който за теб ще бъде идеален, и ще си приличате и по интереси и е възможно да е свързан с работно място и да е подобна професия, един град и един квартал.Ще имаш стабилни отношения, изненадващо запознанство, но ще си паснете един на друг много. Наистина в бъдеще брак до окоро 2 години.

CrystalHeart

Имам едни отношения с А.А. от края на лятото. Отначало всичко беше добре, взаимно привличане, впоследствие започна сякаш да ни неглижира отношенията, а аз през цялото време съм била аха да се съглася да сме си заедно и после се отказвам заради някоя негова постъпка. Имам чувството, че ме лъже. Снощи наш общ приятел ми каза, че когато той наистина харесвам някоя, се държал като дете малко. През юни-юли пък имах връзка с една стара любов П.И., но работата с него е от дистанция, като замина и се отдалечи емоционално сякаш, изобщо не ми изглеждаше ангажиран по какъвто и да е начин и затова си позволих да дам шанс на А.А. да се опознаем. П.И сега напира пак за обновяване на нашите взаимоотношения, въпреки че му се изповядах, че съм се натискала с друг. Струва ми се,че и двамата са със задни мисли... Въпросът ми е - имам ли шанс за сериозна любовна връзка с някой от двамата и изобщо струва ли си да се занимавам с някой от тях?

[email protected]

@Nom, благодаря много! Ще се опитам да бъда по търпелива и да не прибързвам със заключенията. Много ще се радвам да бъдем заедно.

Nom

@CrystalHeart Считаш, че мечтите и целите са рухнали, но не. Приятелско рамо за да вървиш нагоре. Внимание към хората, с който общуваш и работиш, но гледайки сънищата ти мисля че П.И ще подновите контакт. С вего ще вървите напред и ще имаш приятелско рамо за да превърнеш рушащите се стъбища в един успешен път на горе. Ще бъдете приятели и не само. Удспех в любовта, приятество и надежден човек до теб. Мисля, че това е П.И.

Tanitka

Здравей,@ Nom!Ще те помоля ако може да видим,ще се върна ли на същата работа след извънредното положение и другия ми въпрос е ще има ли развитие връзката ми е човека до мен,? Благодаря,предварително

Nom

@Tanitka ще се върнеш но се пази, много и не се въвличай в интриги. Някой може да се опита да ти навреди, и да загубиш нещо ценно. Лоши очи, завист, само че ти си по хитра от това. Някой иска твоето място.

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020