ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 23, 2021, 09:37:21 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »

[email protected]

Чак в неделя ли?  А до тогава дали ще ми пише? Не мога дори да разбера с какво зает, при положение че не прави нищо. Беше казал, че като имал съквартирант за известно време му били по трудно да го оставял сам, но за мен това са глупости. Сякаш когато има някой около него, не се сеща за мен изобщо. Най ме боли от това, че понякога имам чувството, че няма никакъв интерес какво правя или как съм.. Аз също не му пиша, но имайки предвид ситуацията, в която сме мисля че той трябва да е този който да ми пише. Искаш да кажеш, че ако спра да се виждам с него ще ми е по-добре?
Относо работата, одобриха ме за новата позиция с постоянен договор и оставам тук за сега. В началото си мислех, че ще е хубаво да остана и заради това момче, но сега в момента не мога да се зарадвам много за това че оставам. Сякаш ако си бях тръгнала, щях по лесно да се отърся.

Nom

Радвай се на работата,времето ще покаже но аз си мисля че ще се изясните. И ще бъдеш щастлива. Ще ти пише имай търпение вярвам че ще се изясните.

littlemiracle

Благодаря @Nom,
Какво ще се случи между мен и Е.?

Nom

Цитат на: littlemiracle в януари 12, 2021, 08:01:31 pmКакво ще се случи между мен и Е.?
Отдалечаване ще има. На единия от двамата предстои с път, бели да избяга от другия,път отдавна плануван. Това ще предизвика скарване и тъга. Мъжа Във връзката рчиска ново начало надалеч.

Nom

@smile  до лятото ще имаш нова работа. Незнам до колко тя ще е стабилна, но мъж ще ти помогне, близък човек. Е то ще ти е необходима малко хитрост. Женен мъж ще ти помогне за да започнеш нова работа. За нова връзка за сега нищо не мога да кажа, струва ми се че ще се влюбиш в мъж който има.някакъв проблем. Възможно е да се занимаваш с гледане на хора и да се влюбиш в.човек, на когото помагаш.

lina-lina18

Цитат на: Nom в януари 12, 2021, 12:19:01 pmШанс има. Нищо не е загубено. Става дума за подновяване на отношенията и отново да бъдете приятели . Ново начало по между Ви без сериозни отношения. Очаквайте известие от него дали ще бъдем заедно, трябва да те потърси за.изяснямане.
за сега не го търся ,  чакам той да го направи , наистина много ви благодаря за времето което отделяте, вие сте първя човек който позна толкова неща , бъди жив и здрав  :)

KIARA

Здравей, @Nom! Много ще съм ти благодарна, ако ми гледаш на карти. Имам нужда от насока какво да предприема, за да се появи човек в живота ми за сериозна връзка. Да сменя ли работата и града, в който живея? Почти не се срещам с хора извън работата и вече няма никакви изгледи нещо да се промени. Какво има нужда да променя в живота си, за да си намеря мъж? Благодаря!

Nom

Аз искам някой да.ми отговори Как да продължа? След последния отказ за работа,.с позиция която много харесвах, свързана с хобито ми.  15години си търся мястото. Чувствам че не съм аз. И Как да продължа? Тъжна и разочарована съм.

Morena

Цитат на: Nom в януари 13, 2021, 11:52:15 amАз искам някой да.ми отговори Как да продължа? След последния отказ за работа,.с позиция която много харесвах, свързана с хобито ми.  15години си търся мястото. Чувствам че не съм аз. И Как да продължа? Тъжна и разочарована съм.
Предстои ти ново начало. Промяна голяма житейска.
Ключът е в твоите ръце.
Промяната е за добро и положителна.
Ако искаш промяна само ти си способна да я извоюваш.

Може ли за мен да теглиш до март какво ме очаква

Nom

@Morena вероятно ще напуснеш сегашната ти работа, и предстои ит преместване в нов дом по скоро ще отидеш в друг град по непознат за теб и някакво ново начало. Очакваш известие ще го получиш това, което имаш да взимаш ще го получиш. Нов договор, възможна е самостоятелна заетост в познат за теб бранш. По скоро твои бизнес. Изпитание предстои за да успееш ще ти трябват определени умения и трябва да се справиш с изпит.

Nom

@KIARA промяната зависи от теб. Не си готова, не си преодоляла онзи мъж с другата жена като че ли. Да да се влюбиш отново всичко зависи пот теб. Заради болезнени спомени от миналото все още не се готова, аз винаги казвам любовта е там където най малко я очакваш.

Nom

Здравей,@Morena 
 Исках да те питам още вчера, за онази жена високата с изрусена коса,на висок пост. Познавам я 15 години, но дали.ще се видим, говорим, разрешаване на.проблеми. Незнам, ти какво мислиш?

[email protected]

Цитат на: Nom в януари 12, 2021, 06:17:46 pmРадвай се на работата,времето ще покаже но аз си мисля че ще се изясните. И ще бъдеш щастлива. Ще ти пише имай търпение вярвам че ще се изясните.
@Nom, здравей отново! С това момче се видяхме всъщност още в същия ден когато ти писах последно във вторник. Той ме покани на рожден ден на неговия съквартирант вечерта. Аз отидох, но се чувствам много объркана отново в момента. Първонавално всичко беше нормално, играехме разни игри, което може би звучи малко детинско за хора на нашата възраст. Играхме на тази игра истина и предизвикателство, която провокира някои не много приятни моменти за мен. С него бяхме близки в началото, дори трябваше да ме целуне веднъж пред всички, но малко по-късно след като вече бяхме пийнали повече, аз започнах да ревнувам от едно момиче, което беше постоянно около него. Имаше някакво предизвикателство, в което той трябваше да я целуне и когато видях това, моментално станах и казах че си тръгвам. Той ме последва, говорихме навън сигурно около час, но понеже бях леко пияна не помня всичко, за което много съжалявам. Помня че той ми каза, че причината заради която я е целунал е била че аз целунах неговия приятел преди това, но това беше уж част от 'играта'. А аз го направих само защото тя беше постоянно около него. И му го казах, казах му че го харесвам, казах му че ми е тъпо че не ми беше писал няколко дни подред след като прекара нощта в нас. Той каза, че не искал да ми бъде гадно и не му била това целта. Каза, че и той ме харесва, но не знае готов ли е за връзка и разни такива. Хем се радвам, че говорихме, хем имам чувството че не знам какво ще стане от тука нататък. Накрая просто моето такси дойде и неговия приятел беше дошъл да ни търси. На другия ден си писахме съвсем малко, той ме пита дали съм се прибрала успешно, аз каза да и му казах че май съм казала много неща предната вечер, които може би е по-добре да бях казала в трезво състояние. Той само ми отговори да не се тревожа за това и че съм обяснила всичко много добре. Какво ще стане сега от тук нататък? Дали ще продължим да се виждаме? Дали той ще иска да имаме връзка или обратното, ще се избягваме вече? Не знам дали факта че му казах истината го изплаши или зарадва или обърка?

Nom

Ще потърси обяснение от теб. Добре си му казала истината. Ще последва период на.мълчание от негова страна. Не е готов за връзка, сам ще ти покаже какво следва. Няма да има раздяла, а размисли. Добре е да поговорите в нормално състояние не пияни. Не се е изплашил. Времето ще покаже. Ще се виждате пак. Ще излизате но нещо сериозно.

[email protected]

Благодаря, @Nom! А този период на мълчание дълъг ли ще е ? Няколко дена, в които няма да се видим или повече? Защото това да не знам какво става, ми е много трудно. По-добре е за момента аз да не правя нищо, а просто да чакам както ти казваш той да ми 'покаже' какво ще стане. Искаш да кажеш, че ще стане нещо по-сериозно между нас ? Радвам се ако не се е изплашил, но се надявам много и той да изпитва същото. Малко се притеснявам от това, че се държах малко ревниво все едно съм му гадже и ме притесни да не го отблъсне това, но просто нямаше как да реагирам спокойно. Притесних се да не се случи нещо между него и това момиче онази вечер.

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020