ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 23, 2021, 08:11:24 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »

Nom

Наслади се на работата се,  остави съдбата да  каже какво предстои.

Nom

@[email protected] той ще те потърси за да ти иска обяснение за.държанието ти. Моят съвет е да се изясните в нормално състояние и не пили. И двамата трябва да обмислите всичко. Нормално е и да ревнуваш. По сериозно не виждам да стане, той аз повече несериозен го усещам. Пак ще има.флипт, излизане, всичко както досега.

KIARA

Nom, много ти благодаря! Наистина не страдам вече за минали неща. Но просто не се появява нов човек. Картите нищичко ли не подсказват какво да предприема, за да срещна нов човек?

Nom

Мисля че трябва да се промениш сама ти... А и си мисля че те първо може би март-април ще се появи нов човек, пълен, тъмнокос. По възрастен от теб.

KIARA

Nom, благодаря! А какво трябва да променя в мен? Аз това не мога да разбера и за това имам нужда от насока.

Nom

Цитат на: KIARA в януари 14, 2021, 10:46:31 pmА какво трябва да променя в мен? Аз това не мога да разбера и за това имам нужда от насока.
LДо лятото трябва да имаш човек до себе си. Ще бъдеш приятно изненадана от мъж, който ще те заговори след работа. Той и преди те е виждал, но ще те спре и заговори. Нечие сърце бързо ще затупти от внезапно появили се тръпки. Така може би ще се влюбиш отново.

[email protected]

Цитат на: Nom в януари 14, 2021, 09:08:59 pm@[email protected] той ще те потърси за да ти иска обяснение за.държанието ти. Моят съвет е да се изясните в нормално състояние и не пили. И двамата трябва да обмислите всичко. Нормално е и да ревнуваш. По сериозно не виждам да стане, той аз повече несериозен го усещам. Пак ще има.флипт, излизане, всичко както досега.
Благодаря ти много, @Nom! Надявам се наистина да имаме шанс да поговорим с него и да мога да мога най-вече да разбера той как се чувства, защото това не ми стана много ясно в крайна сметка. Само се притеснявам от това да не ме отбягва сега и да не се видим скоро или изобщо. Много се надявах понеже днес е петък или като цяло през уикенда да се видим. Дали ще ме потърси? Имам чувството, че преди празниците бях почти го отписала и забравила, особено след като се бях ядосала за рождения ми ден. Не знам какво се случи след като се върнах. Чувствам се виновна за онази нощ, която прекарах с него миналата седмица. Сякаш от тази нощ всичко започна отново за мен, имам предвид относто чувства и всичко. Дори като работя стоя и си мисля цял ден за него, гледам дали ми е писал и така..

Nom

Вредиш си. Ти толкова много искаше тази работа, сега е време да се радваш. Времето ще покаже, но не гледай нон стоп пише или не, затвори социални те мрежи. Времето ще покаже, не е трябвало да спите заедно с извинение. Малко детинско поведение, до края на другия уикенд трябва да те пише. Защо не се радваш за.работата? Аз вярвам че всичко ще се нареди и ще те потърси.

[email protected]

@Nom, ами мисля, че не мога да се зарадвам за работата, защото сякаш подсъзнателно исках да остана в Ирландия заради него. Мислех, че и той го иска, тъй като все повтаряше, че не иска да си заминавам. Вярвах, че след като остана нещата ще се променят, но не знам. Ще се опитам да послушам съвета и да оставя да видя какво ще се случи. Може би ако бях срещнала някой друг, щеше да е по-лесно, но и самото работене от вкъщи не помага много. Той беше човека, с когото се срещах най-много през последната половин година.

Nom

Те първа се надявам да имате още много срещи. И с още много хора да се запознаеш, времето лекува. Ти обаче трябва да вървиш напред. Аз вярвам че ще се изясните обаче. Нова година, нови неща предстоят.

no_name

@Nom, утре имам среща с брокер за огледи на апартаменти. Брокера ми се казва Хр. Ще си наема ли най - после нещо ? Според теб как ще мине ?

Nom

Ами ще обиколите няколко места, който той ти покаже. Вероятно няма да харесаш нещо от пъ.вия.оглен, наемите ще са високи. Ще имате още срещи до края на месеца[email protected]_name

no_name

@Nom, току що ми се обади брокерка от друга фирма за недвижими имоти. Младо момиче... в процес на разговора като разбра, че ще си отварям магазинче ми предложи да ми помогне с избор и на помещение и да ми даде информация. Тъй като имала позната която държи подобен магазин и знаела на кои места няма подобен магазин и беше много ентусизирана да ми помогне... Каза, че много си държи на клиентите. Утре иска да се видим. Искрена ли е ? Аз много се учудих !

Nom

@no_name момичето си търси клиенти, събира опит . Знае няколко места за магазин подходящи, водила е и други клиенти също. Ако имаш възможност опитай да бъдеш на двете срещи.

крека

Привет, И. рязко спря да звъни и отговаря. Това за мен е несериозно. Какво цели?

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020