ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »

Morena


Zvezdichka06


Nom

@Morena тази година дали ще мога да пътувам, това се опитвам от 2019, тогава проблем със столична агенция, който провалиха моя идея за пътуване за юбилей. Дали най накрая ще разберазащо така и не можах да направя резервация тогава ими казаха да чакам отговор, обаче аз си чакам няма такъв! 
Благодаря!

no_name

@Nom, предстои ми отново среща по работа с Н.22г. Предния път останах доволна. Сега ще успеем ли пак да свършим работа заедно ? Става дума за наемане на помещение за магазин.

Nom

@no_name той ще те изненада. Проучвал е вариантите предварително, но мисля че е избрал това на което ще ти донесе и ще ти хареса и мястото. Наемането ще е с негова помощ. Наем, който те устройва.
В смисъл абсолютно по възможностите ти. Добра работа предстои с него. Той ще свърши всичко.

petii

Здравейте @Nom! Можете ли да ми кажете в скоро време дали има възможност майка ми да започне нова работа? Има определено място към където се е насочила, но не е сигурна дали да отиде и да пробва още тези дни или да изчака още малък период от време? Благодаря Ви предварително.

Nom

Да отиде и да опита. Сама ще се убеди,.че това  място чака нея. Има страх, че няма да я одобрят, но ще получи мястото. Тя сама ще почувства, когато е готова да отиде и да пробва. Мисля че ще получи мястото. Успех на майка ти @petil.

petii


Morena

Не ти излиза да пътуваш в близко време.

Теглих ти ще имаш ли нови поръчки..

Да, повод за радост. Празник ти предстои някакъв. Пари ще получиш след празник.

Ще имаш ли предложение за работа?
Ще имаш до месец покана от. млад мъж. Ще отидеш на интервюто. Мисля, че повече от един ще е интервюиращия.
Съвет. Не се притеснявай. Бъди позитивна и спокойна.

За мен може ли да ми теглиш за курса и изпита.
Ще имам ли предложение за работа до септември.
И нов мъж ще се появи ли скоро.

Благодаря

Nom

До есента трябва да вземеш книжката. Ще имаш помощ от мъж, който ще усети че се притесняваш и те е страх. Ще имаш още запитвания по бизнеса ти, скоро ми се струват приходи да идват към теб. Разговор с човек от миналото ти, който прави всичко възможно да се опита отново да бъдете заедно. Малко е несериозен. ще имаш запитвания,  и отовност на хора , за сега мъж и жена да направят поръчка. За сега нов чъж не се очертава.

KIARA

@Nom, моля те гледай ми дали ще се видя скоро с мъжа, който ме вълнува. Ще се случи ли нещо между нас?

Nom

@Morena ти си права за среща в сграда  свързана със здраве, за високата жена ,за която писах. Единствено незнам кога ще бъде тази среща. 

@KIARA  благодарение на твои познати , ще имаш среща с този мъж. До две седмици. Ще се случи, ще разбереш че си влюбена още след тази среща. Момчето те харесва. Може и на стигнете до интимност.

pretty

Честит празник @Nom !

Ще има ли промяна в личен план тази година?

Desinkata2017

Здравей @Nom ! Страшно много се извинявам за нахалството, но когато имаш време би ли погледнала връзката ми с Кристиян ще я бъде ли?
Пак се скарахме и не знам вече какво да правя ..

Nom

Няма.да я бъде. Планиране на пътуване от негова страна. По този начин иска да се отдалечи от теб. Като че ли иска да се отдалечи. Ще получиш вест от него, за.заминаванито му и то след като вече е направил тази крачка. Иска ново начало, някъде по другаде. @Desinkata2017