ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »

Anjelina123

Ще пиша задължително да кажа какво е станало. Преди 2 дни го видях за първи път от 20 години, той ме поздрави а аз не го познах и сега много ме е яд, че немога да го намеря и затова се надявам и чакам поне той да може и да ме намери в соц мрежи.

Slunchev

Здравей Ном, благодаря ти много, че ми помагаш. Надявам се да намериш работа и ти.И да се оправят при теб нещата. Искам да попитам, дали ще имам истинска любов...много време ли ще мине...Защо все мисля за Я., дали тя няма да се появи отново.Ако се появи другъ момиче сигурно ще се спася оттова

Nom

Вече съм ти писала за истинската любов. 
Просто върви напред, и аз нямам човек до себе си, а истинската любов ме излъга. Понякога се сещам. 
На някакво събиране може би ще се запознаете. Надявам се до лятото да иамш човек до себе си. 
За себе си не искам да говоря. 
Благодаря ти.
@Slunchev

Ines Said

Здравей Nom , дава ли ми се в бъдеще да живея отново в чужбина ?

Nom

Да, вероятно до края на тази година. 
Но няма ад вземеш решението сама, а човек с когото вероятно си живяла в чужбина, приятел, близък ще ти помогне, въпреки сложната пандемична ситуация. С него ще имате стабилизиране на отношеният, имал е чувства към теб, но ти си си тръгнала.  Ще възтановите контакт. Той ще направи крачка, определено някак си не ти се седи тук, до края на годината ще си в чужбина, като че ли тук не се чувстваш добре. @Ines said

Ines Said

Цитат на: Nom в април 14, 2021, 02:53:08 pmДа, вероятно до края на тази година.
Но няма ад вземеш решението сама, а човек с когото вероятно си живяла в чужбина, приятел, близък ще ти помогне, въпреки сложната пандемична ситуация. С него ще имате стабилизиране на отношеният, имал е чувства към теб, но ти си си тръгнала.  Ще възтановите контакт. Той ще направи крачка, определено някак си не ти се седи тук, до края на годината ще си в чужбина, като че ли тук не се чувстваш добре. @Ines said
Благодаря Nom , това ми дава надежда за едно по-добро бъдеще :) Бъди здрава

Anjelina123

Здравей @Nom, ако е удобно може ли да хвърлим пак едни карти за мен и В., все още няма никакви изгледи, че ще се намерим някога. Моля те кажи какво се случва. Сеща ли се за мен, търси ли ме, ще си пишем ли в близки дни. Много благодаря и се извинявам, че пак те притеснявам.

Nom

Прогнозата ми е негативна. Не очакавй да те потърси повече, ма ли те слуайна среща, просто случайна, и от там нататък всеки е продължил по пътя си. Има чистоприятелски намерения и въпреки че знае че очакваш комуникация такава няма да има. Няма да ти пие , имаш заблуждения, за него това е било изненадваща среща, но на татък зависи от него. В близки дни няма да има комуникация. 
@Anjelina123

mery_j

Здравейте! Дава ли ми се да създам семейство и кога ?

mery_j

ЗДРАВЕЙТЕ! ИСКАМ ДА ВИ ОПИТАМ ДАЛИ ЩЕ СЪЗДАМ СЕМЕЙСТВО И КОГА ?

Nom

Възможно е още тази година да срещнете човек за Вас, първоначална комуникация из социалните мрежи, а на по късен етап и среща. Харизматичен мъж с д 10 години разлика от Вас, симпатичен, висок. Той ще Ви заговори,  и постепенно ще се получи ново приятелство. Той няма да има брак до сега, но ще имате всеобщи планове , семейство би трябвало да имате до 3 години. Мисла че ще трябва да се преместите в неговия град, което за него ще е по добре. Ще имате есмейство, плановете за брак ще започнат горе долу 6 месеа след запознаството Ви.
@mery_j

mery_j

БЛАГОДАРЯ ТИ!
ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МНОГО МЕ ЗАРАДВА :)

Аве

Здравей, Nom! Бих искала да питам за приятеля ми И. Вече близо година сме заедно. Той живее далеч от града в който живея аз. Не се виждаме често, но се чуваме всеки ден. Обсъждаме да живеем заедно. Очертава се той да дойде при мен и да живеем в квартира. Питането ми е дали ще стане така? Той говори дори за сватба. Аз също го искам и то много. Ще създадем ли семейство с И. и ще бъдем ли щастливи? Благодаря!

Nom

Квартирата не е най добрият вариант. Струва ми се много като разход и нещата към нея като прибавиш. 
Колеблив е твоят приятел и е малко преувеличен в думте за сватба.
Мисля че няма да стане така, както го мислиш,  ще живеете заердно до есента. 
Но квартирата е някак скъп вариант. 
Помислете да бъдете някъде където ще е най добре за Вас без хазяи. 
Няма пречки да бъдете семейство, вие исега сте щастливи, скоо ще се видите и ще имате възможност да говорите точно за жилище. Чудесно е да намерите вариант, който и двамата Ви устройва. 
@Аве

lina-lina18

Здравей те , наскоро се запознах с едно момче за сега само си чатим и говорим много често, той постоянно казва че ме харесва но не знам дали е така неговото име започва с Й той е на 22 зодия скорпион
Бих искала да попитам има ли смисъл да продължа да имам контакт с него или е само загуба на време?