ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »

Nom

Ще си смени работата @Summurtime много скоро брат ти.  Ще получи възможност за повече пари и място, което ще му носи удовлетворение и ще е щастлив там. Може би до края на юни ще има възможност за промяна брат ти. Мисля че много близък човек ще му помогне по отношение на работата.

Anjelina123

Но той до сега не ми е писал. Значи да очаквам да пише. Просто се чудех дали аз да пиша първа или да чакам той д го направи. Тази нощ сънувах мн странен сън.Сънувах, човек от миналото с когото имах връзка Й. С него някак не по тръгнаха нещата. Отдалечи се от мен без обяснения, просто спря завинаги да говори с мен. Този сън беше много истински. Явно между нас има не иска за и неща.

Nom

Има неизказани неща и незавършени между вас и Й. Но според мен ще имате продължение на отношенията с В. 
Мисля че той.ще направи крачка, изчакай. 
Успокой се най вече. Нещо имаш някакви тревоги,  всичко ще бъде наред! @Anjelina123

Byba

Здравей, Ном. Би ли погледнала при възможност предстои ли ми запознанство/ връзка? Благодаря

DreamE

Здравейте NOM. Бих искала да попитам дали ще получа работата на договор, за която кандидатствах и какво да очаквам от връзката си с Т?

Благодаря за отделеното време.

Slunchev

Здравей Ном, а моят кадър защо крие родителите си? спира камерите като са там, защо го прави?

Nom

@DREAME до есента най вероятно ще попаднете на позиция подходяща за Вас, за този договор има избран кандидат, вие сте оставена резерва ако той се откаже, но засега мисля че това не е вашето място. Малък е шанас,  струва ми се че няма да получите договора, но надеждата умира последна,  Изчакайте сроковете  кото са Ви дали. Просто изчакайте, Т. дъщо ще ес опита да Ви помогне чрез негови познати обича Ви и ще направи всичко за Вас. Ще сте щастливи , зобр и хармонични отношения. 

@Slunchev не на всеки въпрос имам отговор аз, те незнаят вероятно че той почва работа и освен това най вероятно нещо не им харесва на тях като родители. Тук има нещо което обаче аз няма как да знам, някакъв страх, у кадъра ти, поговори с него, тинай добре можеш да разбереш.

DreamE

Nom, много благодаря за отговора. Извинявам се, че още Ви отнемам от времето, но бихте ли ми казали дали ще остана в Агенцията, в която работя и през 2022 година и моят втори въпрос е за моята сестра: да кандидатства ли пак? Ще успее ли?


Nom

@DreamE Ако сте вие работещ в Агенцията до края на годината ще бъдете на работа там, според мен още есента ще се наложи да смените работното място. 
Сестра Ви за къде кандидатства?
До 2022 има време и до тогава със сигурност ще намерите нещо по добро- 
Няма да сте в Агенцията.

Slunchev

Е те знаят, дойдоха да го докарат и вземат с колата. И от какво пък да се страхува той?

Nom

Няма как да знам и защо спира камерите, знаеш че няма как да ти отговоря, пък и ти трябва да говориш с него @Slunchev 
За камерите, има ли от какво да го е страх, просто говори с него, каквото си ме питалмен, питй и кадъра ти! 
@Slunchev 

@Byba Не усещам нова връзка, поскоро някакво приятелско  и интимно запознанство. Човекът търсиизвестни забавления но не сериозно, и не търси сериознавръзка, настроен е приятелски, мисля че Ви трябва малко почивка, не сте готова за ново начало в любовта, макар че Ви се иска. По вързастен мъж, но някак Вие ще го отблъснете след кратк разговори и може би среща.

DreamE

NOM, Благодаря Ви за отговора. Занимавам Ви за последен път с мен. Ще променя ли местожителството си през 2022 година?
Сестра ми кандидатства за високо отговорна работа в София.

Nom

@ DreamE не ме притеснявате. Сестра Ви няма да спечели мястото, това място не е за нея колкото и да и се иска  Разбирам че е за добри пари но няма квалификация и опит. Ще и предложена друга позиция. Вие няма да промените местоживеенето поне на ли години още.

Nom

@ Summertime брат Ви ще се запознае с очарователна жена която ще бъде от работата му в бъдеще. Ще излизат заедно, той ще я хареса, ще има взаимна симпатия, тя няма да е пряко свързана с това което той ще прави. В една сграда ще се запознаят. Има шанс, но има някакви прекалено по силни изисквания.

Morena

Здрасти, Ном.

Имам въпрос. Да говоря ли с колегата за работа? Имат свободни позиции...