ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »

Morena

magsita15, лятото ви очакват доста разговори, комуникация.
Ще загърбите старите проблеми и емоционален багаж. Ще се захванете с нещо ново, което ще ви донесе пари. Не знам дали се обучавате или вие обучавате хора. Това излиза близко бъдеще.

KIARA

Nom, би ли ми гледала отново за любов? Момчето Г. явно не се интересува от мен. Вече изпуска втора възможност да се засечем съвсем осъзнато. Ще се появи ли скоро друг, който да се интересува от мен и да положи усилие да се виждаме и сближим? Благодаря!

Morena

Ном, когато имаш време ще може ли да теглиш до началото на септември какво ме очаква?

Остави си въпроси, ско имаш .

Диня

Здравейте Морена може ли да ми хвърлите карти за Р.? Какво да очаквам от този човек и дали да се занимавам с него?Той ли е моят човек? Благодаря предварително.

Tanitka

Здравейте и аз бих искала да питам ще бъдем ли заедно с моя приятел и занапред .? Благодаря предаеително

Sun

Здравей, Nom погледнете за моя познат и младата му приятелка от чужбина,тя си дойде уж за постоянно,той е разведен а тя не е женена,предстои ли им брак и деца или ще се откажат от връзката си?Благодаря

Morena

Диня, в момента говорите ли си? Излиза липса на комуникация ,раздяла. Застой някакъв блян за среща и комуникация.

С какви намерения е?
Човекът трябва да изчисти някакви страхове, тревоги. Може да има страх от обвързване. На растояние сте. Има ли сте комуникация, но е прекъсната. Застой. Не показват развитие и чувства. Нека някой друг да гледа с други колоди.

Диня

Морена, благодаря Ви. С него се виждаме и си говорим почти всеки ден. С две думи излиза, че той няма чувства към мен и нямам шанс с него.

S

Здравейте Ном и Морена. Въпросът ми е страничен, но да ви питам с какви карти гледате? Не мога да гледам, а и намам карти, но ми се иска да си купя и да се опитам да помогна.

Nom

Аз ползвам тези, който са в темата. S

Nom

Morena  до края на юли трябва да вземеш изпита. Положителна промяна свързана.с човек,.който те обича и който ще ти помогне с работа, след път в друг град. 
Той е имал чувства към теб, ще се занимаваш с нещо което обичаш. Ще ръководиш ,ще имаш срещи с хора, нови запознанства. Промяна в ежедневието те очаква. Ще работиш с човек с когото си била и преди.

Morena

S, започни с ленорманд.


Lenormand 
https://www.fiverr.com/namzfonza/do-a-psychic-reading-by-using-lenormand-oracle


Lenormand kipper 
https://www.fiverr.com/iihighpriestess/do-a-kipper-card-reading-for-you

Taro
https://damski-klub.com/horoskopi/karti-taro-magiyata-na-predskazaniyata/

Виж в алиекспрес . Има много видове. 
Избери си каквото чувстваш, че може да се справиш.

Аз чакам да ми пристигнат lenormand kipper. 
В руските сайтове са подробно описани значенията им. 
 За наинаещ препоръчвам ленорманд и класическото таро.

no_name

Nom, от доста време се познавам с Е. Той е по - голям от мен с 8г./кафява коса и очи. Разбираме се много добре, даже бих казала, че сме на една вълна. На моменти ми се струва като, че ме харесва. Какво според теб чувства той към мен ? С каква нагласа е ? 

Nom

Здравей,@Morena
Може ли да видиш.за някакви плащания в близките дни? 
Утре ще отговоря на останалите.

Nom

Здравей no_name
Момчето се държи малко свитичко. Привързан е към теб , но все още чувства че е рано да ти каже че те харесва и е влюбен. Нагласата е след време да имате сериозна връзка, но в момента би искал да сте приятели. Не се чувства готов обаче за сериозна връзка сега.