ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Гледане на карти(Стари гадателски карти)!

Започната от Nom, март 12, 2020, 12:08:05 pm

« назад - напред »

vehtoshar

 Здравейте, Nom.
 В момента не виждам развитие. Проблемите ни се задълбочават.Раздялата ли е решението?
 Благодаря предварително!
 

Nom

Да раздялата е решението е всеки да тръгне по пътя си. Ще видиш светлина едва когато осъзнаеш че тя не е за теб, и че до есента ще имаш стойностен и любящ човек. Трябва да си тръгнеш с гордо вдигната глава. Това вече е.мивало, а напред те очаква нещо по добро vehtoshar

markova1967

Здравейте!
Да попитам кога ще се разделя със съпруга си?Има желание и действие от моя страна,но срещам яростен отпор?
Благодаря!

love_me

Nom извинявай, моля да не ме съдиш, но аз съм МОМЧЕ! Попитах те за еднополова връзка преди малко. Когато ми каза, че раздяла няма да има, взе ли предвид това, че става дума за любов между две момчета? Това което ми каза в началото важи ли са нашата връзка с въпросното момче все още?

Nom

Sun твоят познат не се чувства готов отново а се обвързже, защото се страхувада не се повтори същата ситуаия и отново не дайси боже да преживее развод. Страхува се че ако отново се реши на крачката сериозна връзка, ще бъде наранен и за товапредпочита да не бърза с нов обвързване.

Sun

Благодаря,Nom при мен все още не се е появил предсказания мъж,надявам се  Юли месец да се случи.

Диня

Здравейте, Ном. С Р. ще отидем ли на море заедно? Как ще се развият нещата между нас?

programistkata

Здравей, Ном! Тази година бизнеса ни нещо не върви, проблем след проблем. Може ли да погледнете дали и кога ще се оправят нещата или просто ще трябва да преустановим дейност?
Много благодаря за отделеното време!

Nom

programistkata трябва да разберете какво пречи и какви фактори и събития водят до това да имате проблеми с бизнеса. Според мен в следващите месеци ще постигнете бавен напредък в дейността и ще започнете да се вдигате нагоре. Приятел, който те познава близък ще помогне нещата да се оправят.

Nom

love_me последното ми мнение беше именно за еднополова връзка.

love_me

Благодаря ти, Nom ! :) Помислих, че се обърка, защото използва думата търпелив в женски род към мен, но сега разбирам, че трябва да проявя търпение и ще получа топлина, дом, обич, внимание и разбиране към въпросното момче И. До края на август или началото на Есента ще държа пиша в темата дали това, което ми каза се е случило, но аз вярвам и щом ми каза, че ще е така, така ще е. Ужасно много го обичам и повече от всичко искам това да стане! Благодаря ти отново за хубавите думи и ти пожелавам много щастие! Благодаря, че отделяш от времето си за нас потребителите на сайта!

no_name

" Здравей no_name
Момчето се държи малко свитичко. Привързан е към теб , но все още чувства че е рано да ти каже че те харесва и е влюбен. Нагласата е след време да имате сериозна връзка, но в момента би искал да сте приятели. Не се чувства готов обаче за сериозна връзка сега. "


Nom, ние с Е. от около 14 дена не сме се чували... той мислил ли е за мен през това време ?

magsita15

Здравейте! Имам един въпрос, който малко ме тревожи... Ще успея ли да се оттърся от някои емоционални проблеми от миналото ми?

Ines Said

Здравей Ном , от два дни това момче Д. за което те попитах се е покрило и не показва признак на интерес -  това малко ме озадачава , понеже имахме много хубава среща в четвъртък и си мислех че всичко е наред. Понеже ти спомена че нещата са по - повърхностни , се чудя дали да го безпокоя и да го потърся или да оставя нещата такива каквито са т.е. всеки по пътя си ? Благодаря

trixxx

Здравейте, Nom!
Харесвам много един мъж, който е 10 години по-млад от мен. Има си приятелка (и тя е доста по-малка от него). Изглежда сериозен в отношенията си. Все пак долавям симпатии към мен, макар и да няма нищо конкретно към мен. Аз също съм доста предпазлива. Но предполагам , че се е досетил, че го харесвам. Може ли да видиш дали и той ме харесва и дали ще имаме по-близки отношения.
Благодаря!