Гледане на карти десте катина - page 2 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 2
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 28, 2020, 03:13:00 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти десте катина

Започната от mirela, Септември 26, 2019, 06:59:34 pm

« назад - напред »

mirela

Цитат на: mozila в Септември 26, 2019, 07:45:45 pmЗдравей mirela! Да очаквам ли скоро новини за път от тъмноок ,тъмнокос мъж, ще дойде ли ? Ще бъде ли със сериозни намерения за връзка/брак?
здравейте дали ще може нещо повече да кажете за този човек, говорите ли си, и по голям ли е от вас.

mozila

Цитат на: mirela в Септември 26, 2019, 09:42:25 pmздравейте дали ще може нещо повече да кажете за този човек, говорите ли си, и по голям ли е от вас.
Здравейте, по голям от мен, не бяхме се чували месеци, бях прекъснала отношенията ни, дадох му време да реши и наскоро се обади... обясни ми се, но и отново се скарахме.. виждате ли дали ще дойде скоро както каза, ще се извини ли за думите си ако се обади, и ще иска ли брак...  или просто какви намерения има.

mirela

Цитат на: Margarita123 в Септември 26, 2019, 07:45:59 pmЗдравейте!
Бих искала да попитам, ще си намеря ли работа?
Необвързана съм от дълго време, ще създам ли семейство с мъж?
Благодаря предварително за отделеното време!
здравейте картите показват че ще имате връзка, но няма да е скоро имайте търпение,ще имате шанс да си намерите работа, не спирай те да търсите🙂

mirela

Цитат на: mozila в Септември 26, 2019, 09:45:40 pmЗдравейте, по голям от мен, не бяхме се чували месеци, бях прекъснала отношенията ни, дадох му време да реши и наскоро се обади... обясни ми се, но и отново се скарахме.. виждате ли дали ще дойде скоро както каза, ще се извини ли за думите си ако се обади, и ще иска ли брак...  или просто какви намерения има.
не мисля че е искрен към вас, има нещо което крие от вас, да мисли за връзка но до там двоуми се, бих ви посаветвала да не се доверявате много.

Desinkata2017

Цитат на: Desinkata2017 в Септември 26, 2019, 07:52:42 pmЗдравейте ! Дали би погледнала и на мен?
Въпросите ми са два:
1. Бившият ми приятел ще ме потърси ли скоро? Казва се георги с кафеви очи и коса.
2. Едно момче от скоро започна да ме търси и излизаме от време на време. Дали може да стане нещо сериозно с него или не? Казва се Алекс с кафяви очи и черна коса.
Благодаря предварително за отговорите!

Може ли и на мен да ми отговорите? Благодаря.

Али

Искам да попитам ще остана ли на сегашната си работа? Аз съм С.Л.К. с кестенява коса и кафяви очи?

mirela

Цитат на: Desinkata2017 в Септември 26, 2019, 07:52:42 pmЗдравейте ! Дали би погледнала и на мен?
Въпросите ми са два:
1. Бившият ми приятел ще ме потърси ли скоро? Казва се георги с кафеви очи и коса.
2. Едно момче от скоро започна да ме търси и излизаме от време на време. Дали може да стане нещо сериозно с него или не? Казва се Алекс с кафяви очи и черна коса.
Благодаря предварително за отговорите!
приятелят ви е доста ядосан, преминава през трудности, но въпреки всичко имате шанс да се оправите, с другият не мисля да стане нещо сериозно.

mozila

Амми mirela,човек с буква И тъмноок какви чувства има към мен, бяхме близки преди години, отново се чухме тези дни, говорихме да се видим...

svd

@mirela , Може ли да погледнете и за мен, какво ме чака в любовен план- подновяване на стара връзка или възможност за нова? В работата очакват ли ме промени? Благодаря ви!

Feq

Здравей Мирела! Добре дошла  и ти да си здрава!
Ще имаме ли връзка с Петър? Ще осъществи ли той преместването ,което е с цел смяна на местоживеенето и работата си?

bube

@ mirela , здравейте!
Много Ви моля да погледнете и на мен.
1.Интересува ме човекът, за когото мисля,какво чувства към мен?
Имахме среща и разговор с него и искам да знам след нея
2.той как се чувства и какво ще предприеме оттук натам към мен?
Много Ви благодаря и Ви желая успех :)

aleksandra2000

Здравейте! Бихте ли погледнали дали да се занимавам с японски или китайски език, понеже се колебая между двата езика кой да избера. Благодаря и поздрави!

mirela

Цитат на: Wood Nymph в Септември 26, 2019, 08:06:17 pmЗдравей!
Моят въпрос е: Какво ме очаква в любовта до края на годината?
Интересувам се по-конкретно от мъж с тъмна коса и очи. Нямаме контакт отдавна, много ми се иска да се сдобрим. Очертава ли се комуникация за в бъдеще между нас?
Много благодаря!
Картите са уникално красиви!
здравейте този човек е май доста ревнив, излиза ми жена която се меси за всичко, незнам дали е от ващо семейство или от неговото,  за трудняваме се да  показва чувствата си, за мен картите показват че мисли за вас, но няма да направи той крачка към вас, можеби защото не знае какви са вашите чувства към него, истеглих ви карта за напътствие излиза че вие трябва да направите първата крачка.

mirela

Цитат на: mirela в Септември 26, 2019, 06:59:34 pmЗдравейте тук ще гледам с картите на
 Катина, искам точни и ясни въпроси,ще помоля въпросите да не се повтарят, ще отговарям когато имам възможност,също ще добавя че картите на Катина са повече за любовни въпроси, моля да се изчаквате и да имате търпение. Благодаря ви бъдете живи и здрави.❤️❤️
     

Wood Nymph

Цитат на: mirela в Септември 27, 2019, 02:05:52 pmздравейте този човек е май доста ревнив, излиза ми жена която се меси за всичко, незнам дали е от ващо семейство или от неговото,  за трудняваме се да  показва чувствата си, за мен картите показват че мисли за вас, но няма да направи той крачка към вас, можеби защото не знае какви са вашите чувства към него, истеглих ви карта за напътствие излиза че вие трябва да направите първата крачка.
Много благодаря! Но и аз се страхувам да предприема крачка към него. Когато се опитах да оправя нещата, той беше много груб. После се е разкаял пред майка ми, но така и не посмя да ме потърси и да каже че не е бил прав.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019